Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- رئیس سازمان امور عشایری گفت: ۱۰۰ هزار نفر از عشایر فاقد توانایی پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زرندیه، شاهپور علائی‌مقدم ظهر امروز در جمع  روستائیان و عشایر روستای خرم‌آباد لقو شهرستان زرندیه با اشاره به اهمیت عشایر اظهار داشت: عشایر گروه هدف اجتماعی سوم اساس و مبنای برنامه‌ریزی دولت و مجلس است و با تلاش‌هایی که شده بیش از 500 میلیارد پروژه در هفته عشایر در جامعه روستائی، عشایری و بخش کشاورزی بهره‌برداری می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از بخش‌های مهم در حوزه عشایری که به عنوان یک فاکتور مهم ارتقای شاخص برخورداری مطرح می‌شود مسئله "آب شرب سالم" است به طوری که شاخص آب سالم در جامعه عشایری پیش از پیروزی انقلاب اسلامی معادل هفت درصد بود ولی در سال 1398، همان سالی که مقام معظم رهبری فرمودند از محل صندوق توسعه ملی برای آب شرب عشایری اختصاص یابد، این رقم به 43 درصد رسیده این درحالیست که شاخص برخورداری در یک‌سال گذشته به 63 درصد رسید.

رئیس سازمان امور عشایری تصریح کرد: طی 2 سال گذشته 610 پروژه آبرسانی با اذن و اجازه از رهبرمعظم انقلاب اسلامی افتتاح و به بهره‌برداری رسید که امروز یکی از این پروژه‌ها مورد بازدید قرار گرفت.

دوشنبه از بیمه عشایر فاقد توانایی پرداخت حق بیمه رونمایی می‌شود

علائی‌مقدم اضافه کرد: براساس برنامه‌ریزی انجام شده، تا پایان امسال بالغ بر بیست هزار پنل خورشیدی بین عشایر توزیع و 600 خانه بهداشت عشایری با بهورزانی از فرزندان عشایر بهره‌برداری می‌شود که اقدام خوبی در حوزه عشایری به شمار می‌رود.

رئیس سازمان امور عشایری با اشاره به مسئله بیمه تامین اجتماعی عشایر گفت: در راستای بیمه تامین اجتماعی عشایر 100 هزار عشایر که توانایی پرداخت حق بیمه تامین اجتماعی ندارند مورد حمایت دولت قرار می‌گیرند که از این مهم روز دوشنبه آینده رونمایی خواهد شد.

بازگشایی مدارس به صورت حضوری در روستاها و مناطق عشایری/خرید لباس فرم اجباری نیست + فیلم مدارس روستایی و عشایری با جمعیت کلاس‌های 15 نفر از ابتدای مهرماه باز می‌شود استاندار خوزستان: مدارس کم‌جمعیت عشایری و روستایی استان از اول مهر "حضوری" است

وی ادامه داد: در برنامه پنجم توسعه نامی از عشایر نبود، اما با اقدامات صورت گرفته در برنامه ششم هفده مرتبه نام عشایر قید گردیده که در 1.5 سال گذشته بیش از 3 هزار و 800 میلیارد ریال برای استحصال و انتقال آب به سامانه‌های عشایری اخذ و 5 هزار میلیارد ریال از سوی مجلس یرای مدارس عشایری اختصاص یافته که تفاهم نامه‌ای نیز در این خصوص به امضا رسیده است.

عشایر 25 درصد گوشت قرمز کشور را تولید و تامین می‌کند

رئیس سازمان امور عشایری با اشاره به نقش ارزشمند عشایر گفت: عشایر نقش بی‌نظری در تحقق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار و امنیت غذایی کشور دارند به طوری که 25 درصد از 880 هزار تن گوشت قرمز مورد نیاز کشور توسط عشایر تامین می‌گردد و این بدان معناست که هر یک نفر از عشایر، گوشت قرمز مورد نیاز بیست نفر جامعه را تولید می‌کند.

وی افزود: این درحالیست که 45 درصد از صنایع دستی و فرش صادراتی کشور را نیز عشایر تهیه و تولید می‌کنند حال آنکه عشایر به عنوان یک بازوی قدرتمند کشور در 59 درصد وسعت جغرافیایی کشور پراکنده هستند.

علائی‌مقدم عنوان کرد: جمعیت عشایر کم ولی بسیار موثر است به طوری که جامعه عشایر 10 هزار شهید تقدیم انقلاب ساخته و شهید والامقام حاج قاسم سلیمانی همچون ستاره درخشان نیز از بطن همین عشایر و مایه افتخاری برای جامعه عشایری در عرصه بین المللی می‌درخشد و همیشه تابان در قلب تاریخ است.

انتهای پیام/711/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: رئیس سازمان امور عشایری توانایی پرداخت حق بیمه بیمه تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۸۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی

به گزارش پارس نیوز ، سیدصولت مرتضوی در حاشیه برنامه پاسخگویی به سوالات مردمی در مرکز ارتباطات مردمی نهاد ریاست جمهوری، با بیان اینکه همه تلاش دولت این است که معوقات بازنشستگان تامین و پرداخت شود، اظهار کرد: سال گذشته و فروردین‌ماه امسال، بخش قابل توجهی از مطالبات بازنشستگان از جمله فرهنگیان بازنشسته در حوزه رتبه‌بندی پیش‌بینی، تامین، تخصیص و پرداخت شد. بخش قابل توجهی از مطالبات معوق سنواتی‌ سایر بازنشستگان نیز پرداخت شد.

دریافت بخشی از سهام آلومینیوم جنوب برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری 

وی ادامه داد: بخش دیگری از مطالبات مانده که حدود ۸۰۰۰ میلیارد تومان است که خوشبختانه با دستوری که رییس جمهوری دادند و مصوبه هیات وزیران، بخشی از سهام آلومینیوم جنوب را برای تادیه مطالبات بازنشستگان کشوری دریافت کردیم. سند آن در حال انتقال است که باید تبدیل به ریال و پرداخت شود. همه تلاش ما این است که با قید فوریت این بخش از مطالبات بازنشستگان کشوری را هم پرداخت کنیم.

افزایش ۳۵ درصدی حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی

حقوق سایر سطوح درآمدی ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان افزایش یافت

مرتضوی در ادامه از اعمال افزایش سنواتی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی خبر داد و گفت: ۳۵ درصد به حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی اضافه شد که این افزایش از اول فروردین امسال اعمال می‌شود. بخش دیگری از بازنشستگان نیز سایر سطوح درآمدی هستند که افزایش حقوق این افراد ۲۲ درصد + ۶۵۰ هزار تومان است؛ این رقم نیز اعمال و با حقوق اردیبهشت و خردادماه تحت عنوان مطالبات معوق پرداخت خواهد شد. 

۶۰ میلیون ایرانی مشمول دریافت کالابرگ 

تعیین تکلیف تداوم یا اتمام طرح فجرانه کالابرگ طی روزهای آتی 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه به موضوع کالابرگ  نیز اشاره و با بیان اینکه بالغ بر ۲۰ میلیون خانوار در دهک یک تا هفت درآمدی تحت پوشش طرح کالابرگ الکترونیکی قرار گرفتند، خاطرنشان کرد: حدود ۶۰ میلیون نفر از جامعه ایرانی مشمول کالابرگ شدند.

وی ضمن تشکر از فروشگاه‌های متصل به طرح کالابرگ افزود: با کمترین ضریب خطا و معطلی، حدود ۲۲۰ هزار فروشگاه با طرح همکاری کردند. سامانه مطلوبی طراحی شده و از این پس خدماتی که دولت قصد دارد در حوزه‌های مختلف ارائه کند، از بستر این شبکه ارائه می‌شود.

مرتضوی در ادامه در پاسخ به سوال ایسنا درخصوص برنامه دولت برای تداوم اجرای طرح کالابرگ الکترونیک نیز اینگونه پاسخ داد: در حال بررسی هستیم؛ سه ماه طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک اجرا و پرداخت شد. در حال ارزیابی نقاط قوت و ضعف هستیم و تصمیمات آتی را طی چند روز یا چند هفته آینده اعلام خواهیم کرد.

مرتضوی در ادامه سخنان خود به بخش کار و اشتغال اشاره کرد و گفت: ما به هدف‌گذاری رئیس جمهوری مبنی بر ایجاد سالی یک میلیون فرصت شغلی هم در سال ۱۴۰۱ و هم در سال ۱۴۰۲ دست پیدا کردیم که این یک میلیون فرصت شغلی به شیوه‌های مختلف راستی آزمایی و بالغ بر یک میلیون فرصت شغلی ایجاد شده است.

وی ادامه داد: یکی از تهدیدها، ضریب پشتیبانی صندوق تامین اجتماعی بود که با تدابیر اندیشیده شده، ضریب پشتیبانی هم حفظ شد و کاهشی نشد.

افزایش ۳۰ درصدی مستمری‌ مددجویان بهزیستی

مرتضوی در بخش دیگری به افزایش ۴۰ درصدی مستمری‌ مستمری‌بگیران تحت پوشش سازمان بهزیستی در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: در سال جاری در اجرای قانون این موضوع با افزایش ۳۰ درصدی همراه است که اعمال و پرداخت شده است. حسب گزارش رئیس سازمان بهزیستی، تقریبا از جامعه هدفی که باید تحت پوشش قرار بگیرند، پشت نوبتی نداریم.

معیشت مردم و آسیب‌های اجتماعی؛ دو دغدغه رئیس جمهور 

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص موضوع آسیب‌های اجتماعی نیز گفت: پدیده آسیب‌های اجتماعی آزاردهنده شده و رئیس جمهوری نیز نسبت به تمام مسائل کشور حساسیت دارند، اما نسبت به چند مسئله حساسیت خاصی دارند که یکی از آنها بحث معیشت مردم است که نسبت به این موضوع همواره تدبیر و برنامه‌ریزی داشته و به دولتمردان تاکید موکد دارند. یکی دیگر از دغدغه‌های رئیس جمهور آسیبهای اجتماعی است؛ باید سن ازدواج به سن مطلوبی برسد و خدای نخواسته طلاق در کشورمان نباید روند افزایشی داشته باشد و حتما باید کاهشی باشد. البته نظام آسیب‌های اجتماعی در کل دنیا وجود دارد اما زیبنده کشور ما نیست و در این راستا برنامه‌ریزی‌های متنوعی هم صورت گرفته است.

مرتضوی ادامه داد: بخش اعظمی از کار در حوزه آموزش، تبیین‌گری و ارائه تسهیلات است که برعهده ماست. شاید یکی از دلایل افزایش سن ازدواج همین مسئله اشتغال باشد که وزارت رفاه و دولت همه تلاشش این است که بتوانیم اشتغال را افزایش دهیم که الحمدالله در حال تحقق است. در سایر حوزه‌ها نیز در حال برنامه ریزی هستیم که باید برنامه‌های متنوع فرهنگی داشته باشیم. امید است بستر مناسب را برای کاهش آسیبهای اجتماعی فراهم کنیم.

تعیین حداقل حقوق و دستمزد کارگران همچنان بر عهده شورای عالی کار

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پاسخ به سوالی درخصوص ارسال لایحه‌ای به مجلس درباره حقوق کارگران نیز توضیح داد: چند موضوع در دستور کار قرار دارد که یکی از آنها بحث امنیت شغلی است که لایحه امنیت شغلی را به دولت تقدیم کرده‌ایم و در کمیسیون‌های فرعی و اصلی تصویب شده و منتظر طرح آن در صحن دولت هستیم. وزارت تعاون، کار و رفاه همچنین پیشنهاد اصلاحیه ماده ۴۱ و ۱۶۷ را داشته و در جلسه‌ای که به مناسبت روز کارگر با حضور رئیس جمهوری برگزار شد، برخی نمایندگان و تشکلها از ایشان درخواستی داشتند که ماده ۴۱ به همان سبک باشد و همواره شورای عالی اشتغال حداقل حقوق و دستمزد را تامین کند و برعهده مجلس قرار ندهیم.

وی ادامه داد: رئیس جمهوری اشاره‌ای داشتند که ما درک کردیم و از ارسال لایحه اصلاح ماده ۴۱ عقب نشینی کردیم.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • جدیدترین جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان تامین‌ اجتماعی
  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • ◄ بیمه بدنه پارسیان چند درصد خسارت را پوشش می دهد؟
  • کلاه بیمه ای بر سر کارگران ساختمانی
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • حق بیمه بیش از ۴ هزار مددجوی کمیته امداد ماهانه پرداخت می‌شود