Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد معظمی، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی البرز، امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در کرج، با مقایسه وضعیت کرونایی استان نسبت به یکماه گذشته، اظهار کرد: در حال حاضر در شرایط بهتری قرارداریم و وضعیت بیمارستان‌ها نسبت به یک ماه گذشته  بهتر است.‌

این پزشک متخصص گفت: اما همچنان مراجعه به مراکز درمانی وجود دارد و بیماران کرونایی در  بخش‌های عادی و «آی  سی یو» بیمارستان‌های البرز بستری هستند؛ هنوز هم روزانه تعدادی از هم استانی‌ها را بر اثر کرونا از دست می دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این خبر که تعداد بیماران کرونایی بستری در بیمارستان‌های البرز نسبت به شرایط پیک بیماری ۵۰ درصد کاهش داشته است، بیان کرد: تعداد بیماران که در شرایط پیک بیماری حدود ۱۵۰۰ نفر بود که حالا  به حدود ۷۰۰ بیمار رسیده است؛ اما همچنان بیمار بدحال داریم.

به گفته معاون دانشگاه علوم پزشکی استان البرز، روزانه بیش از ۱۲۰۰ بیمار کرونایی به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند که حدود ۳۰ درصد از  آنها بستری می‌شوند. تعداد تست‌های مثبت هم همچنان بالاست.

این مقام مسؤول با اشاره به اینکه متاسفانه در سطح شهر رعایت پروتکل‌ها کاهش پیدا کرده و کمتر کسی ماسک می‌زند، اظهار کرد: مردم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی را جدی بگیرند. تا کنون حتما هر خانواده ای داشتن یک دوتا بیمار را تجربه کرده است که بیماران حتی پس از بهبودی تا چندین ماه نمی‌توانند به شرایط عادی زندگی و کار  برگردند؛ در حالیکه می‌شود  فقط با کار ساده و  رعایت بهداشت،  اتفاقات ناگوار و عوارض ناشی از بیماری جلوگیری کرد.

 وی شرایط واکسیناسیون در البرز را همچون سراسر کشور، عادی و مناسب توصیف کرد و افزود: در همه مراکز تجمیع واکسیناسیون البرز واکسن موجود است و هرکسی مراجعه کند بدون هیچگونه محدودیتی می‌تواند واکسن دریافت کند. افرادی هم که برای تزریق واکسن‌های خارجی تردید دارند، می‌توانند از واکسن‌های داخلی برکت و کووپارس استفاده کنند. دیگر بهانه ای برای واکسن نزدن وجود ندارد و همه باید واکسن بزنند.

معظمی با تاکید بر اینکه همه افراد جامعه برای حفظ سلامتی خود و خانواده و  ایمنی عمومی جامعه باید واکسن بزنند، یادآور شد: احتمالا برای افرادی که واکسن نمی‌زنند، بر اساس سیاست گذاری‌های  وزارت بهداشت محرومیت‌های اعلام می‌شود و از  یک سری امکانات و خدمات محروم خواهند شد. مردم علاوه بر مسؤولیت اجتماعی برای سلامتی خود واکسن بزنند تا بتوانیم این بیماری را کنترل و در شرایط بهتری زندگی کنیم.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: واکسیناسیون محرومیت دانشگاه علوم پزشکی البرز محرومیت محدودیت خبرگزاری فارس کرج بیمارستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۱۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین

مهدی جلوخانی مدیرکل دامپزشکی قزوین گفت: واکسینه شدن این تعداد طیور روستایی در فاز دهم طرح واکسیناسیون با به کارگیری از توان نیرو‌های دولتی و با اولویت روستا‌های اطراف مزارع صنعتی طیور و روستا‌های با جمعیت بالای طیور بومی صورت گرفت.

وی ادامه داد: در راستای اجرای برنامه‌های پیشگیرانه دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور با هدف پیشگیری و کنترل بیماری نیوکاسل در جمعیت طیور روستایی، مرحله دهم واکسیناسیون در جمعیت طیور بومی استان اجرا شد.

جلوخانی با اشاره به اهداف عمده این طرح گفت: ارتقا سطح ایمنی طیور بومی، پیشگیری از وقوع بیماری و همچنین کاهش انتشار ویروس بیماری نیوکاسل از مخازن طبیعی به واحد‌های صنعتی و همچنین کاهش کانون‌های این بیماری در مزارع صنعتی و کمک به تولید و معیشت روستاییان از اهداف طرح واکسیناسیون طیور روستایی بود.

به گفته این مسئول، بیماری نیوکاسل یکی از مهمترین بیماری‌های ویروسی در طیور است که ضمن ایجاد تلفات در جمعیت طیور، خسارات اقتصادی زیادی را در واحد‌های پرورش نیمچه‌های گوشتی و مزارع مرغ تخمگذار به دنبال دارد.

وی افزود: مهمترین راه پیشگیری از بروز این بیماری انجام برنامه واکسیناسیون و رعایت اصول بهداشتی و امنیت زیستی در پرورش و نگهداری طیور است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • راه اندازی بخش شیمی درمانی در بیمارستان سجادیه تربت جام
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان