Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، محمودزاده چهارشنبه شب با حضور در یک برنامه زنده تلویزیونی به برگزاری نخستین جلسه شورای عالی مسکن اشاره کرد و افزود: این جلسه امروز و کمتر از ۲ هفته از ابلاغ قانون تولید مسکن به ریاست آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری برگزار شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ساخت پروژه‌های مسکن در کشور به چهار شیوه انجام می‌شود، گفت: در شهرهای زیر ۱۰۰ هزار نفر توسط خود مردم به صورت خویش فرمایی ساخت و ساز صورت می‌گیرد و لذا مدیریت در ساخت به عهده دولت نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودزاده همچنین با اشاره به اینکه در مقیاس بالاتر تعاونی‌ها و سازندگان اقدام می‌کنند و در حال حاضر بستر بسیار زیادی ایجاد شده است و شرکت‌های تعاونی مسکن خوشنام که عملکردهای خوبی در طرح‌های قبلی داشتند اقدام به ساخت و ساز کرده‌اند، افزود: ملاک ما این است که ساخت مسکن با قیمت مناسب برای مردم تمام شود. انجمن‌های انبوه سازان در استان‌های مختلف قراردادهایی را بسته اند و در استان تهران انجمن انبوه‌سازان قراردادهایی را منعقد کرده و لذا این موضوع در هر استانی مناسب با شرایط خود آن استان است.

وی با تاکید براینکه خط قرمز قیمت تمام شده برای مردم است، گفت: عددی که سال گذشته اعلام کردیم این عدد قابل افزایش نیست.

محمودزاده در ادامه به جزئیات جلسه رو چهارشنبه شورای عالی مسکن اشاره کرد و افزود: از نکات مهم این جلسه می‌توان به آغاز تولید دو نوبت، دو میلیون واحد در دو سال اول اجرای این طرح اشاره کرد که به دنبال آن تا پایان دولت یعنی چهار سال آینده امکان تهیه ۴ میلیون واحد مسکونی وجود داشته باشد.

او ادامه داد: مبلغ و سود تسهیلات این پروژه با توجه به مبلغ تمام شده در شهرهای مختلف و روستاها متفاوت خواهد بود.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی گفت: در جلسه روز چهارشنبه، کلیات این جلسه مورد تأیید قرار گرفت و قرار شد درخصوص وظایف سایر دستگاه‌های مربوطه جلساتی گذاشته و جوانب طرح بررسی و تفهیم شود.

وی افزود: همچنین از جزئیات ویژه‌ای که در طرح جدید وجود دارد مبلغ تسهیلات است که با توجه به قیمت تمام شده در شهرهای مختلف خواهد بود. در سال ۹۹ سهم تسهیلات مسکن و ساختمان زیر ۵ درصد و سهم مسکن به تنهایی زیر ۳ درصد بوده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی در ادامه با اشاره به اینکه در جلسه روز چهارشنبه مصوب شد تا استانداران سراسر کشور به اسم رئیس کمیته تامین زمین استان به دستور رئیس جمهوری منصوب شوند، گفت: آنها نسبت به تامین زمین بر اساس نیازی که وجود دارد می توانند اقدام کنند همچنین بحث دومی که مطرح است اینکه تمام این اراضی مالکیت آن به نمایندگی از دولت در اختیار وزارت اقتصاد است و مقرر شد ظرف ۱۰ روز اطلاعات در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه این اراضی در سامانه ثبت شده است، افزود: در استان‌ها شناسایی زمین ها شروع شده و ما دو ماه منتظر هستیم زیرا نامه ها را کتبا زده ایم و از زمانی که قانون ابلاغ شده دو ماه فرصت انتقال اراضی توسط دستگاه وجود دارد و اگر در این دو ماه اتفاقی حادث نشود وزارتخانه می‌تواند درخواست انتقال سند بدهد.

محمودزاده در ادامه با اشاره به اینکه برای ۲ میلیون و ۵۰۰ واحد تفاهم نامه امضا شده که ۶ مورد آن هم در حضور رئیس جمهوری امضا شد، گفت: گروه‌های مختلف ساماندهی شده‌اند و امروز در حوزه وزارت تعاون برای مسکن کارگری و بازنشستگان ۲۰۰ هزار واحد با اتاق تعاون تفاهم نامه امضا شد، همچنین ۵۲۰ هزار واحد با دستگاه‌های حمایتی کمیته امداد و بهزیستی تعهد شده است.

وی افزود: اینکه ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تفاهم‌نامه تاکنون امضا شده یعنی اینکه گروه های اجتماعی ساماندهی شده‌اند و در سامانه وزارت راه و شهرسازی اعتبار سنجی از نظر واجد شرایط بودن صورت گرفته است و اکنون آماده اجرای این پروژه ها هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: ما آمادگی ثبت‌نام از اول هفته را داریم لذا سامانه ای پیش بینی شده و آماده است اما با توجه به جمع‌بندی که امروز (چهارشنبه) در شورای عالی مسکن شده است قرار شد نظرات اعلام شود و این موضوع به مدت ۱۰ روز به تعویق خواهد افتاد.

محمودزاده با بیان اینکه وزارت راه و شهرسازی برای دهک های مختلف سودهای مختلفی را در نظر گرفته است، افزود: متقاضی که می‌خواهد ثبت نام کند باید بداند که بار مالی بر آنها تا چه حد است.

وی با اشاره به اینکه وزارت تعاون نیز همکاری بسیار نزدیکی دارد و کمک شایانی را کرده است، گفت: فکر می‌کنم با توجه به کمکی که از خود شخص رئیس جمهوری و وزرا دیده‌ایم، اتفاق های خوبی صورت بگیرد و اگر مدرسه و بیمارستان هم نیاز باشد همزمان با دستور رئیس جمهوری، قرار شده است که ساخت آنها هم شروع شود.

برچسب‌ها وزارت اقتصاد و امور دارایی وزارت راه و شهرسازی شورای عالی مسکن

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت اقتصاد و امور دارایی وزارت راه و شهرسازی شورای عالی مسکن وزارت اقتصاد و امور دارایی وزارت راه و شهرسازی شورای عالی مسکن وزارت راه و شهرسازی شورای عالی مسکن رئیس جمهوری وزیر راه امضا شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۳۳۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران

 مهرداد بذرپاش با یادآوری این‌که خط راه‌آهن در  منطقه ۱۷ تهران سال‌های گذشته به‌دلیل ایجاد آسایش و امنیت به زیر زمین منتقل شد، اظهار کرد: پس از این اقدام چند موضوع از جمله ایمنی تونل احداث شده، تهویه مناسب تونل، روشنایی کافی تونل و امکان تخلیه سریع مسافران هنگام بحران مورد تاکید قرار گرفت.

وی ادامه داد: بر اساس توافق شرکت راه آهن و شهرداری تهران مقرر شد زمین‌های روی تونل ریلی زیرزمینی برای رفاه حال مردم واگذار شود. در این توافق، شهرداری تهران، مکلف به مناسب‌سازی، ایجاد فضای سبز و احداث پیاده رو شد که هم اکنون بخشی از فضای سبز و پیاده روها برای رفاه حال مردم منطقه ایجاد شده و بخشی از کار باقی مانده است.

بذرپاش با اشاره به این‌که اختلاف نظرهایی در خصوص زمین‌های روی این تونل ریلی زیرزمینی وجود دارد، توضیح داد:  در خصوص حریم‌هایی مسیر راه آهن باید تصمیم گیری شود، در حریم ۱۷ متری، ایمنی الزامی است و باید حفظ شود و در حریم ۳۰ متری برخی مناطق نیاز است تسهیل‌گری‌هایی انجام شود.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی برای حریم بعد از ۱۷ متر در محدوده ۳۰ متری به دولت ارائه شده که در کمیسیون زیربنایی دولت به تصویب رسیده است. منتظر تایید هیأت وزیران هستیم که با تصویب پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی گشایش خوبی برای ساکنان مسیر ریلی منطقه ۱۷ اتفاق می‌افتد.

بذرپاش ادامه داد: در صورت تصویب هیئت وزیران، محدوده ۳۰ متری از حریم ۱۷ متری ریلی که اکثراً نیز بافت فرسوده است امکان نوسازی را پیدا می‌کنند. این حریم‌ها با رعایت حقوقی که باید به دولت و راه آهن پرداخت شود آزادسازی می‌شوند و مجوز ساخت و ساز خواهند یافت.

وی با تاکید بر اینکه نوسازی بافت فرسوده سیاست‌های اصلی دولت است، توضیح داد: ۱۳ هزار پلاک در منطقه ۱۷ تهران و در محدوده تونل ریلی وجود دارد که به عنوان پلاک فرسوده هستند و در صورت موافقت هیئت دولت با امکان ساخت و ساز، بافت فرسوده منطقه نوسازی می‌شود.

بذرپاش گفت: با آزادسازی ۱۳ هزار پلاک فرسوده حریم ۳۰ متری تونل ریلی منطقه ۱۷ تهران امکان ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی فراهم می شود که گشایش خوبی برای شهر تهران خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • ۱۲۷ هزار نفر عضو شورا در کشور وجود دارد
  • افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از ۵ هزار واحد نهضت ملی مسکن
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر
  • رشد بخش مسکن از منفی ۳.۸ در سال ۱۳۹۹ به مثبت ۴.۸ در سال گذشته
  • ◄ تخصیص اعتبار فوری برای آزادراه های آذربایجان شرقی
  • تقدیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از سریال «رستگاری»
  • افتتاح ۸۴۰۴ واحد نهضت مسکن ملی در آذربایجان‌شرقی
  • وزیر راه و شهرسازی: نوسازی بافت فرسوده از سیاست‌های اصلی دولت است / امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در منطقه ۱۷ تهران
  • خبر خوش وزارت راه و شهرسازی به متقاضیان نهضت مسکن ملی
  • احتمال تغییر در رقم دستمزد کارگران جدی شد ؟