Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا بیگلری، در گفتگو با شبکه خبر اظهار داشت: واکسن تولید مشترک ایران و کوبا که در کوبا با نام سوبرانا و در ایران به نام پاستوکووک شناخته می‌شود که نتایج مطالعات فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن هفته آینده به اطلاع عموم می‌رسد.

وی افزود: در چهار هفته پیش رو تا ١٠ آبان ماه محموله ۶ میلیون دوز واکسن به طور کامل تحویل وزارت بهداشت خواهد شد که پارت اول شامل یک میلیون و ٢٠٠ هزار دوز واکسن را شنبه هفته گذشته تحویل دادیم و پارت دوم هفته آینده به همان میزان و تا ١٠ آبان ۶ میلیون دوز واکسن تحویل داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیگلری تاکید کرد: این واکسن تأثیر خوبی بر گروه سنی کمتر از ۱۸ سال دارد و با توجه به نیاز کشور و اثربخشی خوب آن درباره واریانت دلتا، در تلاش هستیم از پایان آذر ماه ۴ میلیون دوز واکسن پاستوکووک دیگر هم به تولیدمان اضافه و تعهدات را عملی کنیم.

کد خبر 5320908

منبع: مهر

کلیدواژه: واکسن کرونا علیرضا بیگلری انستیتو پاستور واکسن کرونا ویروس کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی سازمان نظام پزشکی واکسیناسیون سالمندی آمار کرونا بهرام عین اللهی علیرضا زالی افسردگی ورزش سازمان بیمه سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی محمد رئیس زاده میلیون دوز واکسن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۴۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما با حضور معاون وزیر بهداشت ، بخش ویژه بیمارستان امام خمینی شیروان و مرکز درمانی، خوابگاه دانشجویی و مرکز آموزشی ودرمانی بیمارستان خاتم الانبیای این شهرستان با ۴۵۰۰ متر مربع مساحت است.

در بجنورد، طرح‌های ام آر آی، دستگاه سی تی اسکن و آنژیوگرافی بیمارستان امام حسن، بیمارستان مادر و کودک، چهار همراه سرای بیمارستان امام علی و همچنین رادیولوژی دیجیتال بیمارستان امام علی افتتاح شد.

برخی از این طرح ها با مشارکت خیران تکمیل شده است .

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

معاون درمان وزیر بهداشت در حاشیه این مراسم با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، گفت: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.

به گفته دکتر سعید کریمی بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود. 

معاون وزیر بهداشت این را هم گفت در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده بلکه ۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شده است.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • چند طرح درمانی در خراسان شمالی افتتاح شد
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند
  • غیبت ستاره‌های کوبایی در هفته نخست VNL