Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:15:50 GMT

بافت فرسوده مانع توسعه فضای سبز قم است

تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۰۲۲۸

بافت فرسوده مانع توسعه فضای سبز قم است

به گزارش روز جمعه روابط عمومی شهرداری قم، پیام جوادیان با اشاره به برنامه‌ریزی شهری برای توسعه فضای سبز طی سال‌های گذشته، اظهار داشت: با هدف‌گذاری‌های انجام‌شده سرانه فضای سبز شهر قم رشد قابل‌ توجهی پیدا کرده است.

وی در مورد ایجاد فضای سبز در برخی نقاط شهری بیان داشت: گاهی شهروندان تماس می‌گیرند و اعلام می‌کنند قطعه زمینی در شهر وجود دارد که به فضای سبز تبدیل شود؛ اکثر این زمین‌ها دارای مالک است و قابلیت ایجاد فضای سبز ندارند، ولی مدیریت شهری در مجموع در جهت احداث فضای سبز در مناطق تلاش ویژه‌ای دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل پارک‌های قم افزود: یک سری مناطق دارای بافت فرسوده است و کاربری فضای سبز در طرح تفصیلی به‌ویژه در مناطق ۶ و ۲ و ۳ دیده نشده و راهکاری وجود نداشته و در بسیاری از موارد قانون اجازه ایجاد فضای سبز را نمی‌دهد.

در قم حدود هزار و ۶۰۰ هکتار بافت فرسوده مصوب وجود دارد، که بالغ بر ۴۰۰ هزار تَن در آن زندگی می‌کنند، حدود ۲ هزار هکتار نیز سکونتگاه غیررسمی و بافت‌های ناکارآمد میانی ثبت شده که حدود ۱۶۰ هزار تَن هم دراین بافت‌ها ساکن هستند.

این مقام شهرداری قم ایجاد بوستان در اطراف بافت‌های فرسوده را مورد تاکید قرار داد، و تصریح کرد: در این‌ خصوص برنامه‌هایی تعریف‌ شده تا بافت فرسوده با محوریت مساجد را به بوستان شهری تبدیل کنیم.

جوادیان خاطرنشان کرد: در اکثر بوستان‌های قم مجموعه کامل بازی و ورزشی قرار گرفته است، ضمن اینکه استاندارد تجهیزات نیز بر روی وسایل نصب‌ شده است.

وی‌ همچنین با تاکید بر اینکه سامانه ارتباط مردمی ۱۳۷ شهرداری آماده دریافت پیشنهادها و انتقادها و گزارش‌ها است، خاطرنشان کرد: در زمینه استاندارد سازی تجهیزات بوستان‌ها، کلیه وسایل بازی کودکان و نوجوانان و حرکت‌ درمانی قم استاندارد می‌باشد.

در حال حاضر قم دارای ۳۵۵ پارک و بوستان شهری است.

برچسب‌ها شهرداری قم قم فضای سبز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری قم قم فضای سبز شهرداری قم قم فضای سبز بافت فرسوده فضای سبز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۰۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد

 محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران و معاون وزیر راه و شهرسازی درباره میزان تسهیلات نوسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه برای نوسازی بافت های فرسوده تسهیلات در قالب های مختلف در نظر گرفته شده است گفت:  تسهیلاتی در حوزه ودیعه مسکن و بافت های تاریخی و همچنین اسکان موقت در نظر گرفته شده است.

وی  با بیان اینکه برای تسهیلات بانکی در بافت های فرسوده پنج نوع وام قابل دریافت است، بیان کرد: یک نوع تسهیلات مربوط به نوسازی بافت های فرسوده است که همانند تسهیلات نهضت ملی مسکن  تا سقف ۵۵۰ میلیون تومان است که به نوعی تسهیلات ارزان قیمت است.

آیینی با اشاره به اینکه با تصویب مجلس و تایید آن در شورای نگهبان و با پیگیری های انجام شده در برنامه هفتم تمامی واحدهای بافت های فرسوده از تخفیفات نهضت ملی مسکن برخوردار می شوند افزود: واحدهای بافت های فرسوده از تمامی تخفیفات و حمایت های نهضت ملی مسکن تا سقف پنج طبقه استفاده می کنند.

وی با بیان اینکه  تسهیلات نوع سوم مربوط به  اسکان موقت است گفت: تسهیلات نوع چهارم مربوط به پرداخت تسهیلات در بافت های تاریخی است.

 معاون وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر اینکه  تسهیلات اسکان موقت در بافت های تاریخی را شامل می‌شود گفت: در این زمینه مثل نهضت ملی مسکن برخی بانک ها همکاری می‌کنند و برخی همکاری لازم را ندارند.

وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت گرفته روند اعطای تسهیلات نسبت به گذشته  از سوی بانک ها  بهتر شده و امیدواریم  برای بهبود وضعیت و رونق در نوسازی بافت های فرسوده این روند بهبود یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مسیرگشایی در بافت فرسوده خوی با اعتباری بالغ بر ۳۹۰ میلیاردتومان
  • بسته‌های تشویقی شهرداری جهت رغبت در نوسازی بافت‌های فرسوده!
  • توسعه فضای سبز در بافت فرسوده شهر قم
  • اعمال بسته نوسازی بافت فرسوده در ۵۸۱ شهر
  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی