Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان ، لحسائی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان گفت: مدیریت تاپایان سال گذشته  ۱هزار و۳۵۱ فقره جوازتاسیس باپیش بینی اشتغال ۱۶هزار نفرصادر کرده است.

او افزود: همچنین این مدیریت با صدور ۷۰۴ فقره پروانه بهره برداری با ظرفیت ۱هزار و۶۳۵ تن و جذب ۱ هزارو۹۴۷ تن ماده خام زمینه اشتغال ۷هزار و۸۴۸ نفر راتاپایان خردادماه ۱۴۰۰ فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لحسائی بیان کرد: صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی که به فرآوری و عمل‌آوری و همچنین نگهداری محصولات زراعی، باغی، شیلاتی و دام و طیور می پردازد از جمله صنایع مهمی است که نقش و تاثیر بسیاری در بخش کشاورزی داشته و دارد.

او گفت: ارزش افزوده، کاهش واردات، توسعه صادرات، ایجاد اشتغال، کاهش ضایعات، کمک به امنیت غذایی، افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی و همچنین کاهش ریسک سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی از عمده‌ترین فواید اساسی و مهم صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی است.

او تصریح کرد: وجود مواد خام اولیه مورد نیاز با توجه به وسعت باغات و میزان تولید محصولات کشاورزی، وجود ظرفیت‌های بلا استفاده در صنایع موجود، وجود بازار‌های مناسب منطقه‌ای و بین المللی جهت جذب محصولات فراوری شده و وجود نیروی کار متخصص و تحصیلکرده، استان کرمان درمحصولات پسته-خرما-مرکبات-گردو-گل محمدی و... از پتانسیل‌های موجود در زمینه صنایع تبدیلی و غذائی استان است.

مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان اظهار داشت: از چالش‌های موجود در زمینه صنایع تبدیلی و غذایی میتوان به ناکافی بودن قوانین و مقررات حمایتی جهت توسعه و ایجاد صنایع تبدیلی، عدم انجام مطالعه کافی در زمینه استعداد سنجی صنایع تبدیلی، ناکافی بودن تسهیلات ثابت و در گردش بانکی و عدم تخصیص بموقع آن‌ها و سخت گیری بیش از اندازه سیستم بانکی در ارائه تسهیلات به متقاضیان صنایع تبدیلی اشاره کرد.

لحسائی گفت: چشم اندازآینده این صنعت در استان ایجادگسترش صنایع تبدیلی وفعال شدن ظرفیت‌های خالی موجود، ایجادوتقویت زنجیره تولیدصنایع تبدیلی وغذایی بخش کشاورزی استان، افزایش فرآوری محصولات کشاورزی درجهت کاهش ضایعات بخش مربوطه وتلاش درجهت بهبودکیفی محصولات تولیدی صنایع تبدیلی استان است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زنجیره تولید صنایع تبدیلی صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۱۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: از ضروریات شکوفایی اقتصاد پسته این است که با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان، زنجیره ارزش این محصول تکمیل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی استانداری، امیر حسن‌زاده در ششمین گردهمایی فعالان صنعت پسته ایران به میزبانی مشهد، اظهار کرد: با پیگیری‌ها و تلاش‌های مدیران استان، شورای عالی پسته با حضور وزیر جهاد کشاورزی برگزار شد.

وی با بیان اینکه دولت و مسئولان دولتی پشتیبان کشاورزان و تاجران هستند، افزود: ۱۳ استان کشور در کشت و تولید محصول پسته فعالیت دارند و میز پسته باید در وزارت جهاد کشاورزی تشکیل شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمان تصریح کرد: تولیدکنندگان پسته در بالادست و پایین دست با یکدیگر زنجیره نشده‌اند و از ضروریات شکوفایی اقتصاد این محصول ارزشمند این است که با کمک خود تولیدکنندگان و صادرکنندگان این زنجیره تکمیل شود.

وی افزود: مدیران استان برای رفع مشکلات تولیدکنندگان و تاجران، رایزنی‌های بسیاری انجام داده‌اند و در مسیر رفع آن‌ها می‌کوشند.

کد خبر 748034

دیگر خبرها

  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ارائه ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • یکپارچه سازی اراضی لرستان ضروری است