Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام یک نقاش در ایلام معتقد است: بی‌توجهی خانواده‌ها از یک طرف و اهمیت ندادن به زنگ هنر در مدارس موجب شده تا رشته‌های هنری از جمله نقاشی در جامعه‌ی ما مهجور باشند.

«نسیم عبدالهی» در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد:  از بچگی علاقه زیادی به نقاشی داشتم که با تشویق خانواده‌ام همراه شدم،بعد از آن با کلاس‌های هنرهای تجسمی استاد «یحیی عبدیا» آشنا شدم و در این کلاس ها شرکت کردم و چند سال در این کلاس ها فعالیت کردم و هنوز هم در این کلاس ها شرکت می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: با توجه به اتفاق خوبی که در استان افتاده که آموزشگاه‌های هنری و مربیان خوبی در استان پیدا می‌شود و  بچه‌ها می‌توانند از این فرصت استفاده کنند در این کلاس‌ها شرکت کنند و تمام تلاش خود را برای بهتر شدن انجام دهند و در این راه از سختی ها نترسند و با عشق به کار خود ادامه دهند چون در کارهای هنری یک شبه استاد نمی‌شوی و نیاز به تلاش و تمرین فراوانی دارد به طوری که نیاز است فرد تجربه بیش‌تری کسب کند و داشته باشد.

این نقاش ۲۹ ساله ایلامی ، با بیان اینکه حمایت کردن و ثبت‌نام بچه‌ها در کلاس‌های هنری و آشنا کردن بچه‌ها با هنر و تشویق کردن آن‌ها در زمینه هنر می‌توانند کمک کننده باشند، در پاسخ به این سوال که آیا آن‌گونه که باید به زنگ هنر و نقاشی در مدارس اهمیت داده می‌شود؟ گفت:  خیر، به زنگ هنر در مدارس هیچ توجهی نمی‌شود و عملا زنگ هنر در مدارس به زنگ بیکاری تبدیل شده است.با توجه به این‌که این درس در مدارس می‌تواند نشاط آفرین باشد و باعث ایجاد خلاقیت شود باید توجه بیش‌تری باید به هنر بشود که نیازمند توجه بیش‌تر و معلمان و مربیان هنر است.البته اینجا می‌طلبد که معلمان هنر نیز خود را بروز کنند و خودشان خلاقیت را وارد کلاس هنر کنند و توجه بیش‌تری به دانش‌آموزان در این عرصه داشته باشند.
عبدالهی درباره استقبال مردم از کلاس‌های نقاشی، نیز اظهار کرد: استان ایلام چون یک استان محروم است استقبال آنچنان که باید و شاید وجود ندارد، گرانی و کمبود وسایل،مشکلات مالی خانواده‌ها و گاهی گرانی شهریه بعضی از کلاس های هنری موجب می‌شود استقبال کم شود و  فوق‌العاده قیمت ها بالا رفته و توان خرید وسایل هنری برای عموم مردم واقعا مشکل است.کمبود وسایل و تقلبی بودن آن‌ها یکی دیگر از مشکلات وسایل هنر در استان ایلام است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری منطقه ایلام نقاش کلاس ها زنگ هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟

ایسنا/هرمزگان مدیرکل بنیاد شهید هرمزگان گفت: به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، عطا ناوکی مدیرکل بنیاد شهید هرمزگان امروز طی سفر به جزیره هرمز که با هدف رسیدگی و پیگیری بازسازی گلزار شهدای هرمز صورت گرفته بود، با حجت الاسلام جعفر رستا خیز امام جمعه و محمد بنده بخشدار هرمز به صورت جداگانه دیدار و گزارشی از خدمات و فعالیت‌های در حال انجام به جامعه ایثارگری داد و خواستار همراهی و حمایت بیشتر امام جمعه و بخشدار هرمز از خانواده شهدا و ایثارگران این جزیره شد.

وی افزود: تبدیل وضعیت ایثارگران در دستگاه‌های دولتی استان هرمزگان به خوبی در حال انجام است.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان اظهار کرد: با مصوبات خوب مجلس در سنوات اخیر اقدامات بسیار خوبی در راستای تبدیل وضعیت ایثارگران وخانواده آن‌ها در ادارات دولتی انجام شد که نتایج آن قابل مشاهده شده است.

ناوکی، توجه به سهمیه استخدامی ایثارگران از سوی دستگاه‌ها را مورد تاکید قرار داد و عنوان داشت: در یک سال اخیر ۷۶ جلسه با صنایع و دستگاه‌ها داشته‌ایم که منجر به اشتغال ۱۰۰ نفر در نفت ستاره، فولاد هرمزگان، نفت جی، پالایشگاه بندرعباس و … شده است. بر اساس قانون بند (و) تبصره ۹ به جز فصل اول و ششم یک درصد از اعتبارات فرهنگی دستگاه‌ها صرف ترویج فرهنگ ایثار و شهادت می‌شود.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان هرمزگان افزود: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، حفظ جایگاه و تکریم خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان وظیفه همه مردم است.

مدیرکل بنیاد شهید هرمزگان ادامه داد: افزایش ۴۰درصدی حقوق والدین شهدا و ۱۰درصدی حقوق جانبازان و حقوق بگیر شدن جانبازان معسر در کل استان زیر ۲۵ درصد که حدود ۷۰۰ نفر بودند، بخش دیگری از فعالیت‌های انجام شده بنیاد استان در دولت سیزدهم به شمار می‌رود.

وی ادامه داد: مرکز توانبخشی بنیاد شهید در استان که از سال ۹۲ کلنگ خورده بود، اکنون با پیگیری در مرحله خرید تجهیزات و محوطه‌سازی است و در سه طبقه به زودی به ارائه خدمات می‌پردازد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران هرمزگان در خصوص فعالیت های شاخص فرهنگی این استان به اهمیت جمع آوری خاطرات شهدا به عنوان بخشی از کار ویژه‌های رسانه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: رزمندگان هرمزگانی در دفاع مقدس نیروی محرکه جنگ بودند که در این زمینه می‌توان در حوزه مکتوب و آثار هنری فاخری تولید کرد.

ناوکی تصریح کرد: با توجه به ظرفیت گردشگری بسیار بالای جزیره هرمز باید در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت اقدامات بیشتری برداشته شود تا دغدغه متولیان امر و خانواده‌های معظم شاهد و ایثارگران رفع شود.

وی با بیان اینکه پس از نصب تصاویر شهدای این جزیره، فاز اول گلزار شهدای آن نیز شروع به‌کار شده است ، ادامه داد: امیدواریم با مشارکت قرارگاه مدینه منوره و با حمایت‌های بی‌دریغ استاندار به‌زودی بازسازی گلزار شهدای هرمز به پایان برسد.

 انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ماجرای صف انتظار زوجین و تاخیر در پرداخت وام ازدواج پیگیری شد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور از کدام مشکلات گفتند؟
  • کارفرمایان در این روزهای سخت به ‌کارگران ‌توجه ویژه کنند
  • راه‌های تشخیص کالای تقلبی از اصلی در بازار لوازم یدکی خودرو | علامت استاندارد تقلبی یا اصل؟
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • دغدغه رهبر انقلاب پیرامون فرزندآوری و ازدواج مجرّدان
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • مروری بر آثار ایرانی در بینال ونیز/ آنجا که نگاه پایان می‌گیرد