Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، هر چند آمریکایی‌ها به سرکردگی تام کروز، ناسا، ایلان ماسک و پروژه اسپیس‌ایکس پیش‌تر اعلام کرده بودند می‌خواهند نخستین فیلم سینمایی را در فضا بسازند اما این روس‌ها بودند که پروژه خود را در سکوت پیش بردند و روز گذشته یک کارگردان و یک بازیگر زن از روسیه برای ماموریتی ۱۲ روزه وارد ایستگاه فضایی بین‌المللی شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شوروی پیشین یک فهرست افسانه‌ای در «اولین‌ها»ی حوزه فضایی داشت: نخستین ماهواره، نخستین سگ، نخستین مرد و نخستین زن. حالا نوبت به نخستین پروژه سینمایی رسیده که صحنه‌هایی از آن تا کمتر از دو هفته دیگر در ایستگاه فضایی بین‌المللی ISS کرفته می‌شود و به این ترتیب، سینمای روسیه در این عرصه هم از هالیوود و چهره‌های سرشناس آن از جمله تام کروز پیش می‌افتد.

با ورود یولیا پرسیلد، بازیگر ۳۷ ساله و کلیم شیپنکو، کارگردان ۳۸ ساله به ایستگاه فضایی بین‌المللی، کار تولید فیلم سینمایی «چالش» به شکل رسمی در فضا کلید خورد. روس‌کاسموس، همتای روسی ناسا در حساب کاربری رسمی در توییتر با نوشتن «به ایستگاه فضایی خوش آمدید» به سینماگران روسیه خوشامد گفت و تصاویر آنها را در ISS منتشر کرد. داستان فیلم درباره یک پزشک و جراح زن است که برای نجات دادن جان یک فضانورد به فضا می‌رود.

آنتون شکاپلروف که از فضانوردان قدیمی روسیه است و سه بار به ماموریت فضایی رفته، همراه بازیگر و کارگردان «چالش» در ماموریت ۱۲ روزه به ایستگاه فضایی بین‌المللی رفته و قرار است همراه یکی دیگر از افراد روسی حاضر در ایستگاه در این پروژه سینمایی نقشی کوتاه و افتخاری ایفا کند.

رئیس وقت آژانس فضایی ایالات متحده - ناسا سال گذشته از گفتگوهای جدی تام کروز با ناسا برای ساختن یک فیلم در فضا خبر داده و گفته بود رسانه‌های نوین و جذاب باید برای ترغیب کردن نسل جدید مهندسان و دانشمندان با هدف درگیر شدن با پروژه‌های فضایی وارد عرصه شوند.

خانم پرسیلد اوایل سال جاری میلادی برای بازی کردن در یک نقش فضایی برگزیده شد و چند ماه تمرین فشرده را پشت سر گذاشت. قرار است بازیگر و کارگردان «چالش» همراه فضانورد روس که شش ماه در ISS بوده روز یکشنبه ۱۷ اکتبر با یک کپسول از فضا به زمین بازگردند.

کد خبر 630645 برچسب‌ها ایستگاه فضایی بین‌المللی سینمای جهان ناسا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ایستگاه فضایی بین المللی سینمای جهان ناسا ایستگاه فضایی بین المللی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از سی‌جی‌تی‌ان، سازمان فضایی چین اعلام کرد، فضاپیمای شنژو-۱۷ به همراه سه خدمه آن با موفقیت در شمال چین فرود آمد. براین اساس، این کپسول با سه فضانورد در ساعت ۶:۳۷ بعد از ظهر با موفقیت به محل فرود دانگ فنگ در منطقه خودمختار مغولستان داخلی شمال چین بازگشت. 

طبق نتایج بررسی‌های اولیه، هر سه خدمه به نام‌های تانگ هونگبو، تانگ شنجی و جیانگ شینلین در وضعیت خوبی هستند.

تانگ هونگبو، رکورد طولانی‌ترین اقامت یک فضانورد در فضا را به نام خود ثبت کرده که در مجموع ۲۷۹ روز برای دو سفر خود به ایستگاه فضایی چین بوده است.

چین اعلام کرده است که ماموریت فضایی سرنشین‌دار شنژو-۱۷ موفقیت آمیز بوده است. طبق گزارش آژانس فضایی این کشور، فضانوردان این مرحله از ماموریت‌های فضایی در سلامت کامل هستند و شنژو-۱۷ به عنوان دومین مأموریت سرنشین‌دار مرحله کاربرد و توسعه ایستگاه فضایی چین ثبت شد. این سه فضانورد اکتبر سال گذشته میلادی به ایستگاه فضایی چین پرتاب شدند و حدود نیم سال در مدار زمین اقامت داشتند.

خدمه شنژو-۱۷، ۸۴ آزمایش علمی را در مدار انجام دادند و بیش از ۲۰۰ نمونه را در زمینه‌های مختلف مانند بیوتکنولوژی و پزشکی فضایی بررسی کردند که نمونه‌ها برای مطالعه علمی تحویل داده شدند.

پیش از این، کابل پنل‌های خورشیدی ماژول هسته تیان‌هه در اثر برخورد زباله‌های فضایی قرار گرفته بود که باعث از بین رفتن نسبی منبع تغذیه شده بود و خدمه شنژو-۱۷ با پیاده‌روی‌های فضایی خارج از ایستگاه نخستین مأموریت بیرونی تعمیر ایستگاه مداری چین را اجرا کردند.

براساس اعلام سازمان فضایی چین، این کشور به غیر از ماموریت‌های سرنشین‌دار، قصد دارد کاوشگر ماه چانگ‌ای‌۶ را در اوایل ماه می‌پرتاب کند. این کاوشگر قرار است طی این ماموریت نمونه‌هایی را از سمت دور ماه جمع آوری کند که نخستین نمونه از این نوع در تاریخ بشر است.

با بازگشت فضانوردان به زمین، تمامی مذاکرات و مطالعات مربوط به عملکرد پیشرفته فنی فضانوردی و تکنولوژی‌های مرتبط با ایستگاه مداری شروع شده و اطلاعات و داده‌های مورد نیاز برای مأموریت‌های آینده برنامه‌ریزی و ارزیابی می‌شود.

فرود موفقیت‌آمیز فضانوردان شنژو-۱۷ در شمال چین نشان از توانایی و تجربه چین در زمینه فضانوردی دارد؛ علاوه‌براین، این کشور در جهت پیشبرد تحقیقات و مأموریت‌های فضایی خود با پیشرفت‌های قابل توجهی روبه‌رو است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز احداث متروی رباط کریم
  • فضانوردان چینی پس از ۶ ماه به زمین بازگشتند
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • آغاز احداث مترو رباط کریم در امتداد خط یک مترو
  • ایران در آستانه پرتاب ماهواره از پایگاه فضایی چابهار
  • آغاز احداث مترو رباط کریم
  • فضانوردان چین به زمین بازگشتند
  • گذرهای پرنور ایستگاه‌های فضایی از آسمان ایران- دهه دوم اردیبهشت
  • تصاویر تلسکوپ فضایی وب از یک سحابی در فاصله ۱۳۰۰ سال نوری
  • (ویدئو) خلیج فارس از نگاه فضانوردان ساکن ایستگاه فضایی بین‌المللی