Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها – زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی روستای اورین برای بهره‌مندی دانش‌آموزان از آموزش مجازی کافی نیست و علاوه بر آنتن‌دهی ضعیف اینترنت همراه، واگذاری تلفن و اینترنت خانگی نیز به‌کندی صورت می‌گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بهارستان، این روزها تلفن و اینترنت از نیازهای اساسی زندگی مردم است و می‌توان گفت بسیاری از خدمات آموزشی و فعالیت‌های اقتصادی از طریق شبکه مخابراتی و زیرساخت‌های مربوط به آن فراهم می‌شود اما کاستی‌هایی در برخی مناطق وجود دارد که زندگی مردم با چالش‌هایی مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مردم روستای اورین در شهرستان بهارستان که بیش از 20 هزار نفر جمعیت دارد در زمینه تلفن ثابت و اینترنت خانگی با نبود زیرساخت‌های مخابراتی مواجه است و در برخی از نقاط این روستا عدم آنتن‌دهی تلفن همراه مشکلات عدیده‌ای را برای ساکنین، دانش‌آموزان، دانشجویان و کسبه به وجود آورده است که نیازمند به توجه ویژه مسئولان است.

مشکلات زیرساختی مخابراتی در روستای اورین در ایام کرونایی که تمام برنامه‌های آموزشی مدارس از طریق آموزش مجازی صورت می‌گیرد و نبود اینترنت، دانش‌آموزان و خانواده‌ها را در این منطقه سردرگم کرده و تاکنون با پیگیری مردم از مسئولین بی‌نتیجه بوده است.

در همین رابطه مهدی ایمانی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در بهارستان ، با اشاره به مشکلات زیرساختی مخابرات در اورین اظهار داشت: مرکز مخابرات مستقر در اورین، شهرک‌های صنعتی صباشهر، کاظم‌آباد، صبا باطری، روستای اورین و همدانک را پوشش می‌دهد که با تکمیل ظرفیت امکان اختصاص خط تلفن و اینترنت به مردم اورین وجود ندارد.

وی افزود: جلساتی که با رئیس مخابرات شهرستان برگزار شد مسئولین اذعان داشتند که زیرساخت و کابل برای افزایش مشترکین وجود ندارد، در حالی‌ که باید مطالبه مردم بی‌پاسخ نماند و زیرساخت‌ها در اورین تأمین شود.

آماده‌نبودن زیرساخت آموزش مجازی باعث افت تحصیلی دانش‌آموزان کدام گروه از دانش‌آموزان با "آموزش مجازی" متضرر می‌شوند؟ موافقت وزیر ارتباطات با تشکیل کارگروه پشتیبانی از آموزش مجازی دانش‌آموزان

رئیس شورای اسلامی اورین در ادامه گفت: مردم روستا درخواست اینترنت خانگی دارند که از طرف مخابرات با بی‌مهری مواجه شده‌اند اما امیدواریم مسئولین برای احقاق حق و دغدغه مردم تلاش کنند تا مشکلات برطرف شود.

ایمانی در پایان خاطرنشان کرد: نزدیک به 4 هزار دانش‌آموز در اورین در حال یادگیری هستند که با توجه به آموزش‌های مجازی در ایام کرونایی و نیاز مبرم به اینترنت می‌بایست زیرساخت‌های ارتباطی برای بهره‌مندی این دانش آموزان ارتقا یابد.

انتهای پیام/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس روستای اورین دانش آموزان آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۰۸۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین

علیرضا جاهد معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین با بیان اینکه دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس با سهمیه اولیه ۱۵۰ مدرسه در سطح ۹ شهرستان اجرا شد، گفت: با توجه به اهمیت و ضرورت ارتقاء سطح آگاهی و مهارت دانش آموزان در رویارویی با حوادث غیر مترقبه، طرح ملی دادرس با هدف فرهنگ سازی و آموزش دانش آموزان سطح جامعه در استان، به اجرا درآمد.

وی ادامه داد: آموزش‌های طرح ملی دادرس در بخش‌های مختلف از جمله مخاطرات طبیعی، ایمنی ارزیابی و کنترل علائم حیاتی، انتقال و حمل مصدوم، احیای قلبی و ریوی، آسیب‌های بافت نرم، آسیب‌های اسکلتی و مفصلی و اطفاء حریق به دانش آموزان داده می‌شود تا آمادگی لازم جهت مقابله با حوادث احتمالی را داشته باشند.

جاهد اظهار داشت: این طرح با هدف دانش آموز آماده در روز‌های سخت اجرا می‌شود که دانش آموزان با فراگیری این آموزش‌ها و اجرایی کردن آن در مواقع بحران به این هدف جامه عمل می‌پوشانند.

معاون جوانان جمعیت هلال احمر استان قزوین در پایان عنوان کرد: دوازدهمین دوره مسابقات شهرستانی طرح ملی دادرس در سال تحصیلی جاری در ۷۰ مدرسه در سطح استان برای دانش آموزان متوسطه اول و دوم اجرا شد که امیدواریم این طرح مانند باقی طرح‌ها با موفقیت اجرایی شود و دانش آموزان از دانش خود در زمینه‌ی حوادث و سوانح استفاده کنند.

قابل ذکر است؛ منتخبین این مسابقات در قالب تیم خواهران و برادران به مرحله استانی این دوره از مسابقات راه خواهند یافت.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • زیرساخت‌های ورزش مدارس در میامی توسعه یافت
  • جشن و تقدیر از معلم ها توسط دانش آموزان روستای الیف در روز معلم + فیلم و تصاویر
  • عشق معلمی دَربیابان
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار
  • طرح پنج شنبه‌های طلایی و دوری دانش آموزان از فضای مجازی
  • طرح پنج شنبه های طلایی سبب دوری دانش آموزان از فضای مجازی می شود
  • اجرای دوازدهمین دوره طرح ملی دادرس در استان قزوین
  • ببینید | روش جالب یک معلم برای آموزش مفهوم فسیل به دانش آموزان ابتدایی
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی