Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-28@13:46:18 GMT

خوردنی‌هایی برای درمان میگرن

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۱۹۹۱۰

میگرن می‌تواند شما را از کار و مشارکت در فعالیت‌های روزانه برای ساعت‌ها یا حتی روز‌ها باز دارد. متخصصان می‌گویند برخی از مواد خوراکی می‌تواند در درمان این بیماری اثر گذار باشد.

خبرگزاری میزان _ باشگاه خبرنگاران نوشت: هر کسی که تا به حال میگرن داشته است می‌داند که این یک سردرد معمولی نیست. میگرن می‌تواند شما را از کار و مشارکت در فعالیت‌های روزانه برای ساعت‌ها یا حتی روز‌ها باز دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی رغم تلاش‌هایی که طی سال‌های اخیر برای پیشگیری و درمان این اختلال عصبی صورت گرفته، اما دارو‌ها عوارض جانبی ناخواسته‌ای از جمله ریزش مو، یبوست و حالت تهوع دارند.

مطالعه انجام شده توسط موسسه ملی بهداشت ایالات متحده با عنوان "چگونه تغییرات رژیم غذایی خاص می‌تواند به بیماران میگرنی کمک کند" تأیید کرد که شرکت کنندگانی که غذا‌های حاوی مقادیر زیادی اسید‌های چرب امگا ۳ و روغن‌های موجود در برخی ماهی‌ها، سبزیجات، آجیل و ... دانه‌ها را مصرف می‌کنند، می‌توانند دفعات و شدت سردرد‌های میگرنی را کاهش دهند.

چرا چربی‌های امگا ۳ خاص هستند؟

محققان بر این باورند این چربی‌ها نقش مهمی در کاهش التهاب دارند که می‌تواند به درد میگرن کمک کند. اگر سردرد‌های شدیدی دارید، شما باید اسید‌های چرب امگا ۶ را کاهش داده و غذا‌های سرشار از امگا را افزایش دهید.

چهار غذای مفید برای افزایش مصرف چربی‌های امگا ۳، ۱ - ماهی‌های چرب

ماهی‌های چرب شامل ساردین، ​​آنچوی، خال مخالی، آزاد و تن از جمله غنی‌ترین منابع امگا ۳ هستند. این ماهی‌ها حاوی اسید ایکوزاپنتانوئیک (EPA) و اسید دوکوزاهگزانوئیک (DHA) هستند که گاهی اوقات امگا ۳ دریایی نیز نامیده می‌شود.

شما به احتمال زیاد به ۲-۳ وعده در هفته نیاز دارید. غذا‌های کنسرو شده معمولاً ارزانتر از ماهی تازه هستند و می‌توانند راهی آسان و راحت برای افزودن غذا‌های دریایی غنی از امگا ۳ به وعده‌های غذایی شما باشند.

۲- دانه‌های چیا

منابع گیاهی اسید‌های چرب امگا ۳، مانند دانه‌های چیا، از اسید آلفا لینولنیک (ALA) گرفته شده است که بدن می‌تواند آن را به EPA و DHA تبدیل کند. دانه‌های چیا فقط سرشار از فیبر و پروتئین نیستند، بلکه امگا ۳ بیشتری نسبت به ماهی قزل آلا دارند.

۳- دانه‌های کتان

اگر ماهی نمی‌خورید، این دانه‌های براق و قهوه‌ای طلایی منبع گیاهی غنی از امگا ۳ هستند. دانه‌های کتان حاوی آلفا لینولنیک اسید (ALA) هستند که بدن می‌تواند در مقادیر محدود به EPA و DHA تبدیل کند. برای آزادسازی چربی‌های مفید، همیشه قبل از استفاده از بذر کتان تازه آن را آسیاب کنید.

۴- مکمل‌ها

اگر ماهی نمی‌خورید، ممکن است بخواهید از مکمل روغن ماهی برای افزایش مصرف امگا ۳ استفاده کنید. بسیاری از سازمان‌های بهداشتی، از جمله انجمن قلب آمریکا، به افرادی که ماهی نمی‌خورند یا فقط گاهی می‌خورن، توصیه کرده است روزانه ۱۰۰۰ میلی گرم روغن ماهی می‌خورد.

بیشتر بخوانید: توصیه‌هایی برای تسکین درد میگرن

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: میگرن درمان میگرن

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: میگرن درمان میگرن ماهی ها دانه ها چربی ها امگا ۳

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۱۹۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم

آفتاب‌‌نیوز :

برای اکثر بزرگسالان، مصرف حداقل 1000 میلی گرم کلسیم در روز توصیه می شود، اگرچه گروه های خاصی از جمله نوجوانان، زنان یائسه و افراد مسن تر به مقدار بیشتری نیاز دارند. محصولات لبنی مانند شیر، پنیر و ماست سرشار از کلسیم هستند، اما منابع دیگری نیز وجود دارند.

 دانه‌ها

دانه ها از جمله کنجد، تخم کرفس و دانه های چیا و خشخاش از غنی ترین منابع کلسیم هستند. دانه ها همچنین پروتئین و چربی های سالم را تامین می کنند. به عنوان مثال، دانه های چیا سرشار از اسیدهای چرب امگا 3 گیاهی هستند. دانه های کنجد نیز علاوه بر کلسیم، حاوی سایر مواد معدنی از جمله مس، آهن و منگنز است.

پنیر

بیشتر پنیرها منابع عالی کلسیم و پروتئین هستند. بدن کلسیم موجود در محصولات لبنی را راحت تر از منابع گیاهی جذب می کند. علاوه بر این، پنیرهای کهنه و سفت به طور طبیعی دارای لاکتوز کمی هستند و هضم آنها برای افراد مبتلا به عدم تحمل لاکتوز آسان‌ تر است. یک بررسی نشان می دهد که افزایش مصرف لبنیات ممکن است با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی مرتبط باشد. بررسی دیگری نشان داد که مصرف منظم شیر و ماست با کاهش خطر ابتلا به سندرم متابولیک مرتبط است. با این حال، پنیر پرچرب می تواند دارای چربی اشباع و کالری بالایی باشد. همچنین برخی از پنیرها حاوی مقادیر زیادی سدیم هستند که مصرف آن ها را محدود می کند.

ماست

ماست از غنی ترین منابع کلسیم است. بسیاری از انواع ماست غنی از پروبیوتیک ها -انواعی از باکتری های مفید که می توانند به افزایش جذب مواد مغذی و بهبود عملکرد و ارتقا سلامت بدن از جمله سیستم ایمنی، دستگاه گوارش و قلب کمک کنند- می باشند. یک فنجان ماست حاوی کلسیم و مقدار زیادی فسفر، پتاسیم و ویتامین های B2 و B12 است. ماست های کم چرب اغلب حاوی کلسیم بیشتری هستند. اگرچه ماست یونانی منبع خوبی برای پروتئین است، نسبت به ماست معمولی کلسیم کمتری دارد. علاوه بر این برخی تحقیقات نشان می دهند که مصرف منظم ماست با کاهش خطر ابتلا به بیماری های قلبی و دیابت نوع 2 مرتبط است.

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده

ساردین و ماهی سالمون کنسرو شده به لطف استخوان های خوراکی خود از غنی ترین منابع کلسیم هستند. این ماهی های چرب همچنین پروتئین با کیفیت بالا و اسیدهای چرب امگا 3 را فراهم می کنند که می توانند از سلامت قلب، مغز و پوست حمایت کنند. در حالی که غذاهای دریایی ممکن است حاوی جیوه باشند، ماهی های کوچکتر مانند ساردین میزان کمی جیوه دارند. علاوه بر این، ساردین و سالمون هر دو دارای سطوح بالایی از سلنیوم هستند که می تواند از مسمومیت با جیوه جلوگیری کند.

لوبیا و عدس

لوبیا و عدس سرشار از فیبر، پروتئین و ریزمغذی ‌ها از جمله آهن، روی، فولات، منیزیم و پتاسیم هستند. برخی از انواع لوبیا مثل لوبیا سفید حاوی مقادیر مناسبی کلسیم نیز می باشند. سایر انواع لوبیا و عدس دارای مقدار کمتری کلسیم هستند. تحقیقات نشان می دهند که مصرف لوبیا می تواند به کاهش سطوح کلسترول بد (LDL) کمک کند و خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش دهد.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • محققان هشدار دادند؛ افزایش خطر میگرن با مصرف داروهای سوزش معده
  • این سبزی ضد سرطانی متخصص تسکین عفونت های تنفسی
  • داروهای سوزش معده خطر میگرن را افزایش می دهند
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • غنی‌ترین منابع طبیعی کلسیم
  • افزایش ۷۰ هزار تنی تولید کلزا در کشور
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • با اسیدیته قهوه، یکی از اصلی‌ترین خصوصیات قهوه آشنا شوید
  • کدام مواد غذایی را نباید با معده خالی خورد؟
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت