Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزانه عبارت و مفاهیم متعدد و صد البته متفاوتی از سوی کاربران فضای مجازی در شبکه‌های اجتماعی و موتور‌های جستجوگر جست و جو می‌شود؛ مفاهیمی که بعضاً با تحولات خبری در جریان ارتباط تنگاتنگی دارند و کاربران به دنبال اطلاعات بیشتری در مورد آن‌ها هستند. در بسته خبری پیش روی به مهم‌ترین مفاهیم جست و جو شده و بیان دیگر ترند‌های گوگل در هفته چهارم اردیبهشت اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش «تابناک»، در بازه زمانی مورد اشاره مفاهیم و عباراتی، چون «دیوید تیلور»، «حسن یزدانی»، «آیا نماز آیات قضا دارد؟»، «چطور شوفاژ را روشن کنیم؟»، «فتحعلی اویسی»، «آیا ۱۴ مهر (چهارشنبه) تعطیل است؟» و... از مهم‌ترین موضوعاتی بود که کاربران ایرانی در اینترنت به دنبال اطلاعاتی در مورد آن‌ها بودند.   دیوید تیلور دیوید تیلور یکی از کشتی گیران آزادکار آمریکایی و رقیب سنتی حسن یزدانی در میادین بین المللی است که اخیراً و در مسابقات المپیک با شکست حسن یزدانی موفق به کسب مدال طلا شد.

پس از چند هفته گذشت زمان از مسابقات المپیک و فرا رسیدن زمان برگزاری مسابقات جام جهانی نروژ و احتمال رویارویی دیوید تیلور با حسن یزدانی، دوباره توجهات به سمت این مسابقه احتمالی جلب شد.
حسن یزدانی این بار در مسابقه فینال از رقیب خود دیوید تیلور آمریکایی انتقام گرفت و نشان طلای مسابقات جهانی را بر گردن آویخت.

پس از این تحولات در ۴۸ ساعت گذشته در شبکه‌های اجتماعی و به ویژه گوگل حرف و حدیث در مورد این مسابقه و کیستی دیوید تیلور بالا گرفت و نام او به یکی از ترند‌های گوگل تبدیل شد.   در مورد دیوید تیلور در ویکی تابناک بیشتر بخوانید حسن یزدانی حسن یزدانی، کشتی گیر آزادکار و ۲۶ ساله ایرانی و یکی از پر افتخارترین کشتی گیران ایرانی در مسابقات جهانی و بین المللی است.

شکست دیوید تیلور آمریکایی در مسابقه فینال جام جهانی و کسب مدال طلا توسط او سبب شد تا بار دیگر نام حسن یزدانی به یکی از پر جست و جوترین نام‌ها در گوگل و شبکه‌های اجتماعی تبدیل شود.  

حالا نام حسن یزدانی جدا از ثبت همیشگی در تاریخ ورزش قهرمانی ایران و جهان به یکی از محبوبترین نام‌ها در ایران تبدیل شده و همانطور که اشاره شد در روز‌های اخیر یکی از ترند‌های گوگل نیز بود.   در مورد حسن یزدانی در ویکی تابناک بیشتر بخوانید آیا نماز آیات قضا دارد؟ بامداد روز دوشنبه زلزله‌ای نسبتاً شدید (۵.۷ ریشتر) شهرستان چلگرد در استان چهارمحال و بختیاری را لرزاند و به بسیاری از خانه‌های روستایی آسیب جدی وارد کرد.

این اتفاق برای بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی به ویژه گوگل در مورد لزوم اقامه نماز آیات را به یک سوال مهم تبدیل کرد.  

برخی از کاربران نیز به واسطه گذشت زمان روز گذشته بار‌ها در گوگل سوال آیا نماز آیات قضا دارد را جست و جو کردند.

در پاسخ به این سوال پر جست و جو توضیح اینکه نماز آیات قضا دارد و نمازگزار هر موقع که به خاطر بیاورد که نماز آیاتی را اقامه نکرده است، می‌تواند قضای آن را بجا آورد.

در همین رابطه پرسشی از مقام معظم رهبری به شرح زیر شده بوده است که در ادامه به عین پرسش و پاسخ معظم له اشاره می‌شود:

س. این جانب چند سال به علت جهل و سهل انگاری نماز‌های آیات خود را به جا نیاورده ام، و اکنون نمی‌دانم که در طی آن چند سال چه تعداد نماز آیات بر من واجب شده است. حال تکلیف بنده در خصوص تعداد نماز‌هایی که باید انجام دهم چیست؟

 ج. انجام آن مقدار از نماز‌هایی که یقین دارید به عهده شما آمده است واجب است و نسبت به مقدار مشکوک وظیفه‌ای ندارید.   بیشتر بخوانید  نماز آیات چگونه خوانده می شود؟ چطور شوفاژ را روشن کنیم؟ همزمان با آغاز فصل سرد سال در بسیاری از مناطق کشور، حالا نحوه فعال سازی شوفاژ در خانه و سازمان‌های اداری به یکی از پرسش‌های پراستفاده در گوگل تبدیل شده است.

بسیاری از کاربران با طرح این پرسش که چطور شوفاژ را روشن کنیم؟ در پی آن هستند تا نکات فنی و جزئیات این اقدام را بیابند.

توضیح در مورد این پرسش به نقل از سایت تخصصی استاده اینکه  اولین اقدام پیش از روشن کردن شوفاژ هواگیری صحیح لوله‌ها است. دقت کنید که هواگیری شوفاژ به صورت اصولی باعث می‌شود که در طول استفاده فشار پکیج افت نکرده و در طول فصل سرما همواره دمایی مطلوب را در منزل خود داشته باشید.

پس از آن باید بررسی کنید که لوله‌های شوفاژ سالم بوده و نشتی نداشته باشند. نشتی آب از لوله‌ها سبب ورود هوا به پکیج شده و فشار آن را کاهش می‌دهد. برای تشخیص ترکیدگی لوله شوفاژ توسط تعمیرکار میتوانید اقدام کنید. همچنین از سلامت شیر‌های ورودی و پیچ‌های باز و بسته کردن شوفاژ‌ها اطمینان حاصل کنید. چراکه ممکن است در مدتی که از آن‌ها استفاده نکرده‌اید برخی پیچ‌ها هرز شده یا زنگ‌زده باشند.     مراحل روشن کردن شوفاژ حال که از سلامت همه رادیاتور‌های منزل خیالتان راحت شد می‌توانید آن‌ها را روشن کنید. برای این کار باید ابتدا شیر‌های ورودی و خروجی را باز کنید. توجه کنید که شیر بالایی شوفاژ مربوط به ورود آب است و پیچاندن آن به معنای روشن شدن شوفاژ است. شیر پایینی نیز برای خروج آب سرد شده درون رادیاتور استفاده می‌شود. منظور از باز کردن این شیر‌ها پیچاندن آن‌ها برعکس عقربه‌های ساعت است. ممکن است در برخی رادیاتور‌ها هر دو شیر کنار هم قرار گرفته باشند. درهرحال باید توجه کنید که شیر‌ها تا آخر باز شود.

اگر از شوفاژ‌های جدید استفاده می‌کنید، حتما متوجه شده‌اید که شکل شیر آن‌ها با شوفاژ‌های قدیمی متفاوت است. در شوفاژ‌های قدیمی از شیر‌های سوپاپ دار استفاده می‌شود که بعضا دارای کلاهک گردی بوده و کمی سفت هستند. از آنجایی‌که علامت خاصی روی آن‌ها وجود ندارد، کار با آن‌ها کمی دشوار است. همچنین اگر کمی فشار دستتان را بالا ببرید، ممکن است کلاهک شیر را شکسته و برای ادامه کار مجبور به استفاده از انبردست شوید.

در شیر‌های جدید که شیر‌های ترموستاتیک هستند، کلاهک‌های بلندتری استفاده شده و درجه‌های ۰ تا ۵ بر روی آن‌ها قرار گرفته تا روشن کردن شوفاژ برای شما راحت‌تر باشد. حجم آب ورودی و خروجی از این شیر‌ها بر اساس دمای محیط متغیر است و به همین دلیل باعث کاهش مصرف انرژی خواهد شد. توجه کنید که قرار دادن شیر‌ها در وضعیت ۰ به معنای قطع جریان آب ورودی نیست. بلکه به معنای حداقل میزان آب ورودی خواهد بود. پس اگر منزل شما دارای شوفاژ‌های جدید است کار روشن کردن شوفاژ بسیار راحت‌تر است.

شیر‌های ترموستاتیک می‌توانند از یخ‌زدن شوفاژ نیز جلوگیری کنند. پس از باز کردن آن‌ها برای ورود آب به شوفاژ می‌توانید آن‌ها را در وضعیت ضد یخ قرار دهید. این وضعیت با قرار دادن شیر در حالت میانی ۰ و ۱ فعال شده و مانع از یخ زدن لوله‌های شوفاژ می‌شود. یخ زدن لوله‌ها معمولا زمانی رخ می‌دهد که آب بدون گردش در داخل شوفاژ باقی می‌ماند. در این زمان به دلیل سردی هوا ممکن است آب داخل لوله‌ها یخ زده و باعث ترکیدگی آن‌ها شود.

پس از باز کردن شیر‌ها و کنترل همه نکات ایمنی باید پکیج را در وضعیت زمستانه قرار داده و شیر‌های ورود و خروج آن را باز کنید. حال باید ۳۰ دقیقه برای گرم شدن شوفاژ منتظر بمانید. توجه کنید که بالا بردن درجه شیر ترموستاتیک یا بیشتر باز کردن شیر معمولی باعث کمتر شدن این زمان نمی‌شود. اگر شوفاژ گرم شد، شما همه مراحل را صحیح پیش برده‌اید و اکنون می‌توانید از گرمای مطبوع منزل استفاده کنید. در غیر این صورت لازم است مراحل را از ابتدا بررسی کرده و اگر نکته‌ای را از قلم نیانداخته‌اید، با یک سرویس‌کار تماس بگیرید.

چرا شوفاژ گرم نمی‌شود؟
گرم نشدن شوفاژ معمولا به دلیل سوراخ بودن یا رسوب گرفتن لوله‌ها و هواگیری نادرست آن‌ها رخ می‌دهد. درصورتی‌که مطمئن هستید همه این مراحل به‌درستی طی شده و شوفاژ مشکلی ندارد، باید علت را در پکیج جست‌وجو کنید. این موضوع معمولا به دلیل ایراد در مبدل‌های حرارتی، ترموستات یا شعله پکیج رخ خواهد داد. توجه کنید که اگر آب شیر‌ها گرم است، اما شوفاژ سرد است، مشکل از پکیج نبوده و حتما باید شوفاژ را چک کنید.   بیشتر بخوانید  راهنمای کامل هواگیری شوفاژ فتحعلی اویسی فتحعلی اویسی، بازیگر معروف و محبوب سینما و تلویزیون ایران بود که روز گذشته به واسطه خونریزی مغزی جان خود را از  دست داد.

همزمان با بروز مشکل در وضعیت سلامتی این بازیگر، بسیاری از کاربران شبکه‌های اجتماعی نگران وضعیت او بودند و به کرات نام او را در گوگل جست و جو کردند.  

به هر صورت این بازیگر پر سابقه ایرانی روز سه شنبه ۱۳ مهرماه از دنیا رفت.

توضیح بیشتر اینکه فتحعلی اویسی متولد ۲۱ دی ۱۳۲۴ بازیگر، کارگردان و خواننده ایرانی است. او فارغ‌التحصیل کارگردانی و بازیگری سینما از دانشگاه ایالتی تگزاس در سال ۱۳۵۳ است. وی در همان سال به ایران بازگشت و آغازِ فعالیت سینمایی‌اش، بازی در فیلم قدغن از علیرضا داوودنژاد در سال ۱۳۵۷ بود.

