Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) خطر بستری شدن یا مرگ ناشی از کووید ۱۹ برای افراد واکسینه شده به میزان قابل توجهی کمتر است

به گزارش برنا؛ از ابتدای فرآیند واکسیناسیون تاکنون برخی موارد ابتلا به عفونت در افرادی که کاملاً واکسینه شده‌اند، گزارش شده است. اما داده‌های آماری نشان می‌دهد خطر موارد ابتلا برای افراد واکسینه‌شده بسیار ناچیز است؛ به طور بالقوه یک مورد در ۵ هزار تن.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علاوه بر این، خطر بستری شدن در اثر ابتلا به کووید۱۹ پس از واکسیناسیون نیز بسیار اندک است، یعنی حدود ۵ مورد در ۱۰۰ هزار نفر. نتایج یک مطالعه جدید نشان می‌دهد افرادی که واکسینه نشده‌اند در مقایسه با افرادی که کاملاً واکسینه شده‌اند پنج برابر بیشتر به COVID-۱۹ مبتلا می‌شوند.

با توجه به داده‌های مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) نیز خطر بستری شدن یا مرگ ناشی از کووید۱۹ برای افراد واکسینه شده به میزان قابل توجهی کمتر است. با این حال، CDC همچنین تأکید می‌کند که هیچ واکسنی ۱۰۰ درصد موثر نیست. در بسیاری از افرادی که کاملاً واکسینه شده اند، به اصطلاح "عفونت‌های موفقیت‌آمیز" گزارش شده است. در موارد بسیار نادر، برخی از افراد واکسینه شده در بیمارستان بستری شده یا پس از ابتلا به کووید۱۹ فوت کرده‌اند.

اما آیا واقعاً باید نگران بیماری کووید۱۹ بعد از واکسیناسیون باشیم؟

شریف النهال، مدیرعامل بیمارستان دانشگاهی در نیوجرسی به Healthline در این زمینه تاکید کرد: ابتدا به ساکن، واکسیناسیون یکی از مهمترین کار‌هایی است که می‌توانید برای محافظت در برابر ویروس انجام دهید. واکسیناسیون کامل به طور قابل توجهی خطر ابتلا به عفونت را کاهش می‌دهد و خطر بستری‌شدن و مرگ را به میزان زیادی کاهش می‌دهد.

در چند هفته گذشته برای اولین بار شاهد عفونت‌های موفقیت آمیزی بوده‌ایم که برخی از آن‌ها حتی منجر به مرگ شده است. اما این خطر هنوز برای افراد واکسینه بسیار کم است.

افرادی که واکسینه شده در مقایسه با افرادی که واکسینه نشده‌اند، پنج برابر کمتر در معرض ابتلا به COVID-۱۹ هستند. این افراد ۱۰ برابر کمتر در بیمارستان بستری شده و بر اثر این بیماری جان خود را از دست می‌دهند.

در گزارش اخیر نیویورک‌تایمز برآورد شده که برای اکثر افراد واکسینه شده، خطر ابتلا به عفونت‌های موفقیت آمیز حدود یک در ۵ هزار نفر است. در مناطقی با سرعت انتقال پایین، این میزان یک در ۱۰ هزار تن است.

کارشناسان و پزشکان می‌گویند آنچه ما اکنون بعنوان مشکل و نگرانی می‌بینیم تأثیرات کاهش ایمنی در برابر واکسیناسیون و نوع دلتا است - که دو برابر ویروس اصلی، عفونی است. این دو چیز است که در حال حاضر مشکل ایجاد می‌کند. در عین حال، خطر بستری شدن و مرگ پس از واکسیناسیون هنوز ناچیز است.

تجزیه و تحلیل اعداد خام در مورد میزان واکسیناسیون و عفونت‌های پس از واکسیناسیون نشان می‌دهد که واکسن‌های کووید۱۹ چقدر در محافظت در برابر بستری‌شدن و مرگ موثر است.

تا تاریخ ۷ سپتامبر، بیش از ۱۷۶ میلیون نفر در ایالات‌متحده به طور کامل علیه کرونا واکسینه شده‌اند. بر اساس اطلاعات CDC، تعداد افراد واکسینه شده که در بیمارستان بستری شده یا در اثر این بیماری فوت کرده‌اند، بخش کوچکی از این تعداد است. در مجموع ۱۱۴۴۰ نفر پس از واکسیناسیون به دلیل COVID-۱۹ در بیمارستان بستری شدند. با این حال، ۲۴۹۱ نفر از این افراد هیچ علائمی نداشته یا به دلیل بیماری دیگری در بیمارستان بستری بودند.

این بدان معناست که ۸۹۴۹ نفر پس از واکسیناسیون به دلیل علائم کرونا در بیمارستان بستری شدند؛ یعنی خطر بستری‌شدن پس از واکسیناسیون ۰.۰۰۰۰۵ درصد است!

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسیناسیون مرگ بیمارستان ویروس واکسن کرونا بیمارستان بستری برای افراد واکسینه افراد واکسینه شده پس از واکسیناسیون واکسینه شده اند خطر بستری شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، فاطمه ترکمان اسدی افزود: این آمار شامل ۱۲۱ هزار و ۱۱۸ دز واکسن خوراکی و ۴۰ هزار و ۷۰۰ دز واکسن تزریقی می‌شود.

 او تصریح کرد: واکسن فلج اطفال تکمیلی همزمان با دیگر نقاط کشور برای گروه‌های هدف دارندگان کودک زیر پنج سال شامل فرزندانی که احتمال می‌رود همراه مادران خود در زندان باشند، اتباع خارجی و کارگران فصلی سیار و کودکان ساکن در مراکز تجمعی همزمان با آغاز هفته سلامت شروع شد.

 معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی، خدمات بهداشتی و درمانی همدان گفت: نوبت اول واکسیناسیون از دوم تا چهارم اردیبهشت ماه به گروه‌های هدف خورانده شد و مرحله بعدی یا همان نوبت دوم یکماه دیگر آغاز می‌شود.

 ترکمان اسدی با بیان اینکه تیم‌های سیار در شهرستان‌های همدان، نهاوند، ملایر و رزن حضور دارند، افزود: برخی افراد غیر بومی در مزارع کشاورزی همدان به صورت فصلی فعالیت دارند بنابراین با شناسایی و مراجعه به این مراکز نسبت به واکسینه کردن کودکان زیر پنج سال در برابر فلج اطفال اقدام می‌شود.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آیا بهبود یافتگان سرطان سینه بار دیگر به سرطان مبتلا می شوند؟
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور