Web Analytics Made Easy - Statcounter

دفتر دادستانی منهتن می‌گوید علیه یکی از فرماندهان سابق طالبان که توسط آمریکا بازداشت شده، درخصوص قتل سه نظامی آمریکایی و ساقط کردن یک بالگرد این کشور در افغانستان اعلام جرم کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دادستان‌های فدرال در نیویورک بامداد جمعه اعلام کردند که یک فرمانده سابق طالبان که در بازداشت آمریکا است، به قتل و جرایم مرتبط با تروریسم در مرگ سه نظامی آمریکایی و سرنگونی یک بالگرد این کشور در افغانستان در سال ۲۰۰۸ متهم کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دفتر دادستانی منهتن در این‌باره توضیح داد که «حاجی نجیب الله» در ۱۳ کیفرخواست متهم شده که مفاد آن‌ها در دادگاه فدرال فاش نشده است. او قبلاً در ربودن یک روزنامه نگار آمریکایی در سال ۲۰۰۸ متهم شده بود و کیفرخواست جدید جایگزین پرونده قبلی شده و شامل اتهامات مربوط به آن حادثه می‌شود.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، دادستان‌های آمریکایی گفتند نجیب الله در آن زمان به عنوان فرمانده طالبان در ولایت وردک افغانستان در نزدیکی کابل، مشغول به فعالیت بوده است.

به گفته دادستان، وی در ارتباط با حمله شبه‌نظامیان طالبان به فرماندهی وی به کاروان نظامی آمریکا با سلاح‌های خودکار، نارنجک‌های موشکی و سایر مواد منفجره متهم شده است. آن‌ها گفتند که در این حمله سه نظامی آمریکایی کشته شدند.

رویترز در ادامه به نقل از دادستانی منهتن نوشت: «نجیب الله همچنین در ارتباط با حمله مبارزان تحت فرماندهی وی با استفاده از نارنجک‌های موشکی که یک بالگرد ارتش آمریکا را سرنگون کرد، متهم شده است. آن‌ها گفتند که هیچ نظامی در این حمله کشته نشده است».

بر اساس این گزارش، در بیانیه دادستان‌ها آمده است که نجیب الله متهم به قتل اتباع آمریکایی، حمایت مادی از اقدامات تروریستی منجر به قتل، گروگان‌گیری، آدم ربایی و دیگر اتهامات است. در این بیانیه آمده است که این اتهامات حداکثر مجازات حبس ابد را در پی دارد.

آمریکا در حالی این فرمانده سابق طالبان را به دلیل مبارزه با نظامیان اشغالگری که افغانستان را به‌تصرف خود درآورده بودند، متهم می‌کند که چند روز پیش دادستان بخش رسیدگی به جنایات جنگی در دیوان کیفری بین‌المللی به بهانه تسلط طالبان بر افغانستان، تحقیقات درباره جنایات نظامیان آمریکایی و ناتو در این کشور را کنار گذاشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دادستان فدرال آمریکا طالبان ارتش آمریکا بحران افغانستان نظامی آمریکا سابق طالبان نجیب الله متهم شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۰۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه

در وهله نخست، ورود ایالات متحده آمریکا و اروپا به این موضوع نشان‌دهنده اهمیت مباحث فرهنگی است. آن‌ها تلاش می‌کنند فساد و تباهی را میان ملت‌های مسلمان رواج و سپس جوامع را به سمت بی‌هویتی سوق دهند. زمانی که بی‌بندوباری جنسی میان ملت‌ها گسترده شود موجب از بین رفتن هویت و گسست اجتماعی می‌شود؛ در نتیجه استعمارگران می‌توانند بر آن کشورها مسلط شوند. در حالی که جهان سرمایه‌داری قدرت نظامی و اقتصادی گذشته برای به بند کشیدن دیگر جوامع را ندارد، آخرین تیر در ترکش لیبرالیسم این است با ابزار فرهنگ وارد شده و مردم جهان را بی‌هویت کند. در این مسیر، در سال‌های اخیر تلاش‌های بسیاری در رسانه‌ها و بنگاه‌های کلان سرمایه‌داری غرب در حال انجام است تا همجنس‌بازی را در جهان گسترش دهند.

این یکی از مراحل تسلط آمریکا بر جهان و جهانی‌سازی مدنظر آن‌هاست، به این معنی که یکی از مراحل مهم جهانی‌سازی همین بی‌هویت کردن مردم است. غرب گسترش فرهنگ ابتذال را در کشورهای تحت سلطه دنبال می‌کند و طبیعتاً این مسیر در عراق هم وجود دارد، چرا که این کشور هنوز هم زیر سلطه استعمار است.
نکته مهم دیگر این است آمریکایی‌ها همواره ادعا دارند سیاست‌ گذاری بغداد در کنترل تهران است؛ ولی موضوع اخیر اثبات می‌کند آن‌ها هستند که در ریزترین و جزئی‌ترین مسائل داخلی عراق شامل امنیتی، اقتصادی، سیاسی و حتی فرهنگی-مذهبی و اجتماعی دخالت می‌کنند. ایالات متحده علاوه بر نفت، حوزه بانکی و مسائل نظامی که در کنترل خود دارد، امروز تلاش می‌کند حتی به مسائل دینی-فرهنگی این کشور هم جهت دهد. این دقیقاً همان نکته‌ نگران‌کننده‌ای است که گروه‌های مقاومت به آن آگاه هستند و از این رو تلاش دارند به هر شکل ممکن آمریکایی‌ها را از کشورشان بیرون کنند. البته فقط پایگاه‌های نظامی آمریکا در عراق مطرح نیست بلکه ایالات متحده بر همه مسائل این کشور کنترل و نظارت دارد و عملاً تحت سلطه خودش درآورده است؛ دخالتی که آمریکایی‌ها درباره مصوبات مجلس عراق دارند یکی از مصادیق بارز و روشن این موضوع است.

دیگر خبرها

  • ایران هفت شخص و پنج نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی مرتبط با جنگ علیه فلسطینیان را تحریم کرد
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • مجری الجزیره از خجالت سیاستمدار آمریکایی درآمد؟!
  • روسیه: آمریکا در مورد اقدام دادگاه لاهه علیه اسرائیل ریا می‌کند
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • «سندرم ویتنام» در غزه تکرار می‌شود؟
  • روایت «شینهوا» از ماشین سرکوب آمریکا دربرابررستاخیزدانشجویان