Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: انتظار داریم تولید در شرکت نفت فلات قاره ایران در حداکثر ظرفیت صورت گیرد چراکه بازیابی تولید در این شرکت کار آسانی نیست و تولید حداکثری در این شرکت ضرورت دارد.

به گزارش خبرنگار شانا، محسن خجسته‌مهر، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران امروز (چهارشنبه، ۱۴ مهرماه) در آیین تودیع و معارفه مدیران عامل پیشین و جدید شرکت نفت فلات قاره ایران، با بیان این مطلب افزود: عملیات بیشتر، نیازمند سرمایه‌بری و هزینه‌کرد بیشتر است و هزینه تولید در نفت فلات قاره نیز به‌دلیل ماهیت فراساحلی آن بیش از خشکی است، بنابراین مهار هزینه‌ها و توجه به اقتصاد طرح‌ها در این شرکت باید دوچندان مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاکید بر توسعه میدان‌های مشترک

وی ادامه داد: درباره توسعه میدان‌های کمتر توسعه‌یافته و میدان‌های توسعه‌نیافته خلیج فارس به‌ویژه توسعه و نگهداشت توان تولید میدان‌های مشترک باید برنامه‌ریزی مدونی انجام شود.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه سودآوری و ثروت‌آفرینی حداکثری باید در همه مراحل کار به‌ویژه در بحث افزایش تولید و افزایش ضریب بازیافت به‌عنوان ملاک اصلی مدنظر باشد، بر لزوم اتخاذ و پیگیری راهبردی مشخص برای توسعه میدان‌ها در خلیج فارس تأکید کرد و گفت: همین جا قول می‌دهیم شرکت ملی نفت ایران از منابع قابل‌دسترس و دیگر منابع موجود در کشور با اولویت برای توسعه میدان‌های مشترک نفت فلات قاره استفاده کند و به هیئت مدیره شرکت ملی نفت ایران نیز تأکید کرده‌ام در این زمینه از هیچ کمکی نباید مضایقه شود.

خجسته‌مهر با تاکید بر این نکته که برنامه‌های تدوین شده برای پیشبرد اهداف شرکت‌ها به‌طور مستمر رصد می‌شوند، بر اهمیت مؤلفه زمان و توجه ویژه به کیفیت کار در کنار تخصیص بهینه منابع تأکید کرد.

زنجیره تامین و توزیع ایرانی

وی گفت: امکان استفاده از خدمات خارجی در شرکت نفت فلات قاره ایران به‌دلیل جغرافیای ویژه و هم‌مرز بودن با کشورهای دیگر، سهل‌الوصول‌تر است؛ اما انتظار می‌رود زنجیره تأمین و توزیع در این شرکت به‌طور کامل ایرانی باشد که باید در این زمینه سختگیری شود.  

به گفته وی، به‌رغم وجود امکان تامین ۸۵ درصد نیازمندی‌های کالاها و تجهیزات صنعت نفت از داخل، بالغ بر نیمی از ظرفیت ساخت کالا در کشور بدون استفاده است و لازم است اقداماتی مسنجم صورت گیرد و حتی در صورت نیاز در قراردادها تجدیدنظر شود؛ چراکه دیگر نمی توان با توصیه و ریش‌سفیدی و ... انتظار استفاده حداکثری از توان داخل داشت، بلکه باید روند کار را به نوعی سازماندهی کرد که به‌طور سیستمی امکان عدول از این روند نباشد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: وقتی می‌گوییم نفت را سر سفره مردم بیاوریم، لزوما به این معنا نیست که درآمد حاصل از فروش نفت را به مردم دهیم، بلکه باید فضا را برای بهره‌مندی مردم مساعد کنیم و استفاده حداکثری از توان داخل، از راهکارهای آن است.  

خجسته‌مهر با یادآوری اینکه سختی کار در دریا به مراتب بیش از خشکی است و ما قدردان زحمات کارکنان نفت فلات قاره هستیم، افزود: بی‌تردید، کارکنان که بار سنگین تولید را بر دوش دارند، خالق اصلی موفقیت‌های شرکت ملی نفت ایران هستند.

