Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سید جواد سعادتی نژاد ظهر پنجشنبه در جمع عشایر در مسجد روستای لقو با اشاره به جایگاه عشایر گفت: دولت سیزدهم تاکید ویژه ای بر عشایر و روستاییان دارد و رئیس جمهور نیز توصیه داشتند به روستاها و عشایر سر بزنید. در همین راستا احیا جهاد کشاورزی یکی از برنامه‌های جدی دولت است.

وی افزود: از زمان ادغام جهاد کشاورزی با جهاد سازندگی روستاها حالت بی پناه و سرگردان پیدا کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روستا را با تولید و اقتصاد می‌شناسیم ولی اقتصاد روستا و عشایر دچار مشکل شده و این مسئله باعث مهاجرت روستاییان و خالی از سکنه شدن روستا شده است. جمعیت روستایی کشور در ۴۰ سال گذشته ۶۲ درصد بود اما امروز به ۲۰ درصد رسیده است.

ساداتی نژاد گفت: امروز شاهد سکونت روستاییان در مناطق حاشیه شهر هستند و این مسئله خود آسیب‌های اجتماعی را به همراه دارد. هزینه که برای حاشیه شهرها صورت می‌گیرد اگر برای روستاها هزینه شود به صرفه تر است.

ظرف ۲۰ روز آینده در خصوص احیا جهاد سازندگی تصمیم گیری می‌شود

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: ظرف ۲۰ روز آینده در خصوص احیا جهاد سازندگی تصمیم گیری می‌شود که روستاها به اصل خودشان در جهاد کشاورزی برگردند، امیدواریم با کمک مردم و خیرین و اعتبارات دولتی شاهد احیا روستاها و زنده شدن رونق تولید در حوزه کشاورزی و عشایر باشیم.

ساداتی نژاد گفت: عشایر ذخایر نظام و تأمین کننده پروتئین و مواد غذایی کشور هستند. در همه دنیا به بخش کشاورزی یارانه تعلق می‌گیرد چون بحث امنیت غذایی است و در این مورد رقابت وجود دارد، هر کشوری که بتواند در این زمینه موفق عمل کند قدرتمنداست چرا که غذا یکی از مؤلفه‌های قدرت است. ما هم باید بحث امنیت غذایی را بیش از گذشته مورد توجه قرار بدهیم.

کشاورزان و تولیدکنندگان عامل قدرتمند کردن کشور هستند

وی افزود: در سال ۹۸ آمریکا ما را از یک گونه مرغ محروم کرد ولی چون اجداد آن را از قبل داشتیم و به اذن رهبری احیا شد. کشاورز و دامدار تولید کننده هستند و محصول کشاورزی و دامی نیز مثل اسلحه است بنابراین کشاورزان و تولیدکنندگان عامل قدرتمند کردن کشور هستند.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: این نگاه دولت است که باید به دامدار و عشایر توجه شود قطعاً با احیا جهاد کشاورزی وضع روستاها بهتر می‌شود جای امیدواری دارد که سالی ۳ هزار میلیارد تومان به عشایر اختصاص می‌یابد که این نشان از نگاه رو به رشد در حوزه عشایر است.

ساداتی نژاد ادامه داد: گزارش سفر در جلسه روز یکشنبه هیأت دولت ارائه خواهد شد و در خصوص رفع مشکلات حوزه دانش آموزی و آموزش عشایر به ویژه در این منطقه پیگیری‌های لازم انجام خواهد شد، در خصوص اینترنت نیز در جلسه آتی دولت از وزیر ارتباطات درخواست می‌کنیم که در خصوص پوشش اینترنت در این منطقه اقدامات لازم صورت گیرد.

بعد از جهاد سازندگی وضعیت جاده‌های روستاها و عشایری مقداری فراموش شد

وی گفت: بعد از جهاد سازندگی وضعیت جاده‌های روستاها و عشایری مقداری فراموش شد، گزارشی از وضعیت جاده‌های روستایی و عشایری از سوی استان ارائه شود تا اقدامات لازم صورت گیرد. در خصوص گازرسانی نیز این مهم در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی قرار گرفته چرا که گاز یک موضوع رفاهی برای روستاییان است و در دولت نیز این مهم مطرح خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: اگر عشایر دام مولد مازاد دارند و در تأمین علوفه و نگهداری مشکل دارند، طبق توافق صورت گرفته می‌توانند با قراردادی با شرکت پشتیبانی امور دام استان، علوفه را اقساطی دریافت کنند و تا پایان پرواربندی مشکلی نداشتند باشد و می‌توانند پس از آن با فروش به شرکت دام یا دیگر افراد حقیقی بدهی خود را تسویه کنند که این شیوه نامه در ایلام و کهکیلویه و بویراحمد نیز اعلام شده است‌.

ساداتی نژاد افزود: صادرات دام زنده ممنوع بود و این مسئله برای عشایر سخت بود چرا که سرمایه ما به صورت قاچاق به فروش می‌رسد تصمیم گیری شد پشتیبانی امور دام به عنوان مجری مدیریت کند تا شاهد افزایش قیمت در داخل نباشیم.

صادرات دام زنده عشایر توسط شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان مجری مدیریت می‌شود

وی تصریح کرد: تصمیم بر این شد که صادرات دام زنده عشایر توسط شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان مجری مدیریت شود تا شاهد افزایش قیمت در داخل نیز نباشیم.

وزیر جهاد کشاورزی بیان کرد: پیشنهاد نماینده مردم ساوه و زرندیه مبنی بر اینکه سهم اعتبار عشایر از ابتدا به خودشان پرداخت شود، پیشنهاد خوبی است که در جلسه شورای عشایر این مهم و سایر مسائل عشایری بررسی می‌شود.

ساداتی نژاد گفت در راستای مهاجرت معکوس به روستا، اگر قرار است عشایر را به این مهاجرت تشویق کنیم باید ابتدا این مهم به رسمیت شناخته شود تا مشکلی در این خصوص ایجاد نشود.

وی افزود: در استان مرکزی توزیع آرد سال گذشته ۵۷ تن بوده که در ۶ ماهه امسال به بالای ۲۸۰ تن رسیده است. همچنین توزیع نهاده نیز از یک هزار ۷۲۶ تن به سه هزار و ۴۶۰ تن رسیده است که امیدواریم در ۶ ماهه دوم این ارقام افزایش بیشتری داشته باشد.

ساداتی نژاد گفت: دغدغه دیگر روستاییان و عشایر مشکل با منابع طبیعی بر سر مالکیت است که در عمده سفرهای استانی مطرح می‌شود، زمین روستاییان فاقد سند است این در حالی است که مالکیت هویت به همراه دارد. این ضعف بزرگی است که این اراضی فاقد سند هستند و کشاورز برای دریافت وام باید ضامن معرفی کند و زمین خودش فاقد ارزش است بر همین اساس، این مهم باید به عنوان یک موضوع محوری توسط دولت یکبار برای همیشه حل شود.

کد خبر 5321894

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت پشتیبانی امور دام دولت سیزدهم وزارت جهاد کشاورزی جهاد سازندگی ساوه سید جواد ساداتی نژاد فرمانداری زرندیه عشایر ویروس کرونا شهادت امام رضا ع آمار کرونا زلزله بوشهر واکسن کرونا کرمانشاه عزاداری 28 صفر مشهد مراسم عزاداری رحلت پیامبر اکرم ص خراسان رضوی گرگان ایلام پشتیبانی امور دام وزیر جهاد کشاورزی ساداتی نژاد گفت جهاد سازندگی تصمیم گیری احیا جهاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۷۳۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط عمومی جهاد کشاورزی مشهد، سیدعلی‌اکبر نصری اظهارکرد: با توجه به گزارش مردمی طی گشت مشترک اداره نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی با اتحادیه نانوایی‌ها موفق به کشف انباری شدیم که حجم زیادی نان در آن ذخیره شده بود.

رئیس نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: پس از مراجعه به محل و با هماهنگی ریاست محترم شعبه ۲ تعزیرات حکومتی حکم ورود به انبار صادر شد.

وی ادامه داد: پس از ورود به انبار حجم قابل توجهی از نان‌های کشف شده به صورت سالم در محل انبار، خشک شده بود و در حال خردشدن و تبدیل برای استفاده دامداری‌ها بود؛ اینکه این این حجم نان از چند نانوایی دریافت می‌شده است مشخص نشده، لذا بررسی‌ها در خصوص نانوایی متخلف ادامه دارد.

نصری گفت: تشکیل پرونده در محل انجام پذیرفت و اموال توقیف و جهت سیر مراحل قانونی به تعزیرات حکومتی ارجاع داده شد.

رئیس نظارت و بازرسی جهاد کشاورزی مشهد افزود: شهروندان می‌توانند هر گونه تخلف در خصوص محصولات کشاورزی از جمله تقلب، احتکار، گران‌فروشی، کم فروشی و عرضه خارج از شبکه آرد و نان را به شماره پیامک ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ اعلام کنند که در اسرع وقت رسیدگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • تصمیم مهم مالک جدید در خصوص علی خطیر |‌ باد به پرچم نکونام می‌وزد
  • ۳۶۰۰ یتیم تحت پوشش معلمان اردبیلی هستند
  • کشف بیش از یک تن نان خشک در مشهد
  • دلیل پاشینیان برای «واگذاری روستاها به آذربایجان»
  • زنان مجوز فعالیت در ورزش زورخانه‌ای ندارند اما می‌توانند تماشاگر باشند
  • پایان تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • باران‌چشمه: حضور بانوان به عنوان تماشاگر در زورخانه ها مشکلی ندارد
  • ۱۵ روستا در فریدن و نائین از آب شرب پایدار بهره‌مند می‌شوند
  • اتمام تملک پروژه باغ مزار مشاهیر قم تا یک ماه آینده
  • فوری: تصمیم نهایی کادرفنی درباره حسن یزدانی