Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی حاجیلاری رایزن نمایندگی ایران در سازمان ملل با بیان اینکه جهان امروز ما با دو بیماری مهلک کرونا و اقدامات یکجانبه قهرآمیز روبرو است، گفت: یکجانبه گرایی از کرونا نیز خطرناک تر است.

علی حاجیلاری رایزن نمایندگی ایران در سازمان ملل در نشست عمومی کمیته دوم مجمع عمومی سازمان ملل درخصوص موضوعات مشترک ریشه کنی فقر و گرسنگی و نیز امنیت غذایی گفت: گزارش های سازمان ملل درخصوص فقر، گرسنگی و ناامنی غذایی، به دلیل برخی ملاحظات سیاسی غیرموجه، چشم خود را بر روی واقعیات، ازجمله گسترش بیمارگونه یکجانبه گرایی بسته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به رغم اینکه بسیاری از دلایل و عوامل وضعیت وخیم کنونی جهان در حوزه های مقابله با فقر، گرسنگی و ناامنی غذایی در گزارش های مربوطه دبیرکل برجسته شده اند و با اینکه توسل به چندجانبه گرایی به عنوان نسخه ای برای برون رفت از وضعیت فعلی، تجویز شده است، اما متاسفانه در هیچ یک از این دو گزارش، به موضوع اقدامات نامشروع یکجانبه قهرآمیز و تحریم های غیرقانونی علیه کشورهای در حال توسعه و تاثیرات مخرب اینگونه اقدامات بر روی وخامت وضعیت فقر و گرسنگی کمترین اشاره ای نشده است.

این دیپلمات ایران اضافه کرد: معتقدیم عدم درج عاملی به این اهمیت در گزارش های دبیرکل سازمان ملل خلاء جدی و مهمی است که متاسفانه تنها به این دو گزارش محدود نمی شود و این نقیصه در اغلب گزارش های دبیرکل درخصوص موضوعات مرتبط به چشم می خورد.

وی تصریح کرد: اگر به راستی در ادعای خود مبنی بر لزوم ریشه کنی فقر و گرسنگی صادق هستیم باید نقش مخرب اقدامات یکجابه قهرآمیز در چنین گزارش هایی منعکس و برجسته شود چرا که واضح است تا هنگامی که یکجانبه گرایی بیمارگونه و نامشروع تداوم دارد، هیچ افق مشخص و امیدوار کننده ای به ویژه در رابطه با محو نابرابری و فقر و گرسنگی وجود نخواهد داشت.

حاجیلاری گفت: گزارش های دبیرکل تاکید دارند که تعداد افرادی که با گرسنگی و فقر مواجهند در سال ۲۰۲۰ تحت تاثیر همه گیری کرونا افزایش چشمگیری یافته اما ما معتقدیم کرونا تنها دلیل بروز چنین شرایطی نیست و عوامل دیگری هستند که در ایجاد و تداوم این وضعیت نگران کننده تاثیر داشته اند و متاسفانه در گزارش های دبیرکل سازمان ملل به دلیل برخی ملاحظات سیاسی غیرموجه مورد اشاره قرار نگرفته اند.

وی افزود: تجربه به ما می آموزد که چشم بستن به روی واقعیات تلخ و ناگوار، تاثیری در تغییر ماهیت این واقعیات نداشته و به جای نادیده گرفتن از آنها باید اراده قاطع و اقدام فوری برای رفع آن در دستور کار قرار بگیرد.

این دیپلمات ایران در سازمان ملل گفت: واضح است که جهان با این مسیری که در پیش گرفته در ریشه کنی فقر، گرسنگی و ناامنی غذایی و بسیاری از مصائب و مشکلات دیگر، تا سال ۲۰۳۰ به جایی نخواهد رسید. درواقع جهان امروز ما با دو بیمار مهلک یعنی کرونا و یکجانبه گرایی روبروست که دومی از اولی هم خطرناک تر است.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم رفع فقر و گرسنگی در تمامی اشکال آن و در هرکجای جهان باید به اولویت اول جامعه بین المللی بدل شود. با این وجود، این هدف عالی مادام که که جامعه جهانی در قبال یکجانبه گرایی مخرب سکوت کند و تمایلی به اتخاذ اقدام فوری، متحد و قاطع علیه چنین پدیده شومی از خود نشان ندهد، محقق نخواهد شد و بیماری یکجانبه گرایی در فضای انفعال و بی عملی جامعه جهانی، به حیات شرم آور خود ادامه خواهد داد.

/ایرنا

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ایران در سازمان ملل گزارش های دبیرکل یکجانبه گرایی فقر و گرسنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۴۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟

به گزارش جماران به نقل از یورونیوز، اتحادیه ضد افترا (ADL) روز یکشنبه ۵ مه (۱۶ اردیبهشت) با انتشار گزارش سالانه خود از «سطح بی‌سابقه» حملات ضدیهودی ثبت شده در سال ۲۰۲۳ هشدار داد که با ادامه روند موجود ممکن است «زندگی یهودیان در غرب غیرممکن شود».

این سازمان ناظر وضع یهودیان در جهان گفته درحالی که اقدامات یهودی‌ستیزانه پیشتر نیز «از کنترل خارج شده بود»، اکنون با جنگ اسرائیل علیه غزه وضعیت به شرایطی «هشداردهنده» رسیده است.

در این گزارش که به مناسبت روز بزرگداشت قربانیان هولوکاست منتشر شده آمده است که در اکثر کشورهای دارای اقلیت مهم یهودی از جمله ایالات متحده آمریکا، فرانسه، بریتانیا، استرالیا، ایتالیا، برزیل و مکزیک حوادث یهودستیزانه در سال ۲۰۲۳ به مراتب بیشتر از آمار سال ۲۰۲۲ بوده است.

بنابر ارقام منتشره، تعداد حوادث یهودستیزانه در ایالات متحده با دو برابر شدن نسبت به سال گذشته به نرخ بی‌سابقه ۷ هزار و ۵۲۳ مورد رسیده است.

این اعمال یهودی‌ستیزانه شامل آزار و اذیت، خرابکاری و حمله به مشاغل متعلق به یهودیان، مؤسسات و سازمان‌های یهودی و همینطور دانشجویان یهودی بوده است.

این تحقیق که به طور مشترک با دانشگاه تل‌آویو نوشته شده گفته است که در بریتانیا تعداد حوادث مشابه از ۱۶۶۲ به ۴۱۰۳ مورد رسیده که شامل ۲۶۶ مورد حمله فیزیکی بوده است. 

در فرانسه نیز حملات یهودی‌ستیزانه چهار برابر شده و از ۴۳۶ مورد در سال ۲۰۲۲ به ۱۶۷۶ مورد افزایش یافته است.

«۴۴ درصد» از یهودیان فرانسوی پوشیدن کیپا را کنار گذاشته‌اند

همزمان یافته‌های یک نظرسنجی که از سوی نشریه «لو پاریزین» انجام شده نشان می‌دهد یهودیان فرانسه نسبت به افزایش یهود‌ستیزی در این کشور نگران هستند تا جایی که تقریبا نیمی از آن‌ها گذاشتن عرقچین یا کلاه سنتی یهودی در خیابان‌ها را رها کرده‌اند.

مطابق این نظرسنجی که از سوی موسسه «ای‌فوپ» انجام شده است، ۹۲ درصد از یهودیان فرانسوی احساس می‌کنند یهود‌ستیزی یک «پدیده فراگیر» در این کشور است و ۹۴ درصد از آنها نیز معتقدند که این پدیده «در حال افزایش است».

همزمان ۷۶ درصد از کل جمعیت فرانسه نیز گفته‌اند که شاهد «تقویت» یهودی‌ستیزی در فرانسه بوده‌اند.

۵۷ درصد فرانسوی‌ها و ۷۳ درصد کسانی که مذهب یهودی دارند گفته‌اند که دلیل اصلی یهود‌ستیزی را «نفرت از اسرائیل» می‌دانند.

برگزارکنندگان این نظرسنجی در گزارش خود همچنین از «جوان‌تر شدن جمعیت سنی با افکار یهودستیزانه» خبر داده‌اند. به گفته آنان، ۳۵ درصد از افراد زیر ۲۵ سال جامعه فرانسه حمله به یهودیان به خاطر حمایت فرضی‌شان از اسرائیل را «موجه» احساس می‌کنند.

یک چهارم یهودیان این کشور می‌گویند که قربانی یک حمله کلامی یا فیزیکی یهودستیزانه شده‌اند و ۱۲ درصد از آنها گفته‌اند که چندین بار چنین اعمالی را ضد خود دیده‌اند.

۳۳ درصد از پاسخ‌دهندگان یهودی گفته‌اند از «ترس» مجبور شده‌اند بیرون رفتن‌هایشان را کم کنند یا آنها را با تاکسی اینترنتی «اوبر» انجام دهند. در حالی که ۴۴ درصد از کسانی که پیش از این کیپا بر سر می‌گذاشتند، دیگر آن را در خیابان نمی‌پوشند.

در سوی مقابل و مطابق این نظرسنجی، ۵۹ درصد از مسلمانان فرانسه معتقدند «یهودیان قدرت زیادی در رسانه‌ها دارند» و ۵۶ درصد معتقدند که «یهودیان از وضعیتشان به عنوان قربانی نسل‌کشی نازی‌ها به نفع خود سوءاستفاده می‌کنند».

 

دیگر خبرها

  • بازی غرب برای گرجستان: موذیانه، خطرناک و بی‌رحمانه
  • عضو حماس: دستور تخلیه رفح تحولی خطرناک است
  • حجت‌الاسلام رضایی: دانشجویان میدان‌دار عرصه انقلاب هستند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • پس لرزه های خطرناک جنگ غزه در جهان؛ آیا زندگی یهودیان در غرب غیرممکن می شود؟
  • طرح یکجانبه فرانسه برای آتش‌بس در مرز لبنان و اراضی اشغالی
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • اعلام وضعیت انسانی اضطراری در سودان / مردم از گرسنگی علف می خورند/ گزارش های تکان دهنده از تعرض جنسی به آوارگان
  • پرِگابالین چیست و چرا می‌تواند خطرناک باشد؟
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد