Web Analytics Made Easy - Statcounter

 ابراهیم شکیبا امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرمانشاه، توجه ویژه به عشایر و ارائه خدمات مراقبتی، بهداشتی و درمانی به این قشر زحمت‌کش را یکی از ارکان اساسی و وظایف تعهدات مراکز بهداشت استان دانست.بیش از ۹۷ درصد عشایر کرمانشاه واکسینه شدند

وی اظهار داشت: در حوزه معاونت بهداشتی به خوبی این مهم  توسط تیم‌های ثابت در خانه‌های بهداشت و مراکز خدمات جامع سلامت و یا با اعزام تیم‌های سیار سلامت در قالب برنامه‌های ایل گردشی به مناطق استقرار عشایر کوچنده استان انجام می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: درپی شیوع بیماری کرونا این عزیزان هم به دلیل داشتن مناسبت‌های خاص اجتماعی، اقتصادی و ارتباط با جوامع شهری و یا در مسیر کوچ فصلی در معرض تهدید بیماری کرونا قرار گرفته‌اند.

وی تصریح کرد: بنابراین به منظور ایمن سازی ‌آن‌ها، معاونت بهداشت دانشگاه برای پیشگیری از شیوع  بیماری، برنامه ریزی های خوبی را جهت غربالگری بموقع ، قرنطینه بیماران و افراد مشکوک و همچنین هدایت به مراکز منتخب،  بیمارستان ها و واکسیناسیون آنها انجام داده است.  

شکیبا گفت: دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یکی از استان های پیش رو در زمینه واکسیناسیون کرونا است، ضمن تقدیر از تلاش همکاران حوزه معاونت بهداشتی ، از ابتدای مرداد ماه سال جاری همزمان با سراسر کشور واکسیناسیون عشایر استان در دستور کار قرار گرفت و در حال اتمام است .

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر بیش از ۹۷.۸ درصد عشایر استان کرمانشاه  علیه بیماری کووید ۱۹ واکسینه شده اند  و واکسیناسیون  افراد زیر ۱۸ سال و دانش آموزان عشایر هم در دست اقدام است و تا قبل از شروع کوچ عشایر واکسیناسیون آن‌ها تکمیل خواهد شد.

انتهای پیام/پ

منبع: فارس

کلیدواژه: کرمانشاه دانشگاه علوم پزشکی سلامت عشایر معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی فارس واکسینه استقبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۴۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره

ایسنا/ایلام رئیس دامپزشکی شهرستان بدره از انجام واکسیناسیون ۴ هزار و ۶۲۵ راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره طی اردوی جهادی خبر داد.

آبله گوسفند و بز یک بیماری ویروسی عفونی نشخوارکننده کوچک است. این بیماری با شدت متوسط در گله‌های داشتی در مناطق اندمیک دیده شده اما عموما در بره و بزغاله که به تازگی به دنیا آمده‌اند کشنده است. ضرر اقتصادی ناشی از کاهش تولید شیر، آسیب به تولید چرم و چشم و دیگر ضررهای تولیدی از جمله‌ی آن است. همچنین این بیماری خرید و فروش دام سبک را کاهش داده و باعث کاهش زاد و ولد و جمعیت در آن مناطق می‌شوند.

«بهمن محمدی» به ایسنا اظهار کرد: رزمایش جهادی دامپزشکی طی فروردین ماه در منطقه زرانگوش بدره برگزار شده است.

وی گفت: در این طرح چهار هزار و ۶۲۵  راس دام علیه بیماری آبله گوسفندی، ۴۰۰ راس علیه بیماری آبله بزی، ۷۴۳ رأس علیه بیماری بروسلوز بز و بزغاله واکسینه شده‌اند.

رئیس دامپزشکی بدره تصریح کرد: مشاوره‌های بهداشتی و معاینه رایگان در دام‌های بازدید شده انجام  گرفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ۱۳۰۰۰ قلاده سگ صاحب‌دار علیه بیماری هاری در استان واکسینه شدند
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • بیش از ۶ هزار خدمت واکسیناسیون در مجتمع رسول دانشگاه علوم پزشکی ایران
  • ۱۳ هزار سگ صاحب‌دار در کهگیلویه و بویر احمد واکسینه شدند