Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@13:24:16 GMT

عزم بی بدیل استاندار جدید فارس در توسعه مناطق محروم

تاریخ انتشار: ۱۴ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۱۱۶۸

عزم بی بدیل استاندار جدید فارس در توسعه مناطق محروم

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز، محمد هادی ایمانیه استاندار جدید فارس، سیزدهم مهرماه جاری در نخستین روز کاری پس از معارفه خود در بازدید از برخی مناطق و روستاهای محروم حاشیه کلانشهر شیراز تاکید کرد: در نظر دارد با راه‌اندازی سازوکار مناسب در قالب قرارگاه یا طرح محرومیت‌زدایی، به شکل مستمر مسائل مناطق آسیب‌پذیر در استان پیگیری و مشکلات این مناطق برطرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عطا الله زمانی مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس روز چهارشنبه در آستانه  ۱۵ مهر روز ملی روستا  با گرامیداشت جایگاه روستاییان و عشایر به عنوان جامعه مولد بر لزوم محرومیت زدایی و توسعه روستایی به عنوان محور اصلی حرکت در مناطق کم برخوردار تاکید کرد و افزود: حضور استاندار جدید فارس در مناطق روستایی شهرستان شیراز نوید بخش توجه بیشتر به این مناطق و حل معضلات حاشیه نشینی در مناطق کم برخوردار است.

زمانی به خدمات بنیاد مسکن در مناطق روستایی و عشایری استان اشاره کرد و  بیان داشت : روستاییان سرزمین پهناور فارس  همانطور که در عرصه های مختلف انقلاب، دوران دفاع مقدس و سازندگی ایران نقش محوری و تعیین کننده داشتند، در دوران تحولی نیز در راستای توسعه کسب و کار و توان و ظرفیت تولید پایدار و ضرورت حفظ و ایفای نقش فعال در بازگشت شکوه کار و تولید به این جایگاه مهم تمدن انسانی وظیفه خود را مجدانه انجام داده و می دهند.

وی ادامه داد : روستا مبدأ استقلال جامعه و نقطه اتکاء خودکفایی است ، جامعه روستایی وعشایری آغازگر تمدن بشری وسمبل صداقت ، راستی ، صمیمت ، ایثار ، تلاش و تولید است . بخش مهم و اثرگذار نظام جمعیتی و اجتماعی ما  روستا و روستائیان هستند که از ارکان استقلال اقتصادی جامعه  محسوب و سهم بسزایی در توسعه امنیت ملی ، استقلال سیاسی ، فرهنگی ، تولید و اشتغال واقتصاد مقاومتی داشته اند.

به گفته مدیر کل بنیاد مسکن استان فارس، اکنون در سال مانع زدایی ها و پشتیبانی  از تولید نقش روستا و روستاییان در رونق کسب و کارها بیش از پیش هویدا و آشکار است ، بنیاد مسکن با تاکید بر توسعه و محرومیت زدایی در مناطق روستایی از سالهای گذشته آغاز حمایت از کسب و کارها در منطق روستایی و عشایری استان فارس را کلید زده است ، اجرای صدها و هزاران طرح توسعه روستایی ، طرح هادی ، طرح بهسازی و توسعه معابر ، بیمه منازل روستایی ، اجرای طرح های اسکان عشایر با همکاری و همراهی مسوولان امور عشایر استان و صدور هزاران جلد سند روستایی با همکاری مدیران اسناد و املاک استان نمونه ای از حمایت ها و اقدامات عملیاتی برای توسعه روستایی در مناطق روستایی و عشایری استان فارس است.

وی خاطرنشان کرد: ما با این نگرش که روستا مبدأ تولید و سرچشمه کار و فعالیت است و می بایست از همه ابزارهای قانونی برای ماندگاری روستاییان در روستاها بهره گرفت؛ باور داریم که باید زمینه کاهش مهاجرت های ناخواسته را فراهم کرد و مهاجرت معکوس را در روستاها شکل داد ، ما بر این باوریم که همه روستاهای استان فارس از شمالی ترین روستا در شهرستان آباده تا جنوبی ترین روستا در شهرستان مهر می بایست کانون توسعه و کارآفرینی باشد و به ویژه در زمینه توسعه گردشگری روستایی می بایست گام های بلند و با قدرت برداشته شود.

مدیرکل بنیاد مسکن استان فارس اضافه کرد : ما معتقدیم که از شرقی ترین روستاها در شهرستان نی ریز تا روستاهای با صلابت غرب استان فارس در شهرستان های رستم ، ممسنی و کازرون می بایست به عنوانی الگویی در توسعه و محرومیت زدایی و توجه به کارکردهای توسعه و محرویمت زدایی مطرح شوند ، بنیاد مسکن برای حرکت چرخ های توسعه و محرومیت زدایی در سالهای گذشته دراین مناطق از هیچ کوششی فروگذار نکرده است.

این مقام مسوول افزود: احداث و ترمیم و توسعه  هزاران  واحد مسکونی در مناطق روستایی استان فارس ویژه اقشار محروم و مددجویان تحت پوشش سازمان های حمایتی ، فراهم شدن شرایط  برای ۱۰۰ درصد روستاهای استان فارس در زمینه تهیه طرح هادی و اجرای آن در بیش از  ۵۴ درصد از روستاهای بالای ۲۰ خانوار که معادل یک هزار و ۲۶۴ روستا را شامل می شود و فراتر از متوسط کشور شاخص توسعه را به ثبت رسانده تنها گوشه ای از خدمات بنیاد مسکن استان فارس در مناطق روستایی است.

انتهای پیام/ف

منبع: فارس

کلیدواژه: بازدید روستاهای محروم استاندار جدید فارس دکتر ایمانیه مدیر کل بنیاد مسکن فارس بنیاد مسکن استان فارس مناطق روستایی محرومیت زدایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۱۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد

به گزارش خبرآنلاین ،رئیس شورای روستا در اینستاگرامش قصه لک‌لک جدید را منتشر می‌کند و از سراسر ایران، دوستداران محیط‌زیست چند نفری هزینه ساخت خانه جدید را برعهده می‌گیرند و برایش به اندازه نیاز خرید مواداولیه پول می‌ریزند. چند روز بعد آهنگر روستا که برادر رئیس شورای روستاست، سفارش جدید را تحویل می‌دهد. او نیز فقط پول آهن آشیانه لک‌لک را می‌گیرد و دستمزدش حال خوب لک‌لک‌هاست. از میان روستاهای اطراف تالاب، لک‌لک‌ها در ‌ روستای کپرجودکی لانه می‌سازند؛ چرا که این سهم از زمین‌های تالابی با اراده اهالی همین روستا تالابی مانده است. جعفر کرمی‌پور، رئیس شورای روستای کپرجودکی در گفت‌وگو با همشهری از ترجیح عمده جوانان روستا می‌گوید ‌که « می‌خواهیم ‌تالاب را برای لک‌لک‌ها حفظ کنیم.»

چه شد که به فکر ساختن لانه برای لک‌لک‌ها افتادید؟

به گزارش همشهری، سیل سال۱۳۹۸ برای روستای ما برکت آورد. تالاب پرآب شد و ۲سال بعد از آن هم به لطف خدا، بارندگی خوب بود. از آن سال زادآوری لک‌لک‌ها خیلی خوب شد. هرکدام ۳تا جوجه را بزرگ کردند. لک‌لک‌ها تمام سال اینجا ماندند و فقط بچه‌هایشان لانه را ترک کردند. سال بعد لک‌لک‌های بالغ به روستا برگشتند.

عید۱۴۰۱ ‌ناگهان، تمام تیرهای برق پر از لک‌لک شد. نمی‌دانستیم چطور به لک لک‌ها کمک کنیم. از دوستان محیط‌زیستی پرسیدیم آنها گفتند برخی لاستیک کهنه به سر تیر می‌اندازند. آنها ده‌ها بار چوب سرلاستیک‌ها آوردند و باد زد و لانه را خراب کرد. یکی از فعالان محیط‌زیست اراک پیشنهاد داد که برایشان سبد آهنی بسازیم ولی برای این کار اداره برق باید همکاری کند و سیم‌های برق را از بالای دکل، کمی پایین‌تر بیاورد.

عید۱۴۰۱ نخستین آشیانه‌های آهنی را نصب کردیم. یک روز صبح دیدم که در تمام لانه‌ها لک لک نشسته است. اما خشکسالی همان سال باعث شد لک‌لک‌ها جوجه‌هایشان را از لانه بیرون بیندازند. بحمدالله در سال۱۴۰۲ لک‌لک‌ها ۲۳لانه درست کردند و همه جوجه‌هایشان را نگه داشتند. هیچ تلفاتی هم نداشتیم چون تالاب خشک نبود. از ابتدای امسال تا الان با کمک خیرین و دوستداران محیط‌زیست ۶لانه ساخته ایم.
مردم چطور کمک می‌کنند؟
وقتی در پیج اینستاگرام اعلام می‌کنم که می‌خواهیم برای لک‌لکی آشیانه بسازیم، مردم به‌صورت مشارکتی هزینه ساخت لانه را پرداخت می‌کنند. افراد با نیت خیرات برای اموات پول ساخت را به دهیاری روستا می‌دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901044

دیگر خبرها

  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • بررسی مسائل و مشکلات روستا‌های پیرانشهر با حضور مدیر کل بنیاد مسکن استان آذربایجان غربی
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • نقش کارگران در تولید بی‌بدیل است
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • استاندار فارس خواستار تسریع نهضت ملی مسکن و حفظ حقوق عامه شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • استاندار : مردم سالاری جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است
  • استاندار آذربایجان‌شرقی: مردم سالاری نظام جمهوری اسلامی در دنیا بی‌نظیر است