خجسته‌مهر از تلاش‌های علیرضا سلمان‌زاده، مدیرعامل پیشین شرکت نفت فلات قاره ایران به‌دلیل حضور در این میدان سخت قدردانی و برای علیرضا مهدی‌زاده، مدیرعامل جدید این شرکت آرزوی موفقیت کرد.

مولفه‌های مهم در انتصابات

وی با بیان اینکه مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از جنس کارکنان همین شرکت است، بر استفاده حداکثری از گزینه‌های آشنا با جنس کار در انتصاب مدیران هر شرکت تأکید کرد و درباره شاخص‌های مهم در انتصاب‌ها افزود: مهمترین شاخصه، کارآمدی است و البته در این زمینه باید یادآوری کرد که انتخاب یک نفر، به معنای ناکارآمدی دیگران نیست.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، اتخاذ تصمیم‌های صحیح، اولویت‌بندی صحیح پروژه‌ها و اجرای بهینه طرح‌ها و پروژه‌ها را از نتایج توجه به مؤلفه کارآمدی در انتخاب مدیران دانست و ادامه داد: سلامت کافی، روحیه فسادستیزی، بهره‌مندی از علم و دانش در کنار تجربه و استفاده از افراد دانا از دیگر شاخص‌های حائز اهمیت در این زمینه است.

خجسته‌مهر گفت: مدیران باید بدانند وقتی مسئولیت به آنان واگذار شده است، قرار نیست وارد هتل پنج‌ستاره شوند، بلکه باید کفش پولادین بپوشند تا بتوانند در این عرصه کار را به خوبی پیش ببرند.

وی بار دیگر بر اهمیت انتخاب درست اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها تأکید کرد و کارآمدی اعضای هیئت مدیره را شاخصی مهم در پیشبرد اهداف شرکت و موفقیت مدیرعامل برشمرد.

مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران با اشاره به ذخایر سرشار هیدروکربور مایع شرکت ملی نفت ایران که چشم‌انداز صدساله را پیش روی تولید این شرکت قرار می‌دهد، بر اهمیت جذب نیروهای کارآمد و بامهارت و کارشناس برای پیشبرد اهداف صنعت نفت در درازمدت تأکید کرد و تکریم و احترام به سرمایه انسانی را در این زمینه ضروری خواند.

معیار شایسته‌سالاری است نه جناح‌بندی‌های سیاسی

علیرضا مهدی‌زاده، مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران نیز در این نشست ضمن قدردانی از حسن اعتماد وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران برای واگذاری مسئولیت خطیر و سنگین مدیریت شرکت نفت فلات قاره، ابراز امیدواری کرد که با کمک مدیران و رؤسای مناطق عملیاتی و کارکنان شریف این شرکت، شرکت نفت فلات قاره ارتقا یابد.

وی با اشاره به بروز بعضی از نارضایتی‌ها در میان کارکنان شرکت نفت فلات قاره ایران، بیان کرد: امیدواریم این نارضایتی‌ها با همراهی و کمک مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران حل شود؛ زیرا کارکنان این شرکت در سخت‌ترین شرایط کار می‌کنند و باید برای ایفای نقش مناسب، انگیزه کافی داشته باشند.

مهدی‌زاده یادآور شد: معیار من برای کار، شایسته‌سالاری و توانمندی خواهد بود و نه جناح‌بندی‌های سیاسی. هر شخصی که خواهان پیشرفت کشور است با هر جناح و گرایشی می‌تواند برای پیشبرد اهداف شرکت مؤثر باشد.

وی افزود: در زمان مدیریت آقای سلمان‌زاده، خوشبختانه دستور کار بعضی از پروژه‌های تعیین تکلیف‌نشده مشخص شد و ان‌شاءالله این پروژه‌ها را تا ثمربخشی کامل دنبال می‌کنیم و امیدواریم در کنار این فعالیت‌ها، بتوانیم پروژه‌های جدیدی نیز تعریف و اجرایی کنیم.

قدردانی از همراهی کارکنان نفت فلات قاره

علیرضا سلمان‌زاده، مدیرعامل پیشین شرکت نفت فلات قاره ایران نیز در این نشست گفت: همکاران ما با وجود همه محدودیت‌ها، تلاش خود را به‌کار گرفتند و با همدلی قابل‌تحسین کارکنان در شرایط تحریم توانستیم تولید را بی‌وقفه استمرار دهیم.

وی با اشاره به تعیین تکلیف بعضی از پروژه‌های بلاتکلیف مربوط به سال‌های گذشته طی دو سال اخیر و ترخیص کالاهای متروکه برای استفاده در پروژه‌ها، همچنین توجه به ساخت داخل و انجام عملیات تعمیراتی با اتکا به توان کارکنان، اعلام کرد: من همه انرژی، آبرو و زندگی خود را در این مدت در میدان گذاشتم و از همراهی و همکاری کارکنان نفت فلات قاره در این مسیر قدردانی می‌کنم.

سلمان‌زاده برای مدیرعامل جدید شرکت نفت فلات قاره ایران هم آرزوی موفقیت و سربلندی کرد و اعلام آمادگی کرد که به‌عنوان فرزند صنعت نفت، هرگاه نیازی به کمک وی باشد، دریغ نخواهد کرد.

منبع: شانا

کلیدواژه: علیرضا مهدی زاده شرکت نفت فلات قاره ایران مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران شرکت نفت فلات قاره ایران توسعه میدان ها پیشبرد اهداف سلمان زاده خجسته مهر پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۰۶۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟

100 شرکت در ایران برای تولید موبایل تسهیلات گرفته‌اند؛ عددی شگفت‌آور که درعین‌حال نگران‌کننده است.

«۱۰۰ شرکت در سال ۱۴۰۲ برای تولید گوشی تلفن همراه درخواست مجوز کرده و با دریافت برخی «حمایت‌ها و تسهیلات»‌ فعالیت خود را آغاز کرده‌اند.»

به گزارش دیجیاتو، این‌ها صحبت‌های «سیدحسین سادات حسینی»، رئیس کمیسیون تخصصی موبایل و لوازم جانبی اتاق اصناف است؛ همان شخصی که اندکی قبل گفته بود: «واردکننده‌های مونتاژکار خود را به عنوان تولیدکننده معرفی کرده‌اند و به‌دنبال ایجاد انحصار در بازار هستند.»

هر چند ممکن است همه این شرکت‌ها، محصول‌شان را به بازار عرضه نکرده باشند اما ۱۰۰ واحد تولیدکننده موبایل عدد بسیار بالایی است، نه فقط برای کشوری مانند ایران، بلکه برای پیشروترین کشورهای این حوزه.

برای درک بیشتر شگفتی این میزان تولیدکننده داخلی، بد نیست بدانید طبق اعلام مؤسسه تحقیقاتی  Counterpoint، درحال‌حاضر ۲۵۰ برند تولیدکننده موبایل در سراسر جهان فعال هستند، درحالی‌که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۷۰۰ برند بوده است. می‌بینیم که نه تنها با گذشت زمان، تولیدکنندگان موبایل رشد نکرده‌اند، بلکه اکثر آن‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که بهتر است درهای کارخانه‌شان را ببندند، حتی شرکت‌های بزرگی مانند ال‌جی، مایکروسافت و زیمنس.

در لیست ۲۵۰ تولیدکننده موبایل، تنها نام‌های GLX، صاایران، ایکس‌ویژن و جی‌پلاس از ایران دیده می‌شود. اگر ۹۶ تولیدکننده دیگر ایرانی را در میان ۲۵۰ برند در سراسر جهان در نظر بگیریم، به این معنی است که ۲۹ درصد تولیدکنندگان موبایل دنیا در ایران هستند.

