Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» مهدی بابایی عضو شورای شهر تهران و نایب رئیس کمیسیون سلامت،‌ محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران در  مورد موضوع پسماند در پایتخت اظهار داشت:  در حال حاضر روزانه ۲۶۰۰ تن زباله در تهران دفن می شود که مخاطره بزرگی در حوزه‌ مسائل زیست محیطی دارد.

وی افزود: دغدغه ما در شورای شهر تهران، ساماندهی موضوع بازیافت و دستیابی به تفکیک پسماند صد در صدی و عدم دفن زباله است البته در حال حاضر پروژه mrf یا همان پردازش و بازیافت یکپارچه زباله در ۳ پهنه به صورت پایلوت در حال انجام است که در صورت اجرای موفقیت آمیز طرح در دیگر مناطق شهر اجرایی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اخیرا از منطقه ۱۳ تهران بازدیدی داشتم و مدیریت شهری منطقه ۱۳ قول بهره‌برداری از این پروژه را در آینده نزدیک داده است که امید می رود در کنار مزایای زیست محیطی پروژه mrf در منطقه۱۳ ، فعالیت عوامل غیر مجاز بازیافت در سطح محدوده متوقف شود تا فرآیند بازیافت و تفکیک پسماند به نحو مطلوب انجام شود.

نایب رئیس کمیسیون سلامت،‌ محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: ما باید به سمت نقطه ای حرکت کنیم که بتوانیم دفن زباله را به صفر رسانده و از زباله تر کمپوست تهیه کنیم و قسمتی از زباله را که نمی توان بازیافت کرد را در قالب زباله سوزها تبدیل به انرژی کنیم.

وی همچنین درباره فعالیت شورایاری ها گفت: باید بستر و سازوکاری برای انتخاب نمایندگان واقعی مردم در محلات ایجاد شود. بسیاری از مسائل شهر از طریق شورایاران بیان و حل شده است و امروز شاهد آن هستیم که سطح نیازمندی ها نسبت به گذشته تغییر پیدا کرده و رشد یافته است.

وی بر بودجه ریزی بر اساس نیاز شهروندان تاکید کرد و افزود: بسیاری از مسائل و مشکلات با اولویت بندی در بودجه ریزی حل و فصل می شوند، چه بسا طرح هایی در سطح شهر تهران اجرایی شده بدون اینکه گره ای از مشکلات شهروندان باز کند، از این رو مسئله اولویت بندی بر اساس نیاز مردم اهمیت می یابد تا رضایتمندی حاصل شود.

منبع: نماینده

کلیدواژه: زباله عضو شورای شهر مهدی بابایی شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۶۸۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک بازیافت در قم احداث می شود

سیدعبدالله میرابراهیمی در دیدار با فرمانده انتظامی استان قم که همزمان با هفته زمین پاک برگزار شد، با اشاره به اقدامات و فعالیت‌های سازمان مدیریت پسماند در سالی که گذشت، اظهار داشت: در شهر قم روزانه ۷۰۰ تن پسماند تولید می‌شود که با فعالیت ۱۵۰۰ پاکبان و پیک بهداشت جمع‌آوری و رفت‌وروب می‌شود.

وی همچنین با بیان ایجاد شهرک بازیافت با هدف کاهش ناهنجاری‌های شهری و معضلات اجتماعی ادامه داد: به‌منظور رفاه و آسایش شهروندان از آسیب‌ها و فعالیت گاراژ‌های ضایعاتی که در بافت‌های مسکونی مستقر هستند، با همکاری استانداری و سایر دستگاه‌ها به دنبال اختصاص زمین برای احداث شهرک بازیافت هستیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری قم به اقدامات سازمان در حوزه ارتقای فرهنگ شهروندی اشاره کرد و یادآور شد: حضور آموزشگران سازمانی در هیئات، مساجد و بهره‌گیری از ظرفیت گروه‌های جهادی در ایام مختلف سال به‌منظور توسعه فرهنگ شهروندی انجام می‌شود.

وی فعالیت ۵۴ غرفه و ایستگاه بازیافت در سطح شهر را مورد توجه قرار داد و خاطرنشان کرد: به‌منظور تسهیل و رفاه شهروندان و جمع‌آوری به‌موقع پسماندها، از ظرفیت نرم‌افزاری بهره گرفته و دو نرم‌افزار برای این منظور به شهروندان معرفی‌شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • شهرک بازیافت در قم احداث می شود
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • فقط ۳ درصد از پسماندهای خانگی یزد تفکیک می‌شوند
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابوی محیط زیست
  • تجلیل از برترین های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تجلیل از برترین‌های مسابقه بازیافت زباله در همدان
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان