Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری گفت: در زلزله کوهرنگ بیش‌ترین خسارت‌ها که حدود ۸۰ درصد است به محل نگهداری احشام وارد شده است، همچنین منازل مسکونی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد خسارت دیده‌اند اما آوار نشده و به‌علت عشایری بودن منطقه و نزدیک بودن فصل کوچ نیاز به اسکان اضطراری وجود ندارد، برخی از این خانوارها در چادرهای عشایری سکونت دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خسرو کیانی در خصوص وضعیت مناطق زلزله‌زده در شهرستان کوهرنگ، اظهار کرد: خوشبختانه عملیات امداد و نجات در منطقه به اتمام رسیده و ارزیابی خسارات وارده به منازل مسکونی، تاسیسات و ... از صبح امروز در حال انجام است.

مدیرکل مدیریت بحران چهارمحال و بختیاری در خصوص خسارت وارده به منازل مسکونی و محل نگهداری احشام، گفت: بیش‌ترین خسارت به محل نگهداری احشام وارد شده است، همچنین منازل مسکونی بین ۳۰ تا ۷۰ درصد خسارت دیده‌اند، اما منازل آوار نشده و به‌علت عشایری بودن منطقه و نزدیک بودن فصل کوچ نیاز به اسکان اضطراری وجود نداشته است و برخی از این خانوارها در چادرهای عشایری سکونت دارند.

وی تاکید کرد: جمعیت هلال‌احمر در منطقه زلزله‌زده حضور دارد و اگر نیاز به اسکان اضطراری در روزهای آینده وجود داشته باشد، قطعا اقدامات لازم انجام می‌شود، بازسازی منازل آسیب‌دیده قبل از فصل سرما باید آغاز شود، زیرا امکان تخریب این منازل در پس‌لرزه‌های احتمالی وجود دارد./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۱۸۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی

به گزارش قدس آنلاین، آتشفشان روانگ اندونزی در نزدیکی جزیره سولاوسی در ۳۰ آوریل (۱۱ اردیبهشت) فوران کرد، خاکستر و گدازه محیط اطراف این آتشفشان را پوشاند، این دومین فوران پس از فورانی که در اوایل آوریل که به تخلیه صدها نفر و بسته شدن فرودگاه منجر شد، به شمار می آید.

مرکز آتشفشان‌شناسی و کاهش خطرات زمین‌شناسی این کشور پس از فوران صبحگاهی سطح هشدار را به بالاترین سطح افزایش داد و از ساکنان منطقه خواست که به آتشفشان نزدیک نشوند.

مقامات هفته گذشته سطح وضعیت اضطراری را کاهش داده بودند اما امروز سطح هشدار افزایش یافت.

جزیره روانگ در استان سولاوسی شمالی محل زندگی بیش از ۸۰۰ نفر است که بیشتر آنها پس از فوران در اوایل آوریل خانه‌های خود را تخلیه کردند. هنوز مشخص نیست که چه تعداد دیگر در ۳۰ آوریل از محل تخلیه شدند.

آژانس کاهش بلایای اندونزی به درخواست برای اظهار نظر پاسخ نداد.

فیلمی که امروز (سه‌شنبه/ ۳۰ آوریل) در رسانه‌های اجتماعی منتشر شده بود، گدازه‌ای را نشان می‌داد که به پایین آتشفشان در ۱۰۰ کیلومتری مرکز استان مانادو می‌ریزد.

مقامات حمل و نقل فرودگاه مانادو را پس از فوران آتشفشان در اوایل آوریل به طور موقت بستند، در حالی که ریزش سنگ‌ها و خاکستر به خانه‌ها آسیب رساند و بیمارستان مجاور را مجبور به تخلیه کرد.

اندونزی در منطقه‌ای موسوم به «حلقه آتش» در اقیانوس آرام قرار دارد؛ منطقه‌ای با فعالیت لرزه ای بالا که در آن صفحات تکتونیکی متعددی به هم می‌رسند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمار خسارت آتش سوزی امامزاده ابراهیم شفت
  • تسهیلات لازم برای جبران خسارت مردم امامزاده ابراهیم(ع) شفت تامین می‌شود
  • رفع خطر از منازل مسکونی فرسوده منطقه ۴ یزد
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • هشدار شهرداری منطقه چهار یزد به صاحبان منازل فرسوده
  • نصب بیش از ۷۰ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۱۰ اصفهان
  • هشدار وضعیت اضطراری در پی فوران آتشفشانی در اندونزی
  • توصیه پلیس در خصوص پیشگیری از سرقت احشام
  • خسارت بیش از ۲ میلیارد تومانی سیل به زیر ساخت‌های عشایری سربیشه
  • سرآغاز کوچ عشایر قشقایی از قشلاق به ییلاق