Web Analytics Made Easy - Statcounter

 دبیرکل سازمان ملل روز چهارشنبه به وقت محلی در نشست شورای امنیت سازمان ملل گفت تصمیم هفته گذشته دولت اتیوپی برای اخراج بی‌سابقه هفت کارمند سازمان ملل بسیار نگران کننده است.
وی افزود سازمان ملل به همکاری‌های خود با دولت اتیوپی و سایر همکاران برای کمک به میلیون‌ها نفر در سراسر این کشور ادامه خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گوترش تصریح کرد اکنون از مقامات اتیوپی می‌خواهم به ما اجازه دهند این کار را بدون مانع انجام دهیم و با فوریتی که این وضعیت می‌طلبد، برای تسهیل کمک رسانی سازمان ملل اقدام کند.

دبیرکل سازمان ملل بر شدت بحران در شمال اتیوپی پس از نزدیک به یک سال نبرد بین نیروهای دولتی و نیروهای منطقه‌ای تیگرای تاکید کرد و گفت این درگیری به مناطق همسایه در افار و امهره سرایت کرده است.
وی تصریح کرد در مجموع حدود هفت میلیون نفر به کمک غذایی و پشتیبانی اضطراری نیاز دارند. بیش از پنج میلیون نفر در تیگرای هستند و تخمین زده می‌شود ۴۰۰ هزار نفر در این منطقه در شرایطی مانند قحطی زندگی می‌کنند.
گوترش در عین حال گفت  اکنون در میان موانعی مانند مسدود بودن مسیرهای تردد و محدودیت‌های جابجایی، سطح کمک‌ها جهت رفع نیاز مردم در منطقه کافی نیست.
وی افزود: علاوه بر این، دسترسی به برق همچنان در شرایطی نامشخص است و میلیون‌ها نفر از ارتباطات و خدمات حیاتی مانند مراقبت‌های بهداشتی محروم شده‌اند.
دبیر کل سازمان ملل از دولت اتیوپی خواست اجازه دهد انتقال بدون محدودیت سوخت، پول نقد، تجهیزات ارتباطی و تجهیزات بشردوستانه به تمام مناطق نیازمند انجام شود.

اتیوپی پنجشنبه  گذشته اخراج کارمندان سازمان ملل را اعلام کرد. این کشور آفریقایی هفت مقام سازمان ملل را به "دخالت" در امور این کشور متهم کرد و به آنها ۷۲ ساعت فرصت داد تا این کشور را ترک کنند.
وزارت خارجه اتیوپی  همچنین در بیانیه‌ای، کارکنان سازمان ملل را متهم کرد که "به طور مستقل و بی‌طرفانه مأموریت خود را انجام نداده اند" و مدعی شد که کارمندان سازمان ملل با "نقض فاحش" قوانین اتیوپی و وظایف خود، کمک‌های بشردوستانه را به نیروهایی تیگرای که با نیروهای دولتی مبارزه می‌کنند، منتقل کرده‌اند.


https://news.un.org/en/story/۲۰۲۱/۱۰/۱۱۰۲۳۵۲

برچسب‌ها شورای امنیت سازمان ملل آنتونیو گوترش اتیوپی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شورای امنیت سازمان ملل آنتونیو گوترش اتیوپی شورای امنیت سازمان ملل آنتونیو گوترش اتیوپی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۳۳۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار مرگ و میر در سال گذشته

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: در سال گذشته ثبت فوت مردان ۱۱.۲ درصد بیشتر از زنان بود و در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌ است.

به گزارش مشرق، با اعلام سازمان ثبت احوال کشور و بر اساس آمار مرکز رصد جمعیت کشور در سال ۱۴۰۲ مردان ۵۵.۶ درصد و زنان ۴۴.۴ درصد از ثبت فوت ها را به خود اختصاص داده اند که این میزان در مدت مشابه سال قبل برابر ۵۶.۶ درصد برای مردان و ۴۳.۴ درصد برای زنان بوده است.

همچنین آمارهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور نشان می دهد در مقابل هر ۱۳۰ مرد فوت شده، ۱۰۰ زن فوت شده‌اند.

بر اساس این گزارش در سال گذشته ۴۴۲ هزار و۲۱۳ رویداد فوت به ثبت رسیده است که این میزان نسبت به مدت مشابه سال قبل با ۴۱۸هزار و ۷۴۱ رویداد فوت ثبت شده، ۵.۶درصد افزایش داشته است.

سازمان ثبت احوال کشور اعلام کرد: میانگین سنی فوت‌شدگان در کشور در سال گذشته برابر با ۶۶.۲ سال بوده که در بین استان‌ها بالاترین میانگین سن مربوط به استان گیلان با ۷۱.۳ سال و کمترین مربوط به استان سیستان و بلوچستان با ۵۰.۷ سال است.

بر اساس گزارش های آماری مرکز رصد جمعیت کشور سازمان ثبت احوال میزان نرخ خام فوت کل کشور در سال ۱۴۰۲ برابر با ۵.۳ در هزار نفرجمعیت بوده است که استان گیلان با نرخ ۷.۴ در هزار نفر جمعیت بیشترین نرخ فوت و استان کهگیلویه و بویر احمد با نرخ ۳.۹ در هزار نفر جمعیت کمترین نرخ فوت را در بین استان‌ها داشته‌اند.

در این گزارش تاکید شده است بیشترین تعداد فوت شدگان مربوط به گروه سنی ۸۹-۸۵ سال است، به طوری که ۹.۹ درصد از کل فوت شدگان مرد و ۱۲.۵ درصد از کل فوت شدگان زن مربوط به این گروه سنی بوده‌اند.

بر اساس قانون، مهلت قانونی ثبت فوت در ثبت احوال ۱۰ روز است و برابر ماده ۲۲ قانون ثبت احوال کشور، وفات هر فرد اعم از ایرانی یا خارجی باید به یکی از ادارات ثبت احوال سراسر کشور اعلام شود همچنین وفات ایرانیان در خارج از کشور به ماموران کنسولی محل اقامت یا به یکی از ادارات سازمان ثبت احوال کشور اعلام می‌شود.

نزدیکترین خویشاوند متوفی یا هر شخصی که در موقع وفات حاضر بوده با ارائه مدرک شناسائی، ماموران انتظامی متصدی یا صاحب مکانی که وفات در آن رخ داده است، متصدیان گورستان ها، مقامات قضایی و نظامی و گروه های امدادی، می توانند برای اعلام وفات واخذ گواهی فوت اقدام کنند.

شبکه اعلام وقایع حیاتی در کشور از سال ۱۳۸۵ و با مشارکت بیش از ۳۵ هزار ثبت یار شکل گرفته است و ثبت یاران شامل دهیاران، بهورزان، متصدیان آرامستان ها، اعضای شوراهای اسلامی، شورایاران، مسئولان پایگاه های بسیج و مدیران مدارس هستند.

این مجموعه در ذیل شورای هماهنگی ثبت احوال استان ها و شهرستان ها به ریاست استانداران و فرمانداران فعال بوده و با برنامه ریزی و تلاش مستمر به انجام رسیده، در حال حاضر بیش از ۹۸ درصد فوت های ثبت شده در فاصله کمتر از یک سال از رخداد، در مهلت قانونی ۱۰ روزه به ثبت می رسند.

دیگر خبرها

  • کنایه آذری جهرمی به صداوسیما: «بنیاد آقاخان» عکس‌العملی شبیه «ساترا» نداشت
  • سهمیه ارز سفر حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • خباثت جدید صهیونیست‌ها علیه کودکان غزه/انفجار قوطی‌های شبیه کنسرو
  • تازه‌ترین شواهد از وجود سیاره X در لبه تاریک منظومه شمسی
  • وزیر خارجه اردن: حماس آتش جنگ غزه را روشن نکرد
  • شرایط لیگ‌های والیبال کانون‌های رده سنی دختر کشور اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح برگزاری المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • رشته‌ها و سطوح المپیاد ورزش‌های فناورانه دانشجویی اعلام شد
  • ویدئویی شگفت‌انگیز از صدای جوجه تیغی که شبیه گریه نوزاد است
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته