Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه مانیتورینگ گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «ند پرایس» سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا پنجشنبه شب درباره مذاکرات وین برای احیای برجام اظهارنظر کرد.

پرایس در نشستی خبری در پاسخ به سوال یک خبرنگار درباره رایزنی «رابرت مالی» نماینده امور ایران در دولت آمریکا با سئول جهت تسهیل احیای برجام گفت: «این اولین گفت‌وگو درنوع خود نیست و آقای مالی به طور مداوم با همتایان خود در گروه P5+1 و دیگر نقاط جهان از جمله حوزه هند-آرام در این‌باره رایزنی می‌کند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام آمریکایی افزود: «ما و جمهوری کره (کره جنوبی) درخصوص تسهیل بازگشت مشترک به تعهدات برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) هم‌نظر هستیم. درخصوص مسئله‌ای که اشاره کردید، ما از اجرای قاطع تحریم‌های فعلی توسط جمهوری کره قدردانی می‌کنیم. این تحریم‌ها تا زمان بازگشت به تعهدات پابرجا خواهند ماند».

او در پاسخ به سوالی درباره زمان از سر گیری مذاکرات احیای برجام در آینده نزدیک گفت: «طی هفته‌های گذشته اظهارات مشابهی را از مقامات ایرانی در سطوح مختلف شنیده‌ایم. از این مقامات شنیده‌ایم که انتظار دارند مذاکرات به زودی آغاز شود. درخصوص تعریف آن‌ها از "زود" امیدوار هستیم با تعریف ما مطابقت داشته باشد».

پرایس افزود: «مدت‌ها است که گفته‌ایم خواستار این هستیم که مذاکرات در شهر وین در اسرع وقت شروع شود. مهم است که طرف‌های توافق به مذاکره برگردند تا بعد از 6 دور مذاکره کار را از جایی که رها شد ادامه دهیم و می‌توانیم دور هفتم را بر مبنای آنچه در دورهای قبلی حاصل شد ادامه دهیم».

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا مدعی شد: « همچنان باور داریم مسیر دیپلماتیک باز است. همچنان باور داریم که رویکرد دیپلماتیک بهترین روش برای این است که به شکل قابل تأیید، بار دیگر مطمئن شویم که با استفاده از محدودیت‌های دائم و قابل راستی‌آزمایی برجام، ایران نمی‌تواند به سلاح هسته‌ای دست یابد».

پرایس در ادامه گفت: «همچنین معتقدیم که بازگشت فوری به مذاکرات وین به این دلیل ضروری است که این روند نمی‌تواند برای همیشه ادامه داشته باشد و روندی نیست که بتواند برای مدت زمانی طولانی ادامه داشته باشد. باید سریع عمل کنیم».

او در پاسخ به سوال خبرنگاری با نادیده گرفتن انفعال واشنگتن برای کمک به ازسرگیری مذاکرات وین گفت: «این مسئله کاملاً به ایرانی‌ها بستگی دارد. ما به‌طور روشن اعلام کرده‌ایم که آماده، مشتاق و قادر به بازگشت به وین هستیم».

به گزارش فارس، «حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه ایران روز گذشته درباره بازگشت به مذاکرات وین نیز اظهار داشت: «با [سرگئی] لاوروف در این زمینه مشورت داشتیم و تأکید کردم بعد از پایان جمع بندی‌ها ما به زودی گفت‌‌وگوهای وین را از سر خواهیم گرفت. مایلم در این جا تأکید کنم که دولت آقای رئیسی دولت عملگرا و نتیجه گراست».

رئیس دستگاه دیپلماسی تصریح کرد: «جمهوری اسلامی ایران اهل گفت‌وگو و مذاکره است، ولی مذاکره‌ای که منتج به نتیجه شود و تامین کننده منافع و حقوق ملت ایران باشد و همه طرف‌ها را وادار کند به تعهداتشان برگردند».

بنا بر گزارش وبگاه وزارت خارجه آمریکا، «آنتونی بلینکن» وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در پاسخ به سؤالی درباره محتوای گفت‌وگوی تلفنی با لاوروف گفت: «در خصوص تماس تلفنی با وزیر خارجه (روسیه، سرگئی) لاوروف، بله، ما بر برجام تمرکز کردیم و فکر می‌کنم که ایالات متحده و روسیه علاقمند به مشاهده بازگشت متقابل (ایران و آمریکا) به تعهدات برجامی هستند. روسیه یک عضو مهم در این تلاش است و ما درباره اوضاع فعلی (برجام) گفت‌وگو کردیم».

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آمریکا کره جنوبی مذاکرات ایران ند پرایس خارجه آمریکا مذاکرات وین امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۹۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند

به گزارش فارس، «الکساندر دو کارو» نخست وزیر بلژیک می‌گوید که شهرک نشینان محکوم شده در خشونت علیه فلسطینیها در کرانه باختری و یا دیگر مناطق فلسطینی باید موضوع تحریمهای مسافرتی قرار بگیرند. 

وی تاکید کرده است که دولت بلژیک چند هفته است که قصد دارد دسترسی شهرک نشینان محکوم به خشونت علیه فلسطینیها را به خاک این کشور ممنوع کند. 

این تصمیم دولت بروکسل چند روز پس از آن مطرح می‌شود که آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد واشنگتن صدور روادید این کشور برای  شهرک نشینان اسرائیلی محکوم به خشونت در کرانه باختری و ورود آنها به خاک ایالات متحده آمریکا را ممنوع کرده است.

متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا درباره این موضع آمریکا گفت، بلینکن به مقام‌های اسرائیلی هشدار داده بود که تل آویو باید اقدامات بیشتری را برای توقف خشونت‌های افراطی علیه فلسطینی‌ها انجام داده و افرادی را که مسئول این اقدامات هستند، مقصر بداند.

الکساندر دوکارو با اشاره به مواضع واشنگتن در این زمینه گفت: وزیر خارجه ایالات متحده نیز همین موضع را اتخاذ کرده و ما با همکاران آمریکایی خود در تماس هستیم تا بررسی کنیم که چگونه می‌تواند این تحریم در واقعیت عمل کند. 

نخست وزیر بلژیک افزود: ما در لحظه بسیار حساسی هستیم و احترام به حقوق بشر، احترام به جان انسانها، توقف کشتار غیرنظامیان بیگناه، باید برای همه در اولویت باشد.

مقامات آمریکایی پیش از این گفته بودند که آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور در جریان سفر هفته گذشته خود به اراضی اشغالی موضوع خشونت شهرک نشینان صهیونیست علیه فلسطینیها را با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر و یوآو گالانت وزیر جنگ این رژیم در میان گذاشته است.

دیگر خبرها

  • امیرعبداللهیان: در مسیر تدوین نقشه راه برای بازگشت روابط طبیعی ایران و مصر هستیم
  • درخواست جالب غربی ها ۲روز قبل از زدن اسرائیل | توافق نانوشته‌ ایران و طرفهای غربی درباره غزه | خبر مهم درباره بازگشت روابط دیپلماتیک با این کشور
  • افشاگری تازه جمهوری‌خواهان علیه رابرت مالی
  • آماده‌سازی قوانین احتیاطی در مجلس نمایندگان آمریکا برای تحریم مقام‌های دیوان کیفری لاهه
  • پیش‌نویس لایحه تحریم مقامات دیوان لاهه در مجلس نمایندگان آمریکا در دست اقدام است
  • ازسرگیری مذاکرات رفع تحریم ها نزدیک است؟ | یک دیدگاه متفاوت درباره مثلث ایران، آژانس و آمریکا
  • گروسی: گام‌های سختی باید برداریم
  • سعید لیلاز: افشای فایل صوتی ظریف، عمدی بود
  • اسلامی: ایران از برجام خارج نشده است/ سند راهبردی بیست ساله هسته‌ای را در دستورکار قراردادیم/ گروسی: باید شرایط را جهت بازگشت به برجام تسهیل کنیم
  • بلژیک ورود صهیونیست‌های افراطی را ممنوع می‌کند