Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاخ سفید در بیانیه ای از دیدار و گفت و گوی مشاور امنیت ملی آمریکا با همتای اسرائیلی اش پیرامون موضوعات مختلفی خبر داد که موضوع برنامه هسته ای ایران یکی از آن ها بوده است.

کاخ سفید با انتشار بیانیه ای در پایگاه اینترنتی اش از دیدار مشاور امنیت ملی آمریکا و مشاور امنیت داخلی رژیم صهیونیستی خبر داده و نوشت: جیک سالیوان مشاور امنیت ملی 5 اکتبر در کاخ سفید میزبان اِیال هولاتا و یک هیات ارشد اسرائیلی برای نشست کارگروه مشورتی راهبردی آمریکا-اسرائیل بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقامات دفاعی، نظامی، اطلاعاتی و دیپلماتیک آمریکایی و اسرائیلی در این نشست حضور یافته بودند.

این بیانیه می افزاید: دو طرف درباره مهم ترین چالش هایی که بر امنیت و ثبات منطقه تاثیر می گذارند تبادل نظر کرده و عزم مشترکشان برای پرداختن به تهدیدهای پیش روی اسرائیل و شرکای منطقه ای را ابراز داشتند. سالیوان بر تعهد بنیادین رئیس جمهور بایدن نسبت به امنیت اسرائیل و نسبت به اطمینان یابی از این که ایران هیچ گاه به یک سلاح هسته ای دست نیابد، تاکید کرد.  سالیوان توضیح داد که این دولت[آمریکا] بر این باور است دیپلماسی بهترین راه رسیدن به این هدف است و در عین حال اشاره کرد که رئیس جمهور به وضوح گفته است، اگر دیپلماسی شکست بخورد، آمریکا آماده روی آوردن به گزینه های دیگر است.
بیانیه کاخ سفید افزود: مشاوران امنیت ملی آمریکا و اسرائیل در زمینه حفظ گفتمانی صریح و سازنده و گسترش همکاری نزدیک هیات های مرتبطشان در راستای مسائل مهمی که بر امنیت اسرائیل و ثبات منطقه اثر می گذارند، موافقت کردند.
بر اساس این گزارش، تکرار این ادعای دولت آمریکا و مقامات صهیونیستی از سوی جیک سالیوان مبنی بر وجود اهداف نظامی در برنامه هسته ای ایران در حالی مطرح می شود که مقام معظم رهبری کشورمان در فتوایی، تولید، نگه داری و به کار گیری تسلیحات هسته‌ای را حرام اعلام کرده اند.
مقامات ایران نیز بارها بر اساس این فتوا تاکید کرده اند فعالیت های هسته ای ایران صرفا اهداف صلح آمیز را دنبال می کند و در بر دارنده اهداف نظامی نیست. / ایسنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: مشاور امنیت امنیت ملی کاخ سفید هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۷۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت، واشنگتن حاضر نیست خطر تضعیف امنیت خود را به جان بخرد، اما به طور شبانه‌روزی تلاش می‌کند تا اتحادیه اروپا، ناتو و سایر شرکای خود را تحت فشار قرار دهد تا توانمندی‌های دفاع هوایی خود را با کی‌یف به اشتراک بگذارند.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین در جریان سخنرانی در نشست مجازی موسوم به گروه تماس دفاعی اوکراین درخواست دست‌کم هفت آتشبار پاتریوت را از اهداکنندگان مطرح کرد، اما گفته می‌شود که حامی اصلی کی‌یف که همان آمریکا باشد، هیچ پاتریوتی به اوکراین نمی‌دهد.

به نقل از شبکه خبری راشا تودی، کاخ سفید گفته بود ممکن است سامانه‌های پدافند هوایی و موشکی پاتریوت بیشتری را در اختیار اوکراین قرار دهد، آن هم در صورتی که آنها از سایت‌های استقرار فعلی خود از جمله در غرب آسیا به دست آمریکا برسند و در آن وضعیت، به اوکراین ارسال می‌شوند.

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید نیز در واکنش به این درخواست از سوی زلنسکی گفت: «سیستم‌های پاتریوت آمریکا اکنون در سراسر جهان مستقر هستند که شامل خاورمیانه می‌شود و این‌ها با هدف دفاع و پشتیبانی از نیروهای آمریکایی استقرار یافته‌اند.»

وی به شبکه خبری ام‌اس‌ان‌بی‌سی گفت: « اگر بتوانیم آتشبارهای آمریکایی پاتریوت بیشتری را برای آنها می‌فرستیم. اما آتشبارهای ما در سراسر جهان مستقر هستند. تلاش می‌کنیم تا با شرکای اروپایی و متحدانمان در بخش‌های دیگر جهان به تامین این ظرفیت‌های دفاع هوایی برای اوکراین بپردازیم.»

پنتاگون در واقع متعهد شده که مهمات پاتریوت بیشتری را به عنوان بخشی از بسته کمکی ۶ میلیارد دلاری که به‌تازگی اعلام شد، برای اوکراین تامین کند. با این حال، تحویل این سامانه‌های دفاع هوایی ممکن است ماه‌ها یا حتی سال‌ها طول بکشد، چون این پاتریوت‌ها از زرادخانه موجود پنتاگون به اوکراین ارسال نمی‌شوند و این اعلامیه «بازگوکننده آغاز فرآیند قرارداد» با صنایع دفاعی ایالات متحده به شمار می‌رود.

یک آتشبار MIM-۱۰۴ پاتریوت که توسط کمپانی تسلیحاتی آمریکایی ریتون ساخته شده، بیش از یک میلیارد دلار قیمت دارد و از چندین واحد نصب شده روی کامیون تشکیل شده است.

ایالات متحده بیش از ۱۱۰۰ پرتابگر پاتریوت را در طول سال‌ها تولید کرده و تخمین زده می‌شود که صدها پرتابگر پاتریوت فعال و ذخیره‌سازی شده باشد اما تنها یک آتشبار را به اوکراین فرستاده است. دو آتشبار کامل دیگر توسط آلمان اهدا شده، در حالی که هلند دو پرتابگر جداگانه را به اوکراین ارسال کرده است.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا روز جمعه پس از نشست دیگری در گروه تماس دفاعی اوکراین گفت که غرب تلاش خواهد کرد تا سامانه‌های پاتریوت بیشتری را به اوکراین بفرستد، اما این موضوع باید مشخص شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تعهد دوباره بایدن به امنیت رژیم اسرائیل
  • عضو مجمع تشخیص: برجام و FATF همچنان در اولویت است / نباید روابط دیپلماتیک جمهوری اسلامی ایران به یکی دو کشور خاص محدود شود
  • کاخ سفید : پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • تهدید به بازنگری در دکترین هسته‌ای؛ آیا امیدی برای توافق باقی مانده؟
  • محمد صدر: ایران با اسرائیل درگیر نشد، با ناتو رو در رو شد
  • کاخ سفید مدعی شد: پاتریوت اضافی برای ارسال به اوکراین نداریم!
  • کاخ سفید: آمریکا هیچ سامانه پاتریوتی برای اوکراین ندارد
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!
  • آمریکا: اسرائیل مرتکب نسل کشی در غزه نشده است!