بازی او در فیلم‌های «ناخدا خورشید» (ناصر تقوایی، ۱۳۶۵)، «سرب» (مسعود کیمیایی، ۱۳۶۷)، «هی جو» (منوچهر عسگری نسب، ۱۳۶۷)، «بانو» (داریوش مهرجویی، ۱۳۷۰)، «جهان پهلوان تختی» (علی حاتمی و بهروز افخمی، ۱۳۷۶) و «مومیایی ۳» (محمدرضا هنرمند، ۱۳۷۸) در یاد‌ها مانده‌است.   بیشتر بخوانید  پخش آثار فتحعلی اویسی از تلویزیون آیا ۱۴ مهر (چهارشنبه) تعطیل است؟ به واسطه تعطیلی روز سه شنبه ۱۳ مهرماه بخاطر رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع)، و نیز تعطیلی روز پنجشنبه بخاطر سالروز شهادت امام رضا (ع)، برای  بسیاری در ۴۸ ساعت گذشته این پرسش مطرح شد که آیا ۱۴ مهر (چهارشنبه) تعطیل است؟

پرسشی که پیشتر نیز در بسته خبری قبل به آن پرداختیم و گفتیم که در روز چهارشنبه ۱۴ مهرماه اطلاعیه‌ای در مورد تعطیلی ادارات و شرکت‌های دولتی صادر نشده بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: اعمال ماه صفر علی سلاجقه حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی حسن یزدانی نماز آیات فتحعلی اویسی دیوید تیلور اعمال ماه صفر علی سلاجقه حسن یزدانی امیرحسین زارع کامران قاسم پور فتحعلی اویسی نماز آیات قضا شبکه های اجتماعی بیشتر بخوانید فتحعلی اویسی توجه کنید دیوید تیلور حسن یزدانی باز کردن شوفاژ ها جست و جو لوله ها شیر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۴۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
با حضور صابر جعفری کافی‌آباد رئیس مرکز طرح‌های ملی، سجاد یاهک معاون مرکز طرح‌های ملی، سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ساعت ۱۰ صبح
در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار شد.

در ابتدا جعفری کافی اباد با اشاره به اینکه دو سال است مسئولیت دفتر طرح‌های ملی را برعهده دارد، درباره تحولات ساختاری و فنی مرکز گفت: یک دهه ما شاهد رکود در تولید و مدیریت داده‌های سیاست گذاران ذی ربط بودیم و حال این روند احیا شده و این اتفاق نتیجه شجاعت دولت جدید و همکاری پژوهشگاه بوده است.

وی با تشریح شرایط گذشته فعالیت‌های دفتر طرح‌های ملی بویژه در شرایط کرونا، عنوان کرد: حضور پررنگ دفتر این روز‌ها در شورا‌های ملی مشهود است و کل پروسه طرح‌ها در داخل خود وزارتخانه انجام می‌شود. زمان بررسی طرح‌ها هم از سه ماه به دو تا سه هفته تقلیل پیدا کرده و مبلغ فعالیت‌های پژوهشی پرسشنامه‌ها هم کمتر شده است.

وی درباره تغییرات فنی بنیادین دفتر طرح‌های ملی گفت: ما به شیوه نظام‌مند پرسشنامه‌ها را در این دوره کار می‌کنیم. یکی از معضلات نشست‌های افکارسنجی، عدم پاسخگویی است که در سال‌های اخیر زیاد شده، شیوه‌های ساده انگارانه‌ای در این رابطه وجود داشت، اما باز با اهتمام تیم، گزارش تفصیلی کیفی هم ما ارائه می‌دهیم. بنظرم بازگشت همه طرح‌های ملی به درون وزارت مهمترین اتفاق دو سال اخیر است که باعث کیفیت داده‌ها شده است.

وی درباره فعالیت‌های در دستور کار مرکز هم توضیح داد: زمانی ما در مرکز مستقر شدیم، شش پیمایش ملی معوق داشتیم، تلاش کردیم اینها معلق نشوند و به رغم مشکلات بودجه‌ای آنها را هم راه اندازی کنیم. از پیمایش‌های مهم ما نگرش‌های ایرانیان نسبت به مهاجران افغانی بود که توسط شبکه ملی خودشان ارائه شد. پیش از نوروز هم ما طرح ملی سبک زندگی ایرانیان را راه اندازی کردیم و پیمایش بعدی دستور کار همین خواهد بود.



