Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-30@04:29:46 GMT

ضربه قطعی واتس‌اپ به معاملات رمزارز و نفت

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۵۳۰۴

ضربه قطعی واتس‌اپ به معاملات رمزارز و نفت

بازیگران بازار می گویند قطعی حدود شش ساعته واتس‌اپ به معاملات داراییها از رمزارزها گرفته تا نفت روسیه ضربه زد با این حال استفاده سریع از پلتفرمهای دیگری مانند تلگرام، اختلال شدید را محدود کرد.

با وجود این که بسیاری از موسسات از کارمندانشان می خواهند از سرویس‌های پیام رسان مانند واتس‌اپ و سایر پلتفرمهای فیس بوک که روز دوشنبه قطع شدند استفاده نکنند اما راحتی استفاده، این پیام رسانها را در میان تریدرهایی که با مشتریانش در بازارهای فرابورس تماس می گیرند، محبوب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شرکت فیس بوک تغییر پیکربندی اشتباه را عامل قطعی اعلام کرده که مانع دسترسی به واتس‌اپ، اینستاگرام و مسنجر شد و به عنوان طولانی ترین قطعی از سوی گروه مونیتورینگ وب داون دیتکتور اعلام شد.

در میان کسانی که از این قطعی دچار مشکل شدند، شرکت رمزارز انگلیسی BCB بود که معاملات فرابورس و سرویس‌های دیگر را عرضه می کند. سرویس‌های فیس بوک دقیقا زمانی قطع شدند که پنجره کلیدی برای تریدرهای BCB بود.

اولیور فون لندسبرگ سادی، مدیرعامل شرکت BCB گفت: قطعی واتس‌اپ در شلوغ‌ترین ساعت معاملات اتفاق افتاد که ما با همتایان آمریکایی خود در تماس هستیم. حجم معاملات روزانه به طور میانگین ۱۵ درصد کاهش یافت که به مشکل ارتباط نسبت داده شد. معاملات با استفاده از تلگرام و اسلک مطابق میانگین روزانه بود.

اولیور بلوئر، مدیرعامل شرکت وکس اسمارت گفت: استفاده از واتس‌اپ در میان تریدرهای مالی که توسط شرکت وکس اسمارت بررسی شده اند، رونق پیدا کرده زیرا بانکها مشتریانی که می خواهند از این پلتفرم استفاده کنند را می پذیرند؛ هر چند که روسا ترجیح می دهند کارکنانشان از کانالهای پیام رسانی رسمی استفاده کنند. وی افزود: این اپلیکیشن در بسیاری از بازارها به خصوص در اروپا و آسیا اقیانوسیه، به سرویس پیام رسان پیش فرض تبدیل شده است.

از حدود ۲۰۰۰ فروشنده که در سال ۲۰۱۶ روزانه ۱۰ هزار پیام در بازار انرژی ارسال کردند، وکس اسمارت اکنون بین سه تا پنج میلیون پیام هفتگی در بازارهای دارایی مختلف بین بانکها و مشتریان سمت خرید را ردیابی می کند.

با این حال وجود سرویس‌های پیام رسان دیگری به جز واتس‌اپ به معنای آن است که قطعی روز دوشنبه بیشتر یک مشکل کوچک بود تا یک اختلال بزرگ. به عنوان مثال در هند تماسهای بازار از واتس‌اپ به تلگرام رفت که محدودیتهای کمتری برای ظرفیت گروهها دارد. همچنین این قطعی پس از تعطیلی بازارهای آسیایی روی داد و هر گونه تاثیر روی معاملات را محدود کرد.

زاخاری سفاراتی، مدیرعامل پلتفرم سرمایه گذاری دالما کپیتال در دوبی اظهار کرد: در خاورمیانه معاملات فرابورس رمزارز عمدتا در تلگرام یا واتس‌اپ انجام می شود و در آن از واسطه های فرابورسی درباره قیمت خرید و فروش سوال می شود و سپس معامله انجام می گیرد. وی در ادامه خاطرنشان کرد تلگرام استفاده گسترده ای پیدا کرده است.

معامله گران فرابورسی در بازارهای نفت هم از قطعی واتس‌اپ ضربه خوردند اما استفاده از پلتفرمهای دیگر این ضربه را ملایم کرد.

بر اساس گزارش رویترز، معامله گران نفت در روسیه گفتند واتس‌اپ برای اعلام جزییات سفارش در سراسر اروپا و آسیا استفاده می شود. یک تریدر مقیم اروپا گفت: قطعی روز دوشنبه یک غافلگیری ناخوشایند بود. یکی دیگر گفت: این اتفاق خوب نبود. همه از واتس‌اپ استفاده می کنند. اما ما از مسنجرهای دیگر هم استفاده می کنیم بنابراین مسنجر مورد استفاده را تغییر دادیم./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: واتس اپ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۳۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شرکت (توانیر)، مصطفی رجبی مشهدی مدیرعامل توانیر، گفت: در حالی که در نخستین روز خرید برق توسط شرکت‌های توزیع نیروی برق از بورس انرژی (۵ اردیبهشت ماه جاری)، ٧١ میلیارد ریال برق معامله شده بود، ارزش این معاملات در آغاز هفته دوم با جهش خیره کننده به ۶۸۴ میلیارد ریال رسید.

مدیرعامل توانیر در ادامه تاکید کرد: در هفته نخست ۱۶۹ معامله به ارزش حدود ١٣٠ میلیارد تومان و حجم حدود ١.٢ میلیون مگاوات ساعت انجام شد در اولین روز معاملاتی هفته دوم ۶۸ معامله با حجم ۶۳۸ هزار و ٨٨٠ مگاوات ساعت برق به ثبت رسید.

مدیرعامل توانیر نکته حائز اهمیت در این هفته از معاملات را، افزایش سهم نیروگاههای بخش خصوصی از نیروگاههای دولتی عنوان کرد به طوری که در آغازین روز این هفته از معاملات، ٧٨ درصد معاملات به وسیله نیروگاههای خصوصی انجام شد. با اصلاح جریان مالی صنعت برق، شرکت‌های توزیع نیروی برق از اول اردیبهشت ماه جاری برق مورد نیاز خود را از بورس انرژی خریداری می‌کنند.

کد خبر 6002692

دیگر خبرها

  • آنچه که باید در مورد ویژگی‌های جدید واتس‌اپ بدانید
  • قطعی ۲ ساعته گاز در برخی مناطق شهر رضوانشهر
  • کندی سرویس‌دهی در خط ۵ مترو تهران
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • دو محصول ایرانی به جمع فینالیست‌های جشنواره صنعت بازی منا پیوست
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • پیام کوتاه رونالدو پس از پیروزی با النصر
  • شروع طوفانی معاملات برق؛ جهش ۶۸۴ میلیارد ریالی در بورس انرژی
  • وستهم 2-2 لیورپول: پایان قطعی یک رویا!
  • ارزش معاملات بورس انرژی از ۱۲۱ میلیارد تومان عبور کرد