Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها-سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه در بسیاری از نقاط مرزی چالش‌هایی وجود دارد دولت باید دیپلماسی آب را در تمامی حوزه‌ها با اولویت مرزهای شرقی در دستور کار قرار دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند  و به نقل از روابط عمومی دفتر نماینده مردم شهرستان‌های نهبندان و سربیشه، مصطفی نخعی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به اینکه در بسیاری از نقاط مرزی چالش‌هایی در این خصوص وجود دارد، دولت جدیدباید دیپلماسی آب را در تمامی حوزه‌ها با اولویت مرزهای شرقی در دستور کار قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  در ادامه با اشاره به انتشار خبری ناقص در یکی از رسانه‌های جمعی و گروهی از قول وی که باعث جریحه دار شدن احساسات برخی از ساکنان سیستان و بلوچستان شده است، افزود: حق آبه هامون و رودخانه هیرمند یکی از مسائلی است که دولت جدید بای به صورت جدی پیگیری  کند و قطعا حل این مشکل که در برخی دیگر از نقاط مرزی کشور نیز وجود دارد، نیازمند عزمی جدی توسط دولت است.

وی خاطرنشان کرد: بنده متولد استان سیستان و بلوچستان بوده و طبیعتا عِرق و علاقه خاصی به این استان دارم و دغدغه‌ها و مشکلات این خطه همیشه دغدغه و مشغله فکریم بوده و هست.

استاندار سمنان: تأمین‌ آب پایدار برای منطقه یک ضرورت استدرد همیشگی کم آبی در گیسور/ کمبود بودجه مشکل مشترک جنوب خراسان رضویروستانشینان بانه‌ای در 48 ساعت فقط یک ساعت آب آشامیدنی دارند

نخعی با بیان اینکه قبل از مسئولیت نمایندگی مردم، در استان دارای مسئولیت بوده، اضافه کرد: بسیاری از مشکلات سیستان و بلوچستان با خراسان جنوبی مشترک است و با توجه به وجود دغدغه‌های مشترک به صورت هماهنگ و همدل مسائل و مشکلات دو استان را به همراه دیگر نمایندگان استان مورد پیگیری قرار داده‌ایم که از نمونه های آن میتوان به طرح انتقال آب دریای عمان، تسریع در گازرسانی و پیگیری مشکلات ناشی از خشکسالی اشاره کرد.

وی با بیان اینکه با نمایندگان سیستان و بلوچستان برای حل مشکلات و چالش‌های اشاره شده همراه هستیم و تلاش می‌کنیم با خردجمعی و هم‌افزایی مشکلات را پیگیری کنیم، خاطر نشان کرد: در راستای پیگیری بهتر مشکلات و رفع دغدغه‌ها، امسال فراکسیون مقابله با خشکسالی را در مجلس شورای اسلامی پایه گذاری کردیم که نمایندگان عضو فراکسیون عنایت داشته و مسئولیت این فراکسیون را به عهده بنده گذاشتند و هم اکنون  سرگزی و درخشان که از نماینده‌های مردم سیستان و بلوچستان در مجلس هستند، عضو هئیت رئیسه این فراکسیون هستند.

سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تعداد زیادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی عضو فراکسیون مقابله با خشکسالی هستند، گفت: مسائل زیادی که حاصل پدیده خشکسالی است در این فراکسیون پیگیری می‌شود که از جمله مهمترین آنها میتوان به کمبود نهاده‌های دامی و رسیدگی به مشکلات عشایر و دامداران، مشکلات مربوط به مجتمع‌های آبرسانی روستایی، انتقال آب به استان‌های شرقی، احیاء تالابها با اولویت تالاب هامون و ... اشاره کرد.

وی در نهایت اظهار امیدواری کرد احیاء دریاچه هامون با یک دید ملی و با استفاده از تمامی ظرفیت‌های ملی و بین‌المللی مورد توجه قرار گرفته و بر این اساس همه با تعامل و همدلی دست در دست هم داده و احیاء آن را پیگیری نماییم.

انتهای پیام/254/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۷۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران

 حبیب غزنوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در آیین گرامیداشت روز ماما گفت: در حوزه سلامت نیرو‌ها با جان انسان‌ها سر و کار دارند، اما در فرآیند مامایی، سلامت نوزاد و مادر باردار حائز اهمیت است و بر همین اساس فضیلت در شغل مامایی دو چندان است، ماما علاوه بر اینکه وظیفه کمک به دنیا آوردن نوزاد را بر عهده دارد در آگاهی بخشی و آرامش مادر نیز نقش موثری بر عهده دارد.

وی ادامه داد: ماما‌ها در رسیدن به دستاورد‌هایی مانند کاهش مرگ مادران و نوزادان، ترویج تغذیه با شیر مادر نقش قابل قبولی بر عهده داشته اند.

وی گفت: خوشبختانه با اقدامات و تلاش‌های صورت گرفته علیرغم افزایش در تعداد مادران باردار نیازمند مراقبت‌های ویژه، کاهش قابل توجه به میزان ۲۵ درصد در مرگ و میر آنان در شهر‌های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به ثبت رسید و این ثمره مجاهدت و تلاش‌های شبانه روزی جامعه مامائی و متخصصین محترم زنان و زایمان است. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: علیرغم همه این پیشرفت ها، اما هنوز هم دارای نقطه ضعف‌هایی هستیم و برخی مداخلات بسیار جزیی و اثر بخش ممکن است منجر به نتایج بسیاری مطلوب تری شود.

وی عنوان کرد: توسعه و ترویج زایمان بدون درد یک ضرورت اجتناب ناپذیر برای استان سیستان و بلوچستان است.

 رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: ترویج فرهنگ زایمان طبیعی و ترغیب هرچه بیشتر مادران باردار به این امر و بالا بردن میزان سلامت مادر و کودک در گرو توسعه و راه اندازی واحد‌های زایمان بدون درد در زایشگاه‌ها است.

زهرا ابراهیمی مدیر کل امور بانوان و خانواده استانداری سیستان و بلوچستان نیز گفت: از فعالیت‌های انجام شده دانشگاه علوم پزشکی زاهدان در حوزه جوانی جمعیت که در واقع می‌توان گفت عملکرد مطلوبی داشته اند تقدیر و قدردانی می‌کنم.

وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان دارای نرخ باروری زیادی در سطح کشور است و باید حواسمان باشد و بر نامه ریزی دقیقی صورت گیرد تا در شیب نزولی قرار نگیریم.

خانم ابراهیمی افزود: ماما‌ها نه فقط در حوزه سلامت بلکه در حوزه امیدآفرینی هم در جامعه نقش آفرینی می‌کنند و می‌توانند با شیوه بیان خودشان مادران را به فرزند آوری ترغیب کنند.

دکتر محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: تمام تلاش‌های هیئت رئیسه رئیسه دانشگاه در راستای رفع کمبود‌ها و چالش‌های جامعه مامایی است.

وی ادامه داد: در سال گذشته اقدامات خوبی جهت جذب ماما در زاهدان انجام شد و در حال حاضر هم مجوز جذب تعدادی ماما جهت شهرستان سراوان صادر شده است که بزودی وارد سیستم خواهند شد.

وی افزود: یکی از کار‌هایی که اداره مامایی و دفتر پرستاری به صورت ویژه در دستور کار قرار دارند تعرفه‌های خدمات مامایی است که پیگیری‌های مرتبط از تهران در حال انجام است و امیدواریم به زودی به سرانجام برسد.


خانم لیلا عرب نژاد رئیس اداره مامایی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز گفت: کادر مامایی یکی از کنشگران فعال حوزه جوانی جمعیت و خانواده محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: مادر واژه مقدسی معادل صبر، ایثار و شکیبایی است و ماما‌های عزیز همواره همراه لحظات شیرین و ماندگار تولد نوزاد و حامی مادران عزیز هستند.

وی افزود: سیستان بلوچستان بالاترین میزان زاد و ولد را در سطح کشور دارد و ماما‌های این استان جزو پرکارترین ماما‌های کشور محسوب می‌شوند.

قابل ذکر است مراسم گرامیداشت روز ماما صبح یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ماه در سالن همایش‌های پردیس علوم پزشکی به همراه برنامه‌های شاد برگزار و از تعدادی از ماما‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان تقدیر و قدردانی شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • مهم‌ترین اولویت مجلس آینده از نگاه لاهوتی
  • افزایش ۱۲ درصدی جابجایی مسافر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • نیاز مناطق سیل‌زده بلوچستان به ماشین‌آلات سنگین
  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • عرضه صنایع‌دستی سیستان وبلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی