Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام هاشم رعنایی رییس اداره اوقاف و امور خیریه زاهدان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: بسته "مهر تحصیلی"شامل کیف، دفتر، مداد، مدادرنگی و سایر نوشت‌افزار بود.

وی با بیان اینکه بسته‌های "مهر تحصیلی" در بین دانش‌آموزان نیازمند تمامی مقاطع تحصیلی توزیع شد، افزود: این طرح در راستای سیاست حمایتی سازمان اوقاف و امورخیریه برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید در سیستان و بلوچستان اجرایی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس اداره اوقاف و امورخیریه زاهدان با بیان اینکه نظارت بر نحوه اجرای صحیح نیات واقفان از مهمترین رسالت‌های اوقاف و امورخیریه است، ادامه داد: بسته‌های "مهر تحصیلی" طبق نیات واقفان خیراندیش تهیه و در بین دانش‌آموزان توزیع شده است.

وی گفت: بیش‌از ۴۰ ویژه برنامه فرهنگی گرامیداشت دهه وقف در نقاط مختلف این شهرستان در حال اجراست.

حجت الاسلام رعنایی اظهارداشت: ویزیت رایگان بیماران در درمانگاه‌های موقوفه، کلنگ‌زنی ساخت مسجد، برگزاری ویژه برنامه‌های فرهنگی، برپایی محافل انس با قرآن و عیادت از هیات امنای مساجد شهرستان از مهمترین برنامه‌های دهه وقف در زاهدان است.

وی ادامه داد: همچنین دیدار با مسوولان، تجلیل از مدافعان سلامت و واقفان، برپایی همایش خادمان و توزیع بسته‌های مهر و همچنین ترویج فرهنگ وقف در شهرستان با استفاده از ظرفیت‌های ائمه جمعه از دیگر برنامه‌های این دهه در شهرستان زاهدان است.

رییس اداره اوقاف و امور خیریه زاهدان دهه وقف را فرصت مناسبی برای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و نیکوکاری دانست و گفت: سنت حسنه وقف به عنوان یکی از زیباترین جلوه‌های کمک به خلق برخاسته از روحیه کمال‌گرا و نوعدوست انسان‌هایی است که احسان ماندگار را بهترین راه برای نیل به آرامش دنیوی و اخروی خود انتخاب کرده‌اند.

وی خاطرنشان کرد: بدون تردید دهه وقف، علاوه‌بر اینکه فرصت مغتنمی برای تکریم واقفان نیکوکاری است که از سرمایه‌های مادی و معنوی خود در رفع نیاز‌های جامعه دریغ نورزیده‌اند می‌تواند زمان مناسبی برای ترویج فرهنگ نوعدوستی نیز باشد.

انتهای پیام/گ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اوقاف و امور خیریه توزیع نوشت افزار مهر تحصیلی دهه وقف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است

به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی فرهادی، سخنگوی آموزش و پرورش در پاسخ به سوال خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا مبنی‌بر اینکه برنامه آموزش و پرورش برای عدم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان چیست، اظهار کرد: هدایت تحصیلی دانش‌آموزان یکی از ظریف‌ترین و مینیاتوری‌ترین اقدامات است که باید در آموزش و پرورش صورت بگیرد.

وی افزود: این کار در مقطع متوسطه اول با بهره‌گیری از توان مشاوره دقیق روان‌شناختی و تحصیلی در مدرسه انجام شود و به نیرو‌های کیفیت‌بخشی و مشاور در مدرسه وابستگی دارد. فرهادی ادامه داد: زمانی‌که یک انحراف در آمار می‌بینیم؛ در بخش‌های نرم‌افزاری و فکری دچار خطا هستیم و در امکانات مشکلی وجود ندارد. در دبیرستان‌ها امکاناتی که رشته‌های دیگر و دانش‌آموزان تحربی دارند، دانش‌آموزان ریاضی نیز بهره‌مند هستند.

انتخاب رشته تحصیلی ناظر بر بازار اشتغال است

سخنگوی آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: نکته دوم ناظر بر بازار اشتغال است و نوع اطلاع‌رسانی برای مشاغل در کشور و تحقیقات صورت می‌گیرد. نهاد‌هایی که در آموزش و پرورش همکار هستند و در سند تحول برای آنها وظیفه‌ای تعیین شده، مراقب باشند که خلاف سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اقدام نکنند و تبلیغات کاذب شکل بگیرد.

در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم

وی با اشاره به برنامه ششم و هفتم توسعه، اضافه کرد: در این برنامه قرار است دانش‌آموزان در رشته‌های فنی‌حرفه‌ای و کاردانش با یک ضریب بالای پنجاه درصد هدایت شوند و در میان فارغ‌التحصیلان هنرستانی کم‌ترین بیکاری را داریم؛ به عبارت دیگر، بیکار نداریم، زیرا دانش‌آموزان مهارت دارند.

فرهادی ادامه داد: بسیاری از دختران در رشته‌های کامپیوتر و طراحی و دوخت، هنری و صنایع دستی نه‌تنها بیکار نداریم، بلکه با افزایش بیشتر تقاضا در حرفه آموزش‌دیده روبرو هستند.

هنرستان‌ها برای همه رشته‌ها الگو موفقی هستند

سخنگوی آموزش و پرورش با بیان اینکه هنرستان‌ها برای نه‌تنها برای رشته‌های ریاضی بلکه برای هنرستان‌ها الگوی موفقی است و باید به آنها مشاوره دقیقی ارائه دهیم، ابراز کرد: برای رشته ریاضی ما در آموزش و پرورش وظیفه مشاوره دقیق ارائه دهیم که ناظر بر استعداد‌های خدادادی و علایق است تا در این رشته تحصیل کنند.

وی در پایان افزود: رشته بنده ریاضی و فیزیک است و معتقد هستم مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است و باید این موضوع با جدیت دنبال شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شناسایی سه واحد متخلف غیراستاندارد در یزد
  • ۳۰۰۰بسته گوشت قرمز بین مددجویان کهگیلویه و بویراحمدی توزیع شد
  • برنامه کنترل پوکی استخوان برای بانوان زاهدانی آغاز شد
  • توزیع 180 بسته لبخند مادری در خراسان جنوبی
  • توزیع ۴۰۰ بسته معیشتی در بین ایتام خراسان شمالی
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • ارائه مشاوره دقیق برای جذب دانش آموزان به رشته ریاضی
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • سنجش سلامت بیش از ۱۸ هزار نوآموز استان همدان
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی