Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت تایلند در پیروی از چند کشور آسیایی دیگر در حال مذاکرات با شرکت مرک برای خرید ۲۰۰۰۰۰ دوره قرص تجربی ضد ویروسی ساخت این شرکت برای درمان کووید-۱۹ است.

به گزارش برنا و به نقل از رویترز سومساک آکسیلپ، مدیر کل اداره خدمات پزشکی تایلند گفت: این کشور در حال مذاکرات برای امضای یک توافق خرید برای داروی ضدویروسی شرکت مرک به مولنوپیراویر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کره جنوبی، تایوان و مالزی نیز گفته‌اند در حال مذاکره برای خرید این دارو هستند و فیلیپین نیز که یک کارآزمایی بالینی درباره این قرص را در دست انجام دارد، اعلام کرد امیدوار است بررسی محلی‌اش امکان دسترسی به این درمان را فراهم کند.

این هجوم برای خرید مولنوپیراویر پس از آن رخ داد که داده‌های به دست آمده از کارآزمایی بالینی مقدماتی این دارو در روز جمعه منتشر شد و نشان داد که مصرف آن باعث کاهش ۵۰ درصدی بستری شدن یا مرگ در بیماران در معرض خطر بیماری شدید کووید-۱۹ می‌شود.

مولنوپیراویر که طوری طراحی شده است که خطاهایی را در رمز ژنتیکی ویروس کرونا ایجاد کند، نخستین دارو خوراکی ضدویروسی برای کووید-۱۹ است.

بسیاری از کشورهای آسیایی دچار کمبود واکسن کرونا برای واکسیناسیون عمومی در سال جاری شده‌اند و از کشورهای ثروتمندتر که صدها میلیون دوز این واکسن‌ها را خریده‌اند، عقب مانده‌اند.

سامساک گفت: «ما اکنون در حال مذاکره برای امضای یک قرارداد خرید با شرکت مرک هستیم که انتظار می‌رود این هفته تکمیل شود..اما ۲۰۰۰۰۰ دوره درمانی این دارو را از پیش سفارش داده‌ایم.»

او گفت در صورت تایید این دارو بوسیله سازمان غذا و داروی آمریکا و سازمان ناظر دارویی تایلند ممکن است تا ماه دسامبر (دی ماه) وارد این کشور شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تایلند تایوان مالزی دارو درمان مرگ ویروس واکسیناسیون سازمان غذا و داروی آمریکا قرص ضد کرونا برای خرید شرکت مرک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۳۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد

محمد آیینی گفت: نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرده و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: بیش از ۱۶۷ هزار هکتار بافت فرسوده شامل بافت‌های تاریخی و سکونتگاه‌های حاشیه‌ای در کشور وجود دارد که ۱۰ میلیون نفر جمعیت از ۶۹۰ شهر در آن مستقرند.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: این ۱۶۷ هزار هکتار شامل ۶ هزار محله یعنی چهار هزار و ۴۰۰ بافت فرسوده و تاریخی و یک هزار و ۱۷۰ سکونتگاه است و فقط ۳۰۰ هزار کوچه در آن وجود دارد.

آیینی گفت: راهبرد اصلی ما در این دولت مقاوم سازی و پایدارسازی سقف‌های لرزان است، زیرا به طور مستقیم با جان انسان‌ها در ارتباط است.

وی افزود: برای نوسازی این بافت‌های فرسوده با سه چالش اساسی مواجه بودیم که نخستین چالش خود مردم ساکن در این بافت‌ها هستند.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم ساکن این بافت‌ها افرادی کم درآمد هستند که توان مقاوم‌سازی و نوسازی ندارند و حتی اگر وام ارزان قیمت به آن‌ها پرداخت شود توان بازپرداخت اقساط را ندارند.

وی اضافه کرد: چالش دوم سازندگان تولید کنندگان و توسعه‌گران هستند که حاضر نوسازی و مقاوم سازی در این محله‌ها نیستند، زیرا برای آن‌ها توجیه اقتصادی ندارد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اظهار داشت: در این زمینه راهکار‌های ارائه شده و مشوق‌های مختلفی برای سرمایه‌گذاران در نظر گرفته شده است.

وی افزود: امروز ۵۴۶ شهر بسته‌های تشویقی شهرسازانه را اجرا می‌کنند و بیش از ۲۳۴ شهر بسته خاص خود را نوشته‌اند.

وی تصریح کرد: چالش سومی که با آن روبه‌رو بوده و هستیم، توجیه مردمی است که در این بافت‌ها زندگی می‌کنند تا بتوانیم آن‌ها را وارد مشارکت در نوسازی کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: در این زمینه راهی جز ارتباط چهره به چهره نداریم و باید حلقه‌های واسطه‌ای ایجاد شود که مورد اعتماد دو طرف باشد.

وی خاطرنشان کرد: گام نخست در این زمینه به صورت گسترده با همراهی بسیج سازندگی برداشته شده و تاکنون ۴۲۸ حلقه میانی ایجاد شده است.

آیینی اضافه‌کرد: برنامه امسال ما دست یافتن به ۲ هزار حلقه میانی است تا به ارائه خدمات در محله‌های هدف بپردازند.

وی اظهار داشت: از سال ۸۴ تاکنون یک میلیون و ۵۰ هزار مسکن در بافت‌های فرسوده کشور ساخته شده است که در دولت سیزدهم بیش از ۷۳ هزار پروژه در این بافت‌ها احداث شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران ادامه داد: پروژه‌های نوسازی از مرز ۲۶۶ هزار واحد گذشته و تاکنون ۸۲ هزار و ۴۸۵ واحد به بهره‌برداری رسیده است.

وی در پایان گفت: در برنامه داریم تا پایان امسال یکصد هزار واحد دیگر را نیز به بهره‌برداری برسانیم.

دیگر خبرها

  • مذاکره هیئت‌های تجاری کشورهای مختلف با فعالان اقتصادی آذربایجان‌شرقی
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟ (اینفوگرافی)
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • اینفوگرافیک/ کدام کشورهای جهان کلاهک اتمی دارند؟
  • عزیزی: برای مسابقات آسیایی تنیس برنامه داریم
  • فروش اینترنتی دارو