Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر امیری خراسانی رئیس فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی در جمع پیشکسوتان و روسای هیات‌های شهرستانی خراسان شمالی حضور یافت.

به گزارش برنا و به نقل از سایت رسمی فدراسیون ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی؛ رئیس فدراسیون گفت: در ابتدا ایام رحلت رسول اکرم(ص)، شهادت امام حسن(ع)و امام رضا(ع) را تسلیت عرض کرده و از سویی پانزدهم مهرماه روز ملی روستا و عشایر را گرامی میدارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ابتدا امیدوارم هرچه زودتر مجمع انتخاباتی هیات استان خراسان شمالی برگزار شود تا رئیس منتخب بتواند با فراغت بال، به امورات هیات رسیدگی کند. البته ناگفته نماند که این دور از ذهن نیست چراکه در نشست مشترکی که با سرپرست مدیرکلی ورزش و جوانان استان داشتیم، ایشان نشان دادند که دغدغه حوزه ورزش روستایی، سنتی، عشایری ‌و بازی‌های بومی محلی را دارند.

امیری خراسانی عنوان کرد: حوزه ورزش روستایی و بازی‌های بومی محلی از اهمیت بالایی برخوردار است و در همین راستا اشاره دارم به دیدار اخیر مقام معظم رهبری با قهرمانان المپیک و پاراالمپیک که ایشان با صراحت تاکید کردند مسئولین باید به ورزش‌های اصیل ایرانی توجه ویژه داشته باشند و جالب است بدانید رهبری در قبل نیز، از ورزش‌ها و بازی‌های سنتی مانند کشتی چوخه، هفت سنگ، الک دولک و … نام برده‌اند. که این مساله، جایگاه مهم بازی‌ها و ورزش‌های سنتی در فرهنگ اصیل ایرانی را نشان میدهد.

رئیس فدراسیون ادامه داد: در‌ راستای نشاط و پویایی خانه های ورزش روستایی، طرح المپیاد خانه‌ها را ابلاغ کردیم و حتی برای اینکه حقی از ورزشکاران روستایی و عشایر ضایع نشود، سامانه ملی را، راه‌اندازی کردیم تا با توجه به فیلتر‌های درنظر گرفته شده تا سرحد امکان اجازه ندهیم شهرنشینان به نام روستاییان و عشایر در المپیاد حضور بهم رسانند. که متاسفانه وارد پیک جدیدی از شیوع ویروس منحوس کرونا شدیم و برگزاری این المپیاد کمی به تاخیر افتاد. 

وی تصریح کرد: یکم و دوم آبانماه مسابقات قویترین مردان روستایی و عشایری قهرمانی کشور به میزبانی استان همدان برگزار خواهد شد و قطعا مسابقات هیجان انگیزی را شاهد خواهیم بود.

امیری خراسانی افزود: در بحث کشتی چوخه، جلسات متعددی را برگزار کرده ایم و امیدوارم همراه با برگزاری مجمع انتخاباتی هیات استان خراسان شمالی، یک جلسه هم در خدمت اهالی این کشتی جذاب باشم. 

رئیس فدراسیون یادآور شد: استان خراسان شمالی رنگین کمان قومیت‌هاست، و این یک فرصت استثنایی برای برگزاری مسابقات و جشنواره‌های بین‌المللی است. از همینجا قول می‌دهم فدراسیون هم در این راه تمام قد کمک خواهد کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا استان خراسان ذهن ورزش و جوانان مقام معظم رهبری المپیک کشتی ویروس مردان استان همدان خراسان شمالی فدراسیون ورزش های روستایی بازی های بومی محلی رئیس فدراسیون خراسان شمالی ورزش روستایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۲۴۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!

ایسنا/البرز یک مدرس و پژوهشگر معماری گفت: ویلاسازی در استان البرز به نحوی سرعت گرفته که حتی در نقاطی که از نظر معماری و آب و هوا سنخیتی برای ساخت ویلا ندارد، شاهد رشد ساخت و ساز هستیم. نمونه این موضوع در مناطقی از ماهدشت کرج است که درخت و رودخانه‌ای ندارد ولی با ایجاد فضای سبز مصنوعی، شهرک‌سازی ویلایی را شاهد هستیم.

علی شجاعی در گفت‌وگو با ایسنا با تاکید بر مطلب فوق ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

این مدرس دانشگاه درباره چگونگی حفظ بافت روستایی اظهار کرد: خوشبختانه غالب روستاها شامل طرح هادی هستند و توسط بنیاد مسکن در قالب طرح هادی الزاماتی برای رعایت نوع ساخت و ساز و بازسازی به سبک روستایی وجود دارد. ممکن است در تمام روستاها این ضوابط رعایت نشود اما در بیشتر روستاها این معیارها را داریم.

وی افزود: به عنوان مثال در روستاهای نمونه گردشگری که در مرکز توجه هستند، در حفظ بافت بومی و روستایی بهتر عمل شده است. ولی جاهایی که از تمرکز خارج بوده و نظارت کمتر بوده موارد نقض دیده می‌شود و توجه به مصالح بومی و فرم ساخت که منطبق با معماری بومی منطقه باشد وجود ندارد. نمونه این امر هم می‌توان به منطقه ماهدشت و یا در کردان که عیناً مشخص است، اشاره کرد.

شجاعی ادامه داد: اما در روستاهایی که به عنوان نمونه گردشگری انتخاب شده‌اند، قوانین بهتر اجرا شده و می‌بینیم که پایبندی به بافت روستا و نگهداری بافت روستایی بهتر رعایت شده است. اگر روی روستاها تمرکز داشته باشیم و پایبند به طرح‌های هادی باشیم، بیشتر می‌توانیم از بافت‌های بومی و با اصالت روستایی محافظت کنیم.

این پژوهشگر با اشاره به ساخت‌وساز در مناطقی که درخت و رودخانه‌ ندارد، ادامه داد: اگرچه این ساخت و سازها باعث رونق شده و زمین‌هایی که کاربری خاصی نداشتند برای سکونت استفاده شده‌اند اما جنبه‌های منفی که در آینده تاثیرگذار است را هم به دنبال خواهد داشت. این رشد در ساخت و ساز موضوعات محیط زیستی و تبدیل اراضی باغی و زراعی به مسکونی را علی‌رغم موانع قانونی سختی که وجود دارد به دنبال داشته و در طولانی مدت به کشاورزی و محیط زیست صدمه می‌زند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برگزاری نشست کارگروه ورزش حزب موتلفه و کمیته ملی المپیک
  • با دستور وزارت ورزش، انتخابات کمیسون ورزشکاران تجدید شد
  • مطیعی: دو و میدانی را با کمترین تنش به رئیس جدید تحویل می‌دهیم
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس جمهور: این درخشش نشانه‌ای دیگر بر شایستگی‌های جوانان پویای این مرز و بوم است
  • برگزاری همایش‌های پیاده‌روی خانوادگی در دهه کرامت
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!
  • زمین‌های بی‌آب و علف البرز هم از شر ویلاسازی مصون نیست!