وی اظهار داشت: الان علاوه بر پیمایش تلفنی همین پژوهشگاه همکاران من در ۳۱استان و روستا‌ها پیمایش وضعیت استفاده از شبکه‌های مجازی و ابعاد زندگی کاربران در حال انجام است. تلاش داریم تااخر همین هفته مرحله جمع اوری داده‌ها انجام و سپس هویت ملی ایرانیان با اجرای دکتر انتظاری را با مدیریت طرح‌های ملی در دستور کار بگیریم. پیمایش دیگر طراحی نقشه خلقیات ایرانیان با اجرای دکتر صبوریان انجام می‌دهیم. پیمایش دیگر آرزو‌های جوانان با اجرای دکتر حدادی صورت خواهد گرفت.

جعفری توضیح داد: بالغ هشتاد نظرسنجی از پژوهش‌های کرونا، ارز ترجیحی، خدمات فرهنگی شهرداری، منزلت هیئت بین ایرانیان، سواد ادبی و امید اجتماعی ایرانیان در دستور کار است و کنار اینها هم دستور کار مدونی طراحی شده مثل پیمایش‌هایی با عناوین سنجش وضعیت فرهنگ عمومی ایرانیان، سواد تاریخی ایرانیان، سواد فرهنگی و ... امسال انجام خواهد شد.

در ادامه دکتر یاحک نیز در صحبت‌هایی گفت: برخی پیمایش‌ها سابقه چندین دهه دارد و اینها باید تکرار شود و یکی از ماموریت‌های پژوهشگاه این است که باید به نیاز‌های پژوهشی پاسخ دهد. خوشبختانه این مهم انجام و ریل گذاری خوبی صورت گرفت.

وی اظهار داشت: اجرا و گرداوری داده‌ها مهمترین بخش یک پژوهش است و اگر این مخدوش باشد، مسیر غلط پیش رو قرار می‌دهد پس دفتر طرح‌های ملی خیلی تلاش کرد تا نظارت قوی و گرداوری با راهوری خود مرکز انجام شود. الان خانواده یکی از مسائل مهم ما است، اما ما شاهد هستیم که خیلی در این عرصه نهاد‌ها و مراکز کار و پژوهشی نمیکنند الان دفتر طرح‌ها چند طرح در این رابطه در دستور کار دارد.

جعفری در بخش پرسش و پاسخ در ارتباط با پژوهش های امنیت شغلی و مرجعیت اصناف درباره سیاست‌های محرمانگی پژوهش‌ها توضیح داد: داده مهمترین بحث حکمرانی است وقتی راجع به سیاست صحبت می‌کنیم باید خیلی مراقب باشیم که رایگان اینها را در اختیار دیگران قرار ندهیم. البته نرخ وجود داده‌هایی در سطح محرمانگی خیلی محدود است شاید کمتر از پنج درصد داده‌ها مشمول این سیاست می‌شوند.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار آنا مبنی بر عملیاتی شدن پژوهش‌ها در سطوح اجتماعی، سیاسی ،‌اقتصادی و فرهنگی گفت: وقتی یک دولت اساس سیاست گذاری‌های حوزه‌هایش را پژوهش و کرنش به علم می‌گذارد شاید هم در کوتاه مدت اثرش را نبیند اما باز هم باید امیدوار بود چون می‌خواهد کار کند و این ارزیابی‌ها نوید پیوست‌های علمی و امیدواری برای اثرگذاری در جامعه را می‌دهد ما در خیلی ساحت‌ها ورود به عرصه عملی کردیم در همین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌ها مجلدی بیرون آمده که داده‌هایش همه مشخص است .

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • گوگل ایموجی صوتی را به تماس‌ها می‌افزاید
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • نسبت ما با فضای مجازی چگونه است؟ / تلاش «شبکه» برای ایجاد پرسش
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • پل آستر نویسنده معروف آمریکایی درگذشت
  • پاسخگویی به پرسش ‎های مشترکین در سامانه ملی انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات
  • احزاب ویژگی‌های حزب‌الله را از آیات و روایات استخراج و به‌ کار بندند
  • دست دادن بروکس با دیوید تیلور پس از برتری مقابل او در انتخابی کشتی المپیک 2024 / فیلم
  • اولویت‌ طرح‌های ملی وزارت فرهنگ کدام است/ از توجه به هویت ملی و سبک زندگی ایرانیان تا آرزو‌های جوانان