Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@11:40:34 GMT

تقویت صادرات با محوریت مناطق آزاد کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۰۶۶۳۶

تقویت صادرات با محوریت مناطق آزاد کشور

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از سازمان برنامه و بودجه کشور، «سیدمسعود میرکاظمی» تصریح‌کرد: مناطق آزاد ماموریت مهم و تاثیرگذاری در توسعه کشور دارند و باید با کمک وزارت اقتصاد و دارایی برنامه‌های کمّی توسعه صادرات مناطق آزاد کشور تبیین شده و سهم هر منطقه در ارتقای رشد اقتصادی و توسعه صادارت غیر نفتی مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان برنامه و بودجه اظهار داشت: سازمان برنامه و بودجه همکاری‌های خوب و کارشناسی با مجلس شورای اسلامی در زمینه بودجه ۱۴۰۱ خواهد داشت، تا گام‌های موثر و مثبت‌تر برای جبران مشکلات و تغییرات اساسی در ساختار بودجه برداشته شود.

 میرکاظمی با اشاره به اینکه در کشور راهبردهای توسعه مناسبی وجود نداشته است، یادآوری کرد: سرمایه‌گذاری‌هایی در کشور انجام شده، اما به دلیل نداشتن راهبرد توسعه رشد اتفاق نیفتاده است، بنابراین در قانون بودجه ۱۴۰۱ و برنامه هفتم توسعه راهبردهای توسعه باید به عنوان یک اصل مهم و اساسی در نظر گرفته شود و بر روی کالا و خدماتی که رقابت پذیری و قدرت صادرات دارند بر مبنای آمایش سرزمین سرمایه‌گذاری انجام شود.

وی با بیان اینکه توجه به توسعه صادرات غیرنفتی یکی از مهمترین اولویت‌های دولت در بودجه ۱۴۰۱ است، گفت: لازم است کالاها و خدماتی که برای صادرات در نظر گرفته می‌شود، قدرت رقابت‌پذیری و ظرفیت صادرات داشته باشد، در استان‌ها و شهرستان‌ها ظرفیت‌های بسیار زیادی وجود دارد و از قدرت رقابت منطقه‌ای و جهانی برخوردار هستند.

این مقام مسوول تاکید کرد: استان‌های کشور می‌توانند با حمایت و سیاستگذاری‌های درست و در نظر گرفتن تسهیلات و رفع موانع صادرات، اقدامات بزرگ و تاثیرگذاری در بخش صادرات و حصول درآمد ارزی برای کشور انجام دهند.

معاون رئیس جمهوری با اشاره به  اینکه در همه استان‌ها با محوریت استانداران و فعال کردن کارگروه‌های توسعه صادرات استانی، موانع صادرات باید برداشته شود، تصریح‌کرد: اصلاح قوانین و مشوق‌های موثر برای صادرات باید در نظر گرفته شود و با توجه به اینکه استان‌ها در خلق منابع، صادرات و واردات نقش اساسی و مسوولیتی مهم در بودجه ۱۴۰۱ دارند، لازم است در بخش صادرات موانع و محدودیت‌هایی که دارند را مطرح کنند تا رفع شود.

گفتنی است دوازدهمین جلسه ستاد تهیه و تدوین لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، با حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه، مشاور عالی رئیس مجلس شورای اسلامی، اعضای ستاد، مشاورین و رؤسای سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان‌ها و سرپرست مرکز پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری با موضوع ظرفیت‌های منابع مالیاتی در گمرک و توسعه صادرات کشورهای منتخب و جهت‌گیری اصلی بخشنامه بودجه سال ۱۴۰۱ برگزار شد.

برچسب‌ها لایحه بودجه سازمان برنامه و بودجه مسعود میرکاظمی منطقه آزاد صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: لایحه بودجه سازمان برنامه و بودجه مسعود میرکاظمی لایحه بودجه سازمان برنامه و بودجه مسعود میرکاظمی منطقه آزاد صادرات غیر نفتی سازمان برنامه و بودجه توسعه صادرات بودجه ۱۴۰۱ استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۶۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی

محمد رئیس زاده، با اشاره به خدمات ارزشمند جامعه مامایی کشور، گفت: زیربنای اصلی توسعه پایدار و اقتدار هر کشور تناسب مستقیم با نیروی جوان مولد دارد و حتماً یکی از مؤلفه‌های تقویت جمعیت سالم مولد، عملکرد جامعه بزرگ ۷۶ هزار نفری مامایی کشور است. از این منظر جامعه مامایی ارزش بالایی دارد و باید برای تحقق آینده کشور بر روی جامعه مامایی سرمایه گذاری‌های کلان در بعد علمی و کارکردی انجام شود. این سرمایه گذاری‌های کلان لازمه توسعه و تعالی و جوانی جمعیت است. اگر ما می‌خواهیم از سیاه چاله جمعیتی بیرون بیاییم و از آن پنجره طلایی جمعیت استفاده کنیم، حتماً باید قدر جامعه مامایی را بدانیم.

وی به آمار قابل توجه در حوزه جمعیت اشاره کرد و افزود: ما در سال‌های ۹۲ تا ۴۰۰ یک شیب وحشتناک رو به نزول جمعیتی داشتیم. در سال ۹۸ نسبت به سال ۹۷، ۱۲ و ۴ دهم درصد کاهش موالید داشتیم. این کاهش را هنوز داریم اما سرعت شیب کمتر شده است با اقدامات خوبی که در این دولت و با تلاش وزارت بهداشت شده سرعت نزول کمتر شده است.

رئیس زاده ادامه داد: در ۱۴۰۰، یک میلیون و ۱۱۴ هزار تولد داشتیم. ۱۴۰۱ یک میلیون و ۷۵ هزار و در سال ۱۴۰۲، یک میلیون و ۵۷ هزار. بنابر این کاهش ۱۴۰۱ نسبت به ۱۴۰۰، ۳ و ۶ دهم بوده اما کاهش ۱۴۰۲ نسبت به ۱۴۰۱ یک و ۶ دهم بود و جلوی سقوط آزاد کاهش موالید گرفته شد.

وی با استناد به آخرین آمار سازمان نظام پزشکی گفت: از ۷۶ هزار جمعیت مامایی کشور تنها ۱۰ درصد آن ها پروانه مطب دارند، یعنی ۷ هزار و ۷۱۲ پروانه فعال مامایی داریم. یکی از مهم‌ترین مؤلفه‌های تشویق به فرزندآوری، این است که دوران زایمان و بارداری به تجربه خوشایند و مطمئنی تبدیل شود و هرقدر این تجربه شیرین باشد، تکرار آن محتمل‌تر خواهد بود و جمعیت بزرگ جامعه مامایی در ایجاد این تجربه خوشایند نقش مهمی دارند که باید به کار گرفته شوند و این واقعیت‌ها را باید مسئولان کشور بدانند.

رئیس زاده گفت: جشن روز ماما باید یک جشن واقعی افزایش جمعیت سالم و قوی باشد و حتماً ما باید به آینده امیدوار باشیم و موظفیم که به نسل جدید امید و نشاط بدهیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ ا
  • پیمایش چهارگانه ۲۶۲ هزار کیلومتر از سطح کشور در برنامه هفتم توسعه به روش ژئوفیزیک هوابرد
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • آخرین مهلت رسیدگی به درخواست‌های تعهدات ارزی ۱۴۰۱ اعلام شد
  • ۳۱ اردیبهشت ماه آخرین مهلت رفع تعهد ارزی سال ۱۴۰۱
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • رئیس کل سازمان نظام پزشکی عنوان کرد؛ اهمیت جایگاه مامایی در خروج از سیاه چاله جمعیتی