کره جنوبی تنها یک برند تولیدکننده گوشی دارد

اوضاع از این هم عجیب‌تر است. کره جنوبی درحال‌حاضر تنها یک برند تولیدکننده تلفن همراه دارد: سامسونگ. در ژاپن ۱۲ برند فعالیت می‌کنند و این رقم در آمریکا یازده است. تنها ۴۰ کشور از حدود ۲۰۰ کشور در جهان موبایل تولید می‌کنند.

۱۰۰ تولیدکننده موبایل در ایران بیش از آنکه شگفت‌انگیز باشد، نگران‌کننده است. نهادهای مختلف دولتی و غیردولتی چندین سال است بر طبل تولید موبایل داخلی می‌کوبند اما این‌بار انگار شرایط متفاوت است و عزمی جزم برای تسلط موبایل ایرانی بر بازار وجود دارد. علاوه بر این‌ها، براساس تکلیف قانونی «طرح کلان و معماری شبکه ملی اطلاعات» تا سال ۱۴۰۴ باید ۲۰ درصد بازار تلفن همراه در دست گوشی‌های ایرانی با سیستم‌عامل داخلی باشد.

در این شرایط طبیعی است مردم نگران باشند بلای بازار لوازم خانگی و خودرو، این بار موبایل‌هایشان را نشانه بگیرد.

البته گله مردم از خودرو و لوازم خانگی در مورد کیفیت و قیمت است اما زمانی که صحبت از دستگاهی مانند موبایل می‌شود، دغدغه‌های امنیتی، محدودیت و قطعی اینترنت، حریم خصوصی و مانند این‌ها هم مطرح می‌شود.

درست مانند شبکه ملی اطلاعات که بسیاری به آن طرح ملی کردن و بستن اینترنت می‌گویند، مسئولان، از هر طیف و جناح سیاسی تنها تکذیب می‌کنند ولی نمی‌شود مردم را برای این نگرانی‌هایشان سرزنش کرد، چرا که اگر روزی واردات موبایل خارجی محدود شود یا تعرفه‌های سنگین برای واردات وضع کنند، شاید بسیاری از مردم ناراضی باشند اما هیچکس تعجب نخواهد کرد زیرا اولین‌بار نخواهد بود که با چنین ممنوعیت‌هایی مواجه می‌شوند.

در آخر این را هم بگویم که برای نوشتن همین یادداشت کوتاه و ساده، زمان نسبتاً زیادی صرف کردم چون بیشتر وقتم صرف این شد که بفهمم حتی اگر فرض کنیم انتهای این مسیر، ممنوعیت کامل موبایل خارجی در انتظارمان است، باز هم ۱۰۰ تولیدکننده به چه کارمان می‌آید؟

یک فروشنده موبایل در یکی از پاساژهای معروف پایتخت می‌گفت موبایل ایرانی با حاشیه سود چند برابری به فروش می‌رسد. اینکه این حاشیه سود ریشه در رانتی بزرگ دارد یا نه برای من هم سؤال است. هنوز هم به جوابی نرسیده‌ام اما پیگیر خواهم بود تا بفهمم چه شده که همه دلشان هوای تولید موبایل داخلی کرده است.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ادغام ادویه و داروی گیاهی برای تجربه یک طعم تازه
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران
  • از ۵ قاره در کنفرانس صنعت هسته‌ای شرکت کرده اند
  • تیم والیبال ساحلی زیر ۱۹ سال ایران قهرمان قاره آسیا شد
  • ظرفیت‌های استان بوشهر برای مشارکت مردم در جهش تولید پای کار بیاید
  • ایران ۱۰۰ تولیدکننده موبایل دارد، کره جنوبی یک عدد؛ چرا این نگران‌کننده است‌؟
  • رقابت کشتی آزاد و فوتسال ایران برای تاجگذاری در قاره آسیا
  • شرکت ملاردشیر، به عنوان تولید کننده برتر استان البرز برگزیده شد
  • افتتاح فاز دوم فولاد بافت؛ با این پروژه بزرگ بیشتر آشنا شوید
  • جان‌فشانی در سنگر تولید