Web Analytics Made Easy - Statcounter

فهرست پرافتخارترین کشتی گیران آزاد جهان بعد از رقابت های جهانی اسلو تا حدودی دست خوش تغییر شد.

به گزارش ایسنا، فهرست پرافتخارترین  کشتی گیران آزاد جهان با پایان رقابت های جهانی اسلو تا حدودی تغییر کرد، به همین خاطر مروری داریم بر ۱۰ ورزشکار برتری که رشته کشتی آزاد تاکنون به خود دیده است؛ ورزشکارانی که توانستند در مسابقات جهانی و المپیک قهرمانی های  زیادی کسب کنند و نام شان را به عنوان اسطوره این ورزش ثبت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این فهرست برترین‌کشتی‌گیران آزاد دنیا بر اساس کسب مدال طلا در مسابقات جهانی و المپیک، رده بندی شده اند.

(در موارد تعداد مد ال مساوی، مرغوبیت طلای المپیک در نظر گرفته شده است.)

۱۰ طلا

۱- الکساندر مدوید از اتحاد جماهیر شوروی (۳ طلای المپیک، ۷ طلای جهانی)

نام خانوادگی او در زبان روسی به معنی "خرس" است و مدوید در راه رسیدن به سه مدال طلای المپیک به حریفان خود رحم نکرد. او هرگز در مسابقات المپیک شکست نخورد، هرچند در سال ۱۹۶۴ مقابل احمد آییک از ترکیه مساوی کرد.  او در سال ۲۰۰۱ به عنوان بزرگترین ورزشکار بلاروسی قرن بیستم انتخاب شد و یکی از ۱۰ نفری بود که وارد تالار مشاهیر فیلا شد.

مدوید در کنار علیرضا حیدری

۹ طلا

۲- بوایسار سایتی‌یف از روسیه (۳ طلای المپیک، ۶ طلای جهانی)

قطعاً یکی از بزرگترین کشتی گیران آزاد تمام دوران است. سایتی‌یف تنها دو بار در حرفه بین المللی خود شکست خورد. او در وزن ۷۴ کیلوگرم روی تشک رفت و سمبل کشتی روسیه است.

بوایسار سایتی یف

۸ طلا

۳- سرگئی بلوگلازوف از اتحاد جماهیر شوروی (۲ طلای المپیک، ۶ طلای جهانی)

بلوگلازوف یکی از ورزشکارانی بود که تحریم المپیک ۱۹۸۴ از سوی شوروی سابق بر فعالیت های المپیکی وی تأثیر زیادی گذاشت. سرگئی در دو المپیک ۱۹۸۰ و ۱۹۸۸ موفق به کسب مدال طلا شد و ۶ طلای جهانی را نیز کسب کرد.

سرگئی بلوگلازوف در کنار برادرش آناتولی

۳- آرسن فادزائف  از اتحاد جماهیر شوروی (۲ طلای المپیک، ۶ طلای جهانی)

تحریم المپیک ۱۹۸۴ احتمالاً سومین مدال طلای او را از بین برد. با این وجود او در ۶ دوره از مسابقات قهرمانی جهان در وزن ۶۸ کیلوگرم مدال طلا به دست آورد. وی همچنین در المپیک ۱۹۸۸ و ۱۹۹۲ طلای المپیک را بدست آورد. او پس از بازی های المپیک ۱۹۹۲ بازنشسته شد، اما در سال ۱۹۹۶ برای کشتی گرفتن در تیم ازبکستان به المپیک آتلانتا بازگشت اما همان کشتی‌گیر سابق نبود و سیزدهم شد.

آرسن فادزائف

۵- والنتین یوردانف  از بلغارستان (۱ طلای المپیک، ۷ طلای جهانی)

رئیس کنونی فدراسیون کشتی بلغارستان در المپیک ۱۹۹۶ آتلانتا صاحب مدال طلا شد و در ۷ دوره مسابقات جهانی نیز به مقام قهرمانی رسید. او تنها کشتی‌گیر جهان است که در مسابقات جهانی صاحب ۱۰ مدال شده است (۷ طلا، ۲ نقره و یک برنز).

والنتین یوردانوف

۷ طلا

۶- عبدالرشید سعدالله یف از روسیه (۲ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

تانک روس ها توانست در اسلو به پنجمین طلای جهانی برسد و حالا در جمع بزرگان کشتی آزاد دنیا باشد و جمع مدال های طلای جهانی و المپیک خود را به ۷ طلا برساند. با وضعیتی که این کشتی گیر دارد او نزدیکترین آزادکاری است که شانس رسیدن به رکوردهای مدوید و سایتی‌یف را دارد.

عبدالرشید سعدالله یف

۶- ماخاربک خادارتسف از اتحاد جماهیر شوروی (۲ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

رسول خادم مانع از این شد که خادارتسف بتواند با رکورد شگفت انگیز مدوید برابری کند. خادارتسف که ۷ طلای جهانی و المپیک را در کارنامه داشت در سه دوره متوالی (جهانی ۹۴ و ۹۵ و المپیک ۹۶) در فینال مغلوب رسول خادم شد.

ماخاربک خادارتسف در مصاف با رسول خادم

۶ طلا

۸- جان اسمیت از آمریکا (۲ طلای المپیک، ۴ طلای جهانی)

اعجوبه سبک وزن آمریکایی در هر ۶ دوره مسابقات جهانی و المپیک که شرکت کرد هیچ باختی نداشت و قهرمان شد.

جان اسمیت

۹- عبدالله موحد از ایران (۱ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

پرافتخارترین آزادکار ایرانی عبدالله موحد است که در وزن ۷۰ کیلوگرم توانست در المپیک مکزیکوسیتی مدال طلا را به دست بیاورد و ۵ طلای جهانی را نیز کسب کرد. حس یزدانی با ۴ طلای جهان و المپیک نزدیک ترین کشتی‌گیر ایرانی به رکورد موحد است.

عبدالله موحد

۹- جردن باروز از آمریکا (۱ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

باروز نیز توانست در اسلو در رقابت های اخیر مدال طلا را با شکست محمد نخودی از ایران در دیدار نهایی به دست بیاورد و ششمین مدال طلای المپیک و جهانی خود را کسب کند.

جردن باروز

۱۱- سوسلان آندیف از اتحاد جماهیر شوروی(۲ طلای المپیک، ۴ طلای جهانی)

آندیف کشتی گیر سنگین وزن اتحاد جماهیر شوروی بود که از ۷ دوره حضور در مسابقات جهانی و المپیک به ۶ طلا و یک نقره رسید. او در سال ۲۰۱۸ در سن ۶۶ سالگی فوت کرد.

سوسلان آندیف

۱۱- لوان تدیاشویلی از اتحاد جماهیر شوروی(۲ طلای المپیک، ۴ طلای جهانی)

تدیاشویلی کشتی گیر سابق شوروی و گرجستان کنونی بود که بین سالهای ۱۹۷۱ تا ۱۹۷۶ شکست ناپذیر بود و باختی در کارنامه اش ثبت نشد.

لوان تدیاشویلی

۱۳- حاجی‌مراد گاتسالوف از روسیه (۱ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

گاتسالوف از کشتی گیران خوش استیل روسیه در وزن 96 کیلوگرم بود که 6 مدال از 8 مدالش رنگ طلایی بود.

حاجی مراد گاتسالوف

۱۳- لری خابلوف از اتحاد جماهیر شوروی (۱ طلای المپیک، ۵ طلای جهانی)

خابلوف که در حال حاضر از سیاستمداران عالی رتبه کشور گرجستان است، در ترکیب اتحاد جماهیر شوروی در وزن 100 کیلوگرم صاحب 6 طلای جهانی و المپیک شد.

لری خابلوف

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كشتی آزاد مسابقات جهانی و المپیک اتحاد جماهیر شوروی مسابقات جهانی کشتی گیران آزاد ۲ طلای المپیک ۱ طلای المپیک ۶ طلای جهانی ۵ طلای جهانی ۴ طلای جهان کشتی گیر مدال طلا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد

به گزارش هشمهری آنلاین به نقل از ایرنا، رقابت‌های کسب سهمیه المپیک همچنان ادامه دارد و کاروان ایران برای رقابت‌های ۲۰۲۴ پاریس تاکنون موفق به کسب ۱+۳۱ سهمیه شده است.

کشتی ۱۱ سهمیه (آزاد ۵ و فرنگی ۶)، تیراندازی ۴ سهمیه (هانیه رستمیان، شرمینه چهل‌امیرانی، فاطمه امینی، محمد بیرانوند)، تکواندو ۴ سهمیه (مهران برخورداری، ناهید کیانی، مبینا نعمت‌زاده، آرین سلیمی)، دوچرخه‌سواری جاده (رنکینگ اتحادیه جهانی)، شمشیربازی ۱+۳ سهمیه (پاکدامن، رهبری، فتوحی، باهر که سه شمشیرباز در بخش تیمی هم شرکت خواهند کرد و به محض رقابت نفر چهارم شمشیربازی ایران در پاریس، نام او در لیست سهمیه‌ها خواهند نشست)، وزنه‌برداری ۲ سهمیه (مصطفی جوادی در دسته ۸۹ و علی داودی در دسته ۱۰۲+ کیلوگرم)، قایقرانی ۵ سهمیه (۲ سهمیه در روئینگ و ۲ سهمیه در آب‌های آزاد و حضور ۵ ورزشکار) و سهمیه تاریخی ژیمناستیک (مهدی الفتی) ۸ رشته‌ای هستند که فعلا برای کاروان ایران موفق به کسب سهمیه شده‌اند و البته این تعداد بیشتر نیز خواهد شد.

از طرفی پیش‌بینی برخی مسئولان این است که کاروان المپیک کشورمان با ۳۵ سهمیه در ۱۶ رشته در بازی‌های المپیک شرکت خواهد کرد.

در این بین اما گفته می‌شود طبق پیش‌بینی‌ها با توجه به شرایط کنونی، کاروان ایران تنها ۲ طلا و یک برنز در پاریس خواهد گرفت؛ پیش‌بینی که سخت‌گیرانه به نظر می‌رسد. با این حال آن‌چه از زبان مسئولان در برخی جلسات مطرح شده، قطعی بودن کسب یک طلا برای کاروان کشورمان در پاریس است که این پیش‌بینی نیز بیش از حد محافظه‌کارانه است.

این درحالی است که پیش‌بینی هوش مصنوعی از مدال‌های احتمالی ایران در المپیک پاریس نقطه مقابل این پیش‌بینی‌ها است.

وقتی از هوش مصنوعی می‌خواهیم عملکرد کاروان ایران در پاریس ۲۰۲۴ را با توجه به شرایط کنونی از جمله مصدومیت حسن یزدانی نابغه جویباری کشتی آزاد، ناکامی فروغی در کسب سهمیه المپیک تیراندازی و تلاش تیم ملی والیبال برای اوکی کردن بلیت پاریس از مسیر لیگ ملت‌های والیبال پیش‌بینی کند، نتیجه جالب توجه و غافلگیرانه‌ای پیش‌روی‌مان قرار می‌دهد.

هوش مصنوعی معتقد است مسیر والیبال برای کسب سهمیه المپیک از طریق لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ سخت است. با این حال این ابراز دیجیتال که غیبت فروغی در المپیک پیش‌رو را متاثرکننده می‌داند، پیش‌بینی می‌کند که کشتی، وزنه‌برداری، تکواندو و حتی تیراندازی و دوچرخه‌سواری ایران هم شانس کسب مدال در پاریس هستند.

هوش مصنوعی در پاسخ به این سوال که شانس‌های طلایی کاروان ایران در المپیک کدام رشته و ورزشکاران هستند، پاسخ می‌دهد: کشتی و وزنه‌برداری.

وزنه‌برداری درحالی از سوی هوش مصنوعی در زمره رشته‌های شانس طلا محسوب می‌شود که مسئولان ورزش کشور امید چندانی به مدالیست شدن این رشته در پاریس ندارند؛ چه رسد به کسب مدال طلا!

اما پیش‌بینی هوش مصنوعی درخصوص نتایج احتمالی کشتی آزاد در المپیک پاریس کاملا غافلگیرانه است.

این ابزار دیجیتال با ابراز تاسف از مصدومیت حسن یزدانی، کامران قاسمپور را یکی از شانس‌های کسب مدال در پاریس می‌داند و با قاطعیت معتقد است که امیرحسین زارع پادشاه سنگین وزن کشتی جهان نخستین مدال طلای ایران در المپیک پاریس را به نام خود ثبت خواهد کرد. در کشتی فرنگی هم پیش‌بینی کسب مدال از سوی ساروی و میرزازاده را دارد.

ضمن این که پیش‌بینی هوش مصنوعی این است که کاروان ایران بین ۳۰ تا ۳۵ سهمیه خواهد گرفت و بین ۵ تا ۹ مدال در این دوره از بازی‌های المپیک کسب خواهد کرد.

حال باید تا اواخر مرداد منتظر ماند و دید در نهایت پیش‌بینی هوش مصنوعی از عملکرد کاروان ایران درست از آب درمی‌آید یا خیر.

کد خبر 848109 برچسب‌ها ویژه ورزشی المپیک کشتی

دیگر خبرها

  • اعتماد دوباره به‌ یوشیدا و بازگشت چامیزو
  • استارت حسن یزدانی برای ثبت رکورد 2 رقمی در تاریخ ورزش ایران
  • کدام کشتی گیران ایرانی با ملیت های خارجی در انتخابی المپیک شرکت می کنند؟
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • فرصت دفاع برای مصلایی‌پور؛ وقتی فقط یک نفر تعلیق شد
  • احتمال حضور ۵ کشتی‌گیر خوزستانی در مسابقات المپیک
  • واکنش فدراسیون کشتی به حذف داور المپیکی و جلسه دبیر و یزدانی
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • طلای نسرین شاهی در جام جهانی کره جنوبی
  • جام جهانی پاارتیراندازی| مدال طلای تپانچه بادی به نسرین شاهی رسید/ جوانمردی سوم شد