Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از زرندیه شاهپور علائی مقدم در بازدید از پروژه مجتمع آبرسانی قشلاقات قطعه ۴ شهرستان زرندیه با اشاره به تصویب بودجه 3 هزارو 700 میلیارد ریالی بودجه امسال برای پروژه های آبرسانی عشایری گفت: از این میزان تاکنون ۹ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان به این پروژه اختصاص پیدا کرده است.

وی تصریح کرد:سال گذشته مجموع اعتبار تخصیصی یک هزار و 350 میلیارد ریال بود که امسال افزایش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان امور عشایر بیان کرد: با بهره‌برداری از پروژه مجتمع آبرسانی قشلاقات قطعه ۴ شهرستان زرندیه  ۱۴ قشلاق عشایری و یک روستا و حدود ۸۰ هزار راس دام از این پروژه بهره مند خواهند شد.

علائی مقدم تصریح کرد: این پروژه مجتمع آبرسانی  آب سالم و پایدار را  به قشلاقات عشایری منتقل خواهد کرد که با این طرح ۲۰۰ خانوار و ۷۰۰ نفر از این مزایای آن برخوردار می‌شوند.

وی با اشاره به بالاتر بودن میانگین سرانه دام سبک عشایر استان از کشور اظهار کرد: میانگین سرانه دام کشور حدود ۹۵ تا ۱۰۰ راس برای هر فرد است، اما در استان ۲۹۰ راس برای هر فرد است.  

تخصیص نهاده برای دام‌های مولد عشایر

به گزارش فارس سید جواد ساداتی نژاد وزیر جهادکشاورزی نیز در جمع عشایر زرندیه گفت: به منظور جلوگیری از کشتار دام مولد نسبت به تخصیص نهاده برای دام‌های مولد عشایر اقدام خواهد شد.

وی افزود: تلاش داریم زمینه صادرات درصدی از مازاد دام عشایر به منظور افزایش درامد و بهبود معیشت عشایر را فراهم سازیم.

به گفته وی طرحی نیز به منظور خریداری مازاد دام عشایر توسط شرکت پشتیبانی دام اجرا خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: رئیس سازمان امور عشایر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۵۳۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز خراسان رضوی، مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی گفت: عشایر استان خراسان رضوی به طور سنتی در فصل بهار از مناطق قشلاقی خود که در دشت‌ها و مناطق کم‌ارتفاع واقع شده به سمت ارتفاعات و مناطق ییلاقی کوچ می‌کنند.

محمد حسین جعفری افزود: کوچ در زندگی عشایر یک رویداد بوده که به طور معمول ۳۰ تا ۴۰ روز در مسیر ایلراه‌های عشایری ادامه دارد و عشایر پس از استقرار در مناطق ییلاقی حداکثر ۳ ماه در این مراتع حضور خواهند داشت.

وی گفت: ارتفاعات هزار مسجد، کوه‌های عمارت، محمدبیک، اسفجیر، سنجربیک و ارتفاعات شهرستان‌های دارای عشایر استان، از جمله مناطقی هستند که عشایر در آنها مستقر می‌شوند.

جعفری گفت: در حال حاضر ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی زندگی می‌کنند که ۹۳۶ هزار واحد دامی را در اختیار دارند و در ۱۷ شهرستان استان پراکنده هستند.

مدیر کل امور عشایر خراسان رضوی با اشاره به نقش و اهمیت عشایر در تولید محصولات دامی و کشاورزی، افزود: عشایر استان خراسان رضوی سالانه ۱۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۱ هزار و ۸۰۰ تن شیر، ۱۳۰۰ تن پشم، کرک و مو و ۱۶ هزار مترمربع صنایع دستی تولید می‌کنند.

دیگر خبرها

  • توزیع ۷۰۰ تن نهاده دامی در مناطق عشایری شهرستان ارومیه
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • ۵۳۰ میلیارد ریال از حقوق دولتی معادن استان اختصاص یافت
  • اختصاص ردیف بودجه‌ای به ۳۰ دانشگاه برتر
  • تخصیص ۳۰۴ میلیارد اعتبار برای پروژه جهاد آبرسانی همدان
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • خطر فراموشی در کمین زندگی عشایری
  • تخصیص بیش از ۱۱ هزار میلیارد ریال اعتبار برای پروژه‌های راه آذربایجان شرقی
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان