Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، در این بازدید که با همراهی ولي اله فرزانه نماینده مردم نور و محمود آباد در مجلس شورای اسلامی و سيد مجتبي رضوي رئيس خانه صنعت، معدن و تجارت مازندران انجام شد، توضیحات فنی و مسائل و مشکلات نگهداری زیرساخت‌های این شهرك صنعتي، از جمله تصفیه خانه فاضلاب ارائه و تصمیمات لازم برای اداره بهتر این منطقه توسط شرکت خدماتی مربوطه اتخاذ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در ادامه از دو واحد توليدي "دانش بنيان مخزن فولاد رافع" و "كوچين" در شهرك صنعتي شهداي محمود آباد بازدید کرد.

وي در اين بازدیدها، ضمن گفت‌وگو با مدیران و كارگران اين واحدهاي صنعتي و توليدي، از نزدیک در جریان توانمندی‌ها، روند فعاليت و مهمترین مسائل و مشکلات آن‌ها قرار گرفت.

واحد صنعتی دانش بنيان "مخزن فولاد رافع" با نام تجاری "دابو صنعت" که با سرمایه ‌گذاری 2 هزار میلیارد ریال در زمینی به مساحت 60 هزار مترمربع در شهرک صنعتی شهداي محمود آباد احداث و در سال 1375 به بهره برداری رسیده است، ظرفیت تولید 32 هزار و 200 تن انواع دیگ‌های مورد استفاده در صنایع مختلف (بخار، آب داغ، آب گرم و روغن داغ) و 10 هزار و 80 دستگاه انواع مبدل‌های حرارتی، فیلتر مایعات، دی اریتور، مخازن تحت فشار، سامانه‌‌های کاهنده مصرف انرژی، پکیج‌های چند منظوره موتورخانه‌ای، هواسازهای گرمایشی (هیتر) و مشعل‌های صنعتی در سال را دارد و براي 550 نفر به‌صورت مستقيم و براي 1000 نفر به‌صورت غيرمستقيم شغل ايجاد کرده است.

واحد صنعتی "كوچين" که با سرمایه ‌گذاری 500 میلیارد ریال در زمینی به مساحت 13 هزار مترمربع در شهرک صنعتی شهداي محمود آباد احداث و در سال 1390 به بهره برداری رسیده است، ظرفیت تولید 60 هزار تن انواع سس گوجه فرنگي و مايونز با نشان تجاري "كاله" در سال را دارد و براي 260 نفر فرصت شغلي فراهم کرده است.

شهرك صنعتي شهداي محمود آباد دارای 118 هکتار مساحت است که 73 هکتار آن زمین صنعتی و يك هکتار آن دارای سند تفکیکی است.

این شهرک صنعتی از امکانات زیربنایی آب، برق، گاز، تلفن و تصفيه خانه فاضلاب برخوردار است و 202 قرارداد حق انتفاع و بهره برداری با سرمایه گذاران به مساحت 71 هکتار در آن منعقد شده است.

90 واحد تولیدی به بهره برداری رسیده در این شهرک صنعتی نیز با سرمایه گذاری 3320 میلیارد ریال برای 3005 نفر فرصت شغلی فراهم کرده‌اند.

مشكلات استان‌هاي شمالي در بخش توليد و اشتغال بيشتر از ساير استان‌هاست

معاون وزير صنعت، معدن و تجارت در حاشيه بازديد از واحدهاي توليدي شهرك صنعتي شهداي محمود آباد در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: استان مازندران دارای امکانات زیادی در زمینه توسعه صنعت و تجارت است و بايد میزان اشتغال آن افزایش يابد.

علي رسوليان افزود: اشتغال خوب نياز به سرمايه‌ گذاری دارد و دولت در همه زمينه‌ها از سرمايه‌ گذاران حمايت می‌کند.

وي با اشاره به اين‌كه در شش ماهه نخست امسال 581 واحد صنعتي راكد در كشور فعاليت خود را مجدداً آغاز كرده‌اند، اضافه كرد: با برنامه ريزي‌هاي انجام شده حدود 10 هزار و 600 هكتار زمين به شهرك‌ها و نواحي صنعتي كشور اضافه خواهد شد كه سهم استان مازندران علي‌رغم محدوديت‌هاي جدي زمين، 80 هكتار است.

رئيس هيأت مديره و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: مشكلات استان‌هاي شمالي در بخش توليد و اشتغال بيشتر از ساير استان‌هاست و بايستي براي رشد صنعت و سرمايه گذاري در اين استان‌ها تدابير خاصي صورت گيرد.

رسوليان همچنين بيان كرد: امسال خدمات ويژه‌اي براي حضور پررنگ واحدهاي توليدي در نمايشگاه‌هاي داخل و خارج از كشور درنظر گرفته‌ايم تا واحدهاي شركت كننده بتوانند از اين فرصت براي آشنايي كشورهاي همسايه با ظرفيت‌هاي اقتصادي خود استفاده نمايند.

مدير حوزه مديريت و مشاور مديرعامل در امور استان‌هاي سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی و جمعي از مديران دستگاه‌هاي اجرايي استاني و شهرستاني، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران را در سفر به استان مازندران همراهي مي‌کنند.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: تولید صنعتی شهرک ها مازندران سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران شهدای محمود آباد معدن و تجارت بهره برداری شهرک صنعتی شهرک صنعتی استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۱۹۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی

ایسنا/خراسان شمالی مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی گفت حمایت از واحدهای تولیدی استان سبب افزایش تولید و کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری شده است.

مهدی اسلام‌خواه، ۱۲ اردیبهشت ماه در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان کار و تولید خراسان شمالی اظهار کرد: به دلیل غیرفعال بودن برخی واحدهای تولیدی یا راکت بودن وضعیت فعالیتی آن‌ها بیش از ۱۳۰۰ نفر کارگر در استان جزو مقرری بگیران بیمه بیکاری بودند.

وی ادامه داد: اما با حمایت‌های تسهیلاتی صورت گرفته و رسیدگی به دغدغه این واحدهای تولیدی و همچنین مجموعه آنها، تعداد مقرری بگیران بیمه بیکاری استان به کمتر از یک هزار نفر رسیده و این نشان از بهبود وضعیت کسب و کار در استان دارد.

وی گفت: طی دوسال و نیم گذشته، بیش از ۳۰ هزار شغل تعهدی در خراسان شمالی ایجاد شده است و در سال گذشته نیز تعهد اشتغال استان کامل و ۱۳ هزار و ۵۱۵ نفر شغل ایجاد شد.

وی تاکید کرد: تعهد ایجاد اشتغال استان طی امسال با توجه به کاهش نرخ تورم و اقدامات مناسب سال گذشته ه ۸۴۳۴ نفر رسید که تلاش می‌کنیم این تعداد اشتغال به صورت ویژه در بخش فارغ التحصیلان دانشگاهی ایجاد شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی به تسهیلات پرداخت شده در حوزه مشاغل خانگی اشاره کرد و افزود: میزان تسهیلات پرداختی در این بخش طی سال ۹۹ حدود ۵ میلیارد تومان بود اما در سال ۱۴۰۲ به ۱۱۰ میلیارد تومان افزایش پیدا کرد که نشان از پیگیری‌های نماینده دولت در استان و تلاش همکارانم در این مجموعه است.

اسلام خواه به مطالبات کارگری نیز اشاره کرد و ادامه داد: کاهش مطالبات کارگری یکی از دغدغه‌های ما در استان بود ه با پیگیری‌های بسیار از ۳۰ میلیارد تومان به دو میلیارد تومان کاهش پیدا کرده و نشان از بهبود وضعیت تولید در استان دارد.

وی گفت: کالابرگ نیز یکی از طرح‌های بسیار خوب دولت بود که برای مشمولان دهک‌های یک تا هفت اجرا شد و در استان خراسان شمالی تاکنون ۲۰۰۰ میلیارد تومان خرید توسط مردم با استفاده از کالابرگ انجام شده است.

گفتنی است در پایان این مراسم از نخبگان حوزه کار و تولید در جامعه کارگری و کارفرمایی استان تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت از تولید از اولویت دولت سیزدهم است
  • شهرک صنفی بازیافت ضایعات در همدان ایجاد می‌شود
  • رزن و درگزین باید با مشارکت مردم از کشاورزی به سمت صنعتی شدن برود
  • راه‌اندازی یک واحد صنعتی در دانشگاه آزاد شاهرود/ اشتغال ۵۰ دانشجو در فاز نخست
  • برگزاری رویداد صدرا با حضور ۲۵ شرکت صنعتی در دانشگاه آزاد همدان
  • کاهش مقرری بگیران بیمه بیکاری در خراسان شمالی با حمایت از واحدهای تولیدی
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • ۸۳ درصد اشتغال صنعتی در نیشابور مربوط به ۱۰ واحد بزرگ است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • معرفی ۲۵۰ موقعیت شغلی در نمایشگاه کار دانشگاه صنعتی امیرکبیر