Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق بین المللی پول هشدار داد که رهایی از بحران اقتصادی ناشی از شیوع کرونا همچنان دشوار خواهد بود و اقتصاد جهان احتمالاً تا ۵ سال دیگر در صورت ادامه نابرابری کشورها در زمینه واکسیناسیون، متحمل ضرر ۵.۳ تریلیون دلاری خواهد شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، صندوق بین المللی پول در گزارشی اعلام کرد که رهایی از بحران اقتصادی ناشی از شیوع کرونا همچنان دشوار خواهد بود و اقتصاد جهان احتمالاً تا 5 سال دیگر در صورت ادامه نابرابری کشورها در زمینه واکسیناسیون، متحمل ضرر 5.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

3 تریلیون دلاری خواهد شد.

کریستالینا جورجیوا، رئیس صندوق بین المللی پول در سخنرانی روز سه شنبه خود قبل از نشست سالانه این صندوق با بانک جهانی که هفته بعد در واشنگتن برگزار می‌شود، گفت: ما نمی‌توانیم به خوبی به سمت جلو حرکت کنیم. انگار که چندین سنگ داخل کفشمان رفته و با آن در حال راه رفتن هستیم.

وی افزود: خطرات و موانع موجود برای یک بهبود جهانی متوازن اکنون بارزتر شده است: سنگ‌های داخل کفشمان دردناک‌تر شده اند.

حمایت صندوق بین المللی پول از نفت گران به منظور کاهش انتشار کربنکمک 650 میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول بیشتر به کشورهای ثروتمند می‌رسد

به گفته جورجیوا، این صندوق در ماه ژوئیه پیش بینی کرد که اقتصاد جهانی امسال 6 درصد رشد می‌کند اما نرخ متفاوت واکسیناسیون کشورها باعث بهبود نابرابر می‌شود و افزایش تورم و سطح بالای بدهی باعث شده است که این صندوق پیش بینی خود را تعدیل کند. انتظار می‌رود که رشد اقتصاد جهان کمی معتدل‌تر باشد.

رئیس صندوق بین المللی پول در ادامه گفت که پیش بینی می‌شود تولید در اقتصادهای پیشرفته مانند ایالات متحده، چین و اروپا تا سال 2022 به روند قبل از همه گیری بازگردد اما بهبود بیشتر اقتصادهای در حال ظهور و کشورهای در حال توسعه سال‌های بیشتری طول خواهد کشید.

وی افزود: در بسیاری از کشورهای دیگر، به دلیل دسترسی کم به واکسن و محدود شدن اقدامات (حمایتی)، به ویژه در برخی از کشورهای کم درآمد، وضعیت رشد اقتصادی بدتر خواهد شد. و این اختلاف در ثروت (کشورها) پایدارتر می‌شود.

بر اساس این گزارش، تاخیر در بهبود اقتصاد جهان، جای زخم ناشی از نابودی مشاغل که بیشترین تاثیر را بر جوانان، زنان و کارگران غیررسمی داشته است، ماندگار خواهد کرد.

به گفته صندوق بین المللی پول، نرخ تورم در تعدادی از کشورها به سرعت افزایش یافته است و برخی از آن‌ها بیشتر از سایرین تحت تأثیر قرار گرفته اند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اقتصاد صندوق بین المللی پول اقتصاد صندوق بین المللی پول صندوق بین المللی پول اقتصاد جهان پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • شکاف ۱۵ تریلیون دلاری برای تامین زیرساخت های جهانی تا سال ۲۰۴۰
  • کدام کشورهای جهان از سال ۲۰۱۰ غمگین تر شده‌اند؟ (+ اینفوگرافی)
  • کدام کشورها در رویداد اقتصاد دریامحور ایران شرکت می‌کنند؟
  • صادرات ۱۰ میلیارد دلاری دانش بنیان‌ها تا دو سال آینده
  • رشد ۱۵ درصدی بخش نفتی اقتصاد ایران در سال گذشته
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه بین‌المللی جنگ غزه را متوقف کند
  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • آلفابت به کلوب ۲ تریلیون دلاری‌ها پیوست
  • ضرورت افزایش نقش اقتصاد دیجیتال در اقتصاد کشورها