Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، تحلیلگری به نام JP Morgan، معتقد است که وضعیت زنجیره تامین که به طرز وحشتناکی بر اپل تاثیر گذاشته است، همچنان می‌تواند مانعی برای تولید محصولات آیفون ۱۳ در سه ماه دوم سال ۲۰۲۱ ایجاد کند. Samik Chatterjee، تحلیلگر اظهار می‌کند که نگرانی اپل در زمینه مشکلات عرضه محصولاتش به دلیل ظهور کووید -۱۹ و محدودیت‌های مصرف برق در چین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تحلیلگر JP Morgan خاطرنشان می‌کند که روند افزایش تولید آیفون ۱۳ با سرعت کمتری نسبت به آیفون‌های قبلی پیش می‌رود و مسئله اصلی مربوط به ماژول دوربین است که باعث شده اپل با مشکلاتی رو به رو شود

در حالی که مواردی مثل بیماری کرونا و محدودیت‌های متعدد و روند کند تولید در ویتنام نقش به سزایی را در این ماجرا ایفا می‌کنند، اما علت اصلی این است که تامین کننده نوری تصویر با تغییر سنسور فعالیتش را به درستی انجام نداده است. اما با کاهش محدودیت‌های قرنطینه، بهبود امکانات دوربین LG Innotek و مرکزی ثانویه در کره‌جنوبی، اوضاع بهتر می‌شود. در صورت وجود ادامه مشکل کمبود برق در چین، اپل با معضلات بیشتری بر سر عرضه آیفون ۱۳ مواجه خواهد شد، زیرا تامین قطعات کوچکتر ممکن است به طرز وحشتناکی تحت تاثیر این امر قرار گیرند.

با این حال، در زمینه تهیه قطعات بزرگتر در حال حاضر مشکلی وجود ندارد که این خبر خوبی برای شرکت اپل است. تحلیلگر معتقد است که ۵ تا ۱۰ میلیون واحد از ۱۴۳ میلیون واحد برنامه ریزی شده این غول فناوری می‌تواند به این دلیل تحت تاثیر قرار گیرد. اما علیرغم همه این موارد، اپل همچنان از نظر فروش در موقعیت خوبی قرار دارد.

بیشتر بخوانید

نقص امنیتی آیفون برای پرداخت ها دردسرساز شد

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شرکت اپل محصولات اپل محدودیت های کرونایی آیفون ۱۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۷۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است

جواد اوجی گفت: رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی حضور پیدا کرد. اوجی درباره وضعیت کنونی صنعت نفت گفت: در دو سال و نیم گذشته، پروژه و طرح‌های نیمه تمام زیادی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌های دیگری را شروع کردیم. در ادامه شاهد رشد تولید و صادرات بودیم که باعث شد رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در این دهه بینظیر باشد. رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است. ورود شرکت پتروشیمی در عرصه ذخیره گاز، تولید بنزین، سرمایه‌گذاری برای توسعه میادین گازی و جمع آوری گاز مشعل موثر بود. بخش خصوصی می‌تواند در سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی وارد شود.

 

وی افزود: در حال حاضر وزارت نفت از سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند. سال گذشته به تعهدات خود عمل کردیم. امسال نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام و ابلاغ شده است. ۷۹ پروژه کلان در جهت جهش تولید به ارزش ۱۶ میلیارد دلار به بهره‌برداری خواهیم رساند. همچنین بیش از ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار شروع خواهیم کرد. در سال جاری تولید نفت و گاز افزایشی خواهد بود و بیش از ۶ میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی اضافه خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

 

اوجی در پایان با اشاره به مصرف غیر بهینه انرژی در کشور اظهار کرد: به صنایعی که مصرف بهینه ندارد و بازدهی آن‌ها پایین است، هشدار داده‌ایم. مصرف انرژی باید بهینه شود چرا که قرار نیست همه تولیدات خود را مصرف کنیم.

دیگر خبرها

  • گوشی ویوو Y38 5G عرضه شد
  • تحلیلگر سابق سیا: غرب نفوذ پوتین را دست کم می‌گیرد
  • بیماری که با افسردگی مرتبط است
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • خط رو خط مسائل اجتماعی
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • محدودیت؛ یکی از عوامل ایجاد انگیزه برای تولید و پیشرفت
  • وزیر نفت: ۵۰ درصد از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت است