Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-27@22:27:28 GMT

ادعای تازه درباره زمان شیوع کرونا

تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۳۴۰۳

ادعای تازه درباره زمان شیوع کرونا

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، این نشریه انگلیسی گزارش داد که طبق تحقیقات موسسه «اینترنت ۲.۰» آمار خرید تست‌های پی‌سی‌آر در چین از اواسط سال ۲۰۱۹ به طرز چشمگیر و قابل توجهی افزایش یافته است. بر اساس یافته‌های این موسسه آمریکایی – استرالیایی حجم خرید تست‌های پی‌سی‌آر در استان هوبی چین از ۳.۳ میلیون پوند در سال ۲۰۱۷ میلادی و ۴ میلیون پوند در ۲۰۱۸ ناگهان به ۷.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون پوند در سال ۲۰۱۹ رسیده است. تست پی‌سی‌آر نقش مهمی در تشخیص ابتلا به کرونا دارد.

این افزایش به گزارش دیلی تلگراف حدود ۷ ماه پیش از اعلام رسمی چین درباره شیوع کرونا به سازمان جهانی بهداشت است. کارشناسان موسسه «اینترنت ۲.۰» ادعا کرده‌اند: ما بر اساس بررسی داده‌ها به این نتیجه رسیده‌ایم که ویروس کرونا به احتمال زیاد از تابستان ۲۰۱۹ و قطعا از پائیز به طرز مهلکی در ووهان چین شایع شده بود.

آن‌ها بر همین اساس ادعا کرده‌اند: اطمینان بالا همه‌گیری کرونا زودتر از آنکه چین، سازمان جهانی بهداشت را در این زمینه مطلع کرد شایع شده بود.

پیشتر گزارش‌هایی درباره شیوع کرونا در ایتالیا هم منتشر و ادعا شد که ماه‌ها قبل از شناسایی اولین مورد ابتلا به کرونا، این ویروس در ایتالیا شایع بود.

به گزارش نشریه ایندیپندنت، دانشمندان به نمونه‌هایی از پادتن کرونا در ایتالیا دست یافته‌اند که متعلق به سپتامبر (شهریور/مهر) دو سال پیش است. این در حالیست که مقام‌های بهداشتی این کشور اولین مورد کرونا را در ماه ژانویه ۲۰۲۰ گزارش کردند که این ویروس به شدت در مناطق شمالی ایتالیا شایع شده بود.

ابتدا دانشمندان به آثار ویروس کرونا در آب‌های ایتالیا دست یافته‌اند که نشان می‌دهد این ویروس در ماه دسامبر ۲۰۱۹ یعنی دست کم یک ماه پیش از اعلام رسمی مقامات این کشور شایع بوده است. اما یافته‌های جدید حاکیست که این ویروس پیش از دسامبر در این کشور جریان داشته است.

بر اساس این گزارش، دانشمندان نمونه خون حدود یکهزار بیماری را که در بازه زمانی سپتامبر ۲۰۱۹ تا مارس ۲۰۲۰ آزمایش سرطان ریه داده‌اند بررسی کرده و به این نتیجه رسیده‌اند که پادتن کرونا در حدود ۱۱ درصد این افراد وجود داشته است. از این میزان ۱۴ درصد مربوط به سپتامبر ۲۰۱۹ و حدود ۳۰ درصد دیگر مربوط به هفته دوم فوریه ۲۰۲۰ بوده است.

دانشمندان در این گزارش که یک نسخه آن در دو ماه‌نامه توموری منتشر شده نوشته‌اند: تحقیقات نشان می‌دهد که شیوع غیر قابل انتظار و زودهنگام ویروس سارس-کو-۲ از ماه‌ها پیش از شناسایی اولین مورد مبتلا به این ویروس در ایتالیا، در میان افراد بدون علائم شایع بوده است.

ویروس کرونا موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر (۲۴ اذر) در شهر ووهان واقع در مرکز چین گزارش شد. ابتدا از این بیماری به عنوان ذات الریه نام برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ماه ۹۸) به صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه صفر علی سلاجقه حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی ویروس کرونا کووید ۱۹ زمان شیوع کرونا ووهان اعمال ماه صفر علی سلاجقه حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۳۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت

به گزارش خبرگزاری مهر، منابع فلسطینی گزارش دادند که در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در شمال شرق شهر رفح دست کم ۱۰ فلسطینی شهید و تعدادی دیگر زخمی شدند.

پایگاه خبری فلسطین الیوم شامگاه شنبه از شهادت ۱۰ فلسطینی در نتیجه حملات رژیم صهیونیستی به منزلی در شهر رفح، واقع در جنوب نوار غزه خبر داد.

بیش از یک میلیون فلسطینی در رفح، منطقه‌ای امن در جنوب غزه، پناه گرفته‌اند. با وجود این، ارتش رژیم صهیونیستی بارها این منطقه را از هوا هدف قرار داده است و نگرانی‌ها از حمله زمینی به رفح افزایش می‌یابد.

حمله هوایی رژیم صهیونیستی به رفح در حالی صورت می‌گیرد که ۲ ژنرال ارشد اسرائیلی درباره هرگونه حمله زمینی به این شهر هشدار داده‌اند.

در همین ارتباط، «یسرائیل زیو»، فرمانده سابق شعبه عملیات ارتش رژیم صهیونیستی، افسر ذخیره با درجه سرلشکری درخصوص حمله به رفح به رادیو عمومی این رژیم «کان» گفت اگر طرفی وجود نداشته باشد که بتوان این منطقه را پس از عملیات نظامی به آن تحویل داد، چنین عملیاتی بیهوده است.

از سوی دیگر، ژنرال بازنشسته «اسحاق بریک» در مقاله‌ای در روزنامه هاآرتص اشاره کرد که گالانت و «هرتزی هالوی» رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی برای حمله بزرگ به رفح فشار وارد می‌کنند در حالی که ورود ارتش رژیم به رفح نه تنها منجر به فروپاشی حماس نمی‌شود، بلکه تل‌آویو را با کل جهان و کشورهای عربی که با این رژیم صلح‌نامه امضا کرده‌اند، درگیر می‌کند و این توانایی رژیم صهیونیستی را به طور کامل در خلاص شدن از شر شن‌های روان از بین می‌برد.

کد خبر 6090449

دیگر خبرها

  • نرخ ناباروری زنان جوان آمریکایی در حال افزایش است
  • تازه‌ترین حملات اسرائیل به رفح ۱۰ شهید برجای گذاشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • استعفا دردسر تازه رژیم صهیونیستی
  • ماجرای عکس تکان‌دهنده «آلن دلون» که جهان را شوکه کرد