Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد شهریاری مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه در حال حاضر حجم ذخیره آب در مخازن سد‌های پنج گانه استان تهران ۴۷۳ میلیون مترمکعب است، گفت: این حجم در مقایسه با روز مشابه سال گذشته که ۷۷۶ میلیون متر مکعب بوده، ۳۰۳ میلیون مترمکعب کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او همچنین با اشاره به حجم آب ذخیره شده فعلی سد‌های امیرکبیر، لتیان، لار، طالقان و ماملو که به ترتیب ۱۰۳، ۳۱، ۵۳، ۲۰۶ و ۸۰ میلیون متر مکعب است، ادامه داد: متاسفانه این احجام نسبت به سال گذشته خصوصا در سد‌های ماملو، لتیان و لار با کاهش چشمگیری مواجه شده‌اند.

مدیردفتر تاسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران در خصوص مدیریت سد‌های استان و برنامه‌ریزی منابع و مصارف سد‌های تامین کننده آب شرب تهران گفت: با توجه به شرایط خاص سال آبی امسال و کاهش بی سابقه بارندگی‌ها در کشور، به خصوص در حوضه آبریز سد‌های تهران، با وجود همه این مشکلات توانستیم تا انتهای سال آبی تامین آب شرب پایداری را برای کلانشهر‌های تهران و کرج داشته باشیم.

پاییز کم آبی در راه است

شهریاری افزود: در سال آبی که گذشت یک هزار و ۳۲۵ میلیون متر مکعب آب وارد دریاچه سد‌های استان تهران شده است که نسبت به سال آبی گذشته که ۲ هزار و ۲۱۴ میلیون متر مکعب بوده شاهد کاهش تقریبا ۴۰ درصدی حجم ورودی آب به سد‌ها بوده‌ایم.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران همچنین با اشاره به میزان بارندگی در استان تهران گفت: در سال آبی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در مجموع ۳۰۴ میلی متر بارش در حوزه عملکرد استان تهران ثبت شده که این میزان نسبت سال آبی ۹۹-۱۳۹۸ که ۴۶۰ میلی‌متر بوده ۳۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

شهریاری تصریح کرد: ما امسال در انتهای شهریور ماه با کسری مخزن ۳۱۴ میلیون متر مکعبی وارد سال آبی جدید شده ایم و طبق پیش بینی‌های سازمان هواشناسی متاسفانه مهر و آبان امسال بارش‌ها زیر نرمال و آذر ماه شرایط نرمالی در حوضه آبریز سد‌های پنج گانه تهران خواهیم داشت.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تاسیسات آبی و برق‌آبی شرکت آب منطقه‌ای تهران افزود: متاسفانه اگر این روند کم بارشی ادامه داشته باشد، شاهد تدوام خشکسالی خواهیم بود. براین اساس شرایط تامین آب شرب نگران کننده خواهد بود.

او تصریح کرد: متاسفانه شرایط ذخیره آبی سد‌های سامانه شرق تهران مطلوب نیست و در حال حاضر ۳۰ میلیون آب در سد لتیان داریم که با کاهش ۵۰ درصدی ذخیره آب نسبت به روز مشابه سال گذشته مواجه شده‌ایم.

این مقام مسئول در پایان با تاکید بر اینکه بر اساس وضعیت کاهشی ذخیره سد‌ها و همچنین پیش بینی‌های سازمان هواشناسی کشور در خصوص شرایط بارندگی‌ها در فصل پاییز، گفت: از شهروندان درخواست می‌کنیم در مصرف آب به ویژه آب شرب صرفه جویی کنند و مدیریت مصرف را مدنظر داشته باشند تا بتوانیم تامین آب مطمئنی را در روز‌های آتی و فصل زمستان داشته باشیم و با مشکلات و چالش‌های جدی در تامین پایدار آب مواجه نشویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو کاهش بارندگی شرکت آب منطقه ای تهران میلیون متر مکعب تاسیسات آبی استان تهران سال آبی آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید در تهران

به گزارش جام جم آنلاین، اداره کل هواشناسی استان تهران امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت همچنین از احتمال خسارت به تجهیزات شهری و برون شهری از جمله سقوط بنر و تابلوهای تبلیغاتی، داربستها و سازه‌های موقت، سقوط اشیا از ارتفاعات و شکستن نهال ها و درختان کهن سال، در مناطق مستعد خیزش گردوخاک، کاهش شعاع دید و کاهش کیفیت هوا بر اثر وزش باید خبر داد.

هواشناسی استان تهران همچنین به احتیاط در تردد جاده ای، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، احتیاط در فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در فعالیت های عمرانی، عدم استقرار در مکانهای مرتفع مانند داربستها، اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک، احتیاط در عبور و مرور و عدم پارک خودرو در حاشیه ساختمانهای نیمه کاره و درختان کهن سال، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع و اطمینان از استحکام پوشش گلخانه ها و استفاده از قیم برای نهال ها توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • وضعیت هوای پایتخت چگونه است؟
  • کیفیت هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
  • آخرین وضعیت کیفیت هوای پایتخت
  • هشدار هواشناسی درباره وزش باد شدید در تهران
  • چرایی برقی سازی ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت از منظر مسئولان و صاحبنظران
  • هوای تهران پاک شد
  • کیفیت هوای تهران در وضعیت کم سابقه
  • کاهش تعداد ساختمان‌های فرسوده پایتخت
  • هوای تهران در وضعیت پاک قرار گرفت