Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه ممانعت از ورود و غیبت کارمندانی که واکسن نزده اند، خلاف واقع است، گفت: بر اساس مصوبات ستاد ملی کارمندان و کارکنان دولت موظف هستند که پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند.

به گزارش ایسنا، مهندس محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درباره انتشار خبری مبنی بر اینکه کارمندانی که واکسن دریافت نکنند بزودی با مصوبه ستاد کرونا مشمول جرایم و مجازات های قانونی می‌شوند، اظهار کرد: در برنامه ریزی انجام شده ممانعت از ورود و غیبت ذکر نشده و این موضوع خلاف واقع است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به اینکه بر اساس مصوبات ستاد ملی کارمندان و کارکنان دولت موظف هستند که پروتکل های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک و فاصله گذاری را رعایت کنند، گفت: در غیر این صورت مدیر مربوطه موظف است به کارمند مربوطه به عنوان ناقض پروتکل بهداشتی تذکر دهد.

عدم تزریق واکسن نقض پروتکل بهداشتی است

مهندس فرهادی تصریح کرد: در صورت تمرد مدیر مربوطه می تواند آن فرد را به هیات بدوی تخلفات کارکنان دولت معرفی کند.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه براساس تصمیم ستاد ملی عدم تزریق واکسن نیز نقض پروتکل بهداشتی است، عنوان کرد: همین ضوابط نیز برای گروه های شغلی خواهد بود که در صورت عدم واکسیناسیون آن صنف مطابق ضوابط و مقررات قانونی برخورد خواهد شد.

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی افزود: بر اساس این برنامه همه مشاغل در تمام شهرها با رنگ بندی قرمز تا آبی فعال خواهند بود؛ در ضمن این برنامه به ستاد ملی ارسال شده است که در صورت تصویب لازم الاجرا خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: واکسن کرونا همه باهم علیه کرونا کرونا در ایران پروتکل بهداشتی وزارت بهداشت ستاد ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۱۲۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون

دکتر زهرا جهانگرد با تاکید بر اینکه تزریق آنتی‌بیوتیک سفتریاکسون فقط باید با تجویز پزشک و صرفاً در بیمارستان (در مکان مجهز به تجهیزات احیاء و تیم متبحر برای انجام عملیات احیاء) انجام شود، گفت: در صورت مصرف دارو در مراکز فاقد تجهیزات، منجر به عوارض دارویی شده، جان بیمار در خطر خواهد بود.

وی افزود: به‌منظور پایش علائم بالینی و تحت‌نظر به‌منظور پایش وقوع عوارض ناخواسته احتمالی، بیماران باید حداقل ۳۰ دقیقه پس از تزریق تحت نظر باشند و در صورت بروز هر گونه علائم و نشانه‌های ازدیاد حساسیت، تزریق دارو قطع و اقدامات حمایتی و درمانی لازم بر اساس علائم بالینی انجام گیرد. 

سرپرست دفتر نظارت و پایش مصرف فراورده‌های سلامت توصیه کرد: از تجویز و مصرف داروی سفتریاکسون در موارد مصرف تایید نشده و فاقد اندیکاسیون‌های تایید شده و همچنین مصرف خودسرانه و غیرمنطقی دارو‌های آنتی‌بیوتیک از جمله داروی سفتریاکسون اجتناب شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم
  • ورود مار سمی به کارگاهی در خلازیر تهران
  • هواشناسی ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ / ورود سامانه بارشی جدید به ایران
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • لزوم اجتناب از تجویز و مصرف سرپایی داروی سفتریاکسون
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد
  • امحای ۲۰۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در میاندوآب
  • سه پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان چالدران به بهره‌برداری می‌رسد
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور