Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/بوشهر وزیر جهاد کشاورزی در سفر خود به استان بوشهر از اختصاص ۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار جهت نوسازی نخیلات استان بوشهر خبر داد

سید جواد ساداتی نژاد روز جمعه در گفت‌وگو با خبرنگاران ضمن اشاره به اهمیت نوسازی نخیلات اظهار کرد: حدود ۳۴ هزار هکتار نخلستان در استان بوشهر داریم و این موضوع خیلی مهمی است و با توجه به اینکه سومین رتبه جهان در تولید خرما داریم، نگاه ما به بحث نخلستان های خرما در کشور، بحث اقتصادی خرما هست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه نخلستان های ما متاسفانه در این سال ها نوسازی نشده‌اند، افزود: ما نیاز به اصلاح و نوسازی نخیلات داریم. در سال ۱۴۰۰ برای اولین بار مجددا ردیف مربوط به مرکبات و نخلستان ها احیا شد و کار بزرگی بود یکی از اهداف حوزه کشاورزی در استان بحث اصلاح و احیای نخلستان ها است.

ساداتی نژاد بیان کرد: در این سفر با اختصاص ۵۰ میلیارد تومان پروژه نوسازی نخیلات را در سطح ۱۰۰۰ هکتار شروع خواهیم کرد. و در بخشی هم از شهرستان دشتستان بحث مربوط به اصلاح نخیلات در حدود ۲۵۰۰ هکتار شروع شده با ظرفیت این سفر در حدود ۱۰۰۰ هکتار شروع خواهیم کرد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بحث آبرسانی نخیلات هم از سد خائیز تأمین خواهد شد که البته بیشترین هزینه مربوط به انتقال آن مربوط به وزارت نیرو هست و در این سفر امیدواریم تامین اعتباراتی برای آن پروژه هم انجام بدهیم که با تلفیق آن آب که کیفیت مناسب تری نسبت به آب هایی که موجود است، دارد حتما می تواند میزان تولید در منطقه را افزایش دهد. 

وی افزود: یکی از موضوعات در اصلاح و نوسازی نخیلات بحث نوع گونه مربوط به نخیلات است که خرمای مجول در اینجا به عنوان خرمای پایلوت توانسته از نظر اقتصادی شرایط مطلوب تری را نسبت به گونه های موجود نشان بدهد البته با حفظ اصالت گونه های بومی منطقه و توسعه آن ها میشود در کنار آن ها از گونه های جدیدتر هم استفاده کرد که ارزش افزوده اقتصادی بالاتری دارند امیدوار هستیم که این سفر بتواند در حوزه نوسازی و اصلاح نخیلات در استان بوشهر اتفاقی بسیار خوب به وجود بیاورد. 

ساداتی نژاد در پایان بیان کرد: در بحث مربوط به صنایع تبدیلی و تکمیلی در حوزه خرما باید حواسمان به سردخانه هم باشد و در حال حاضر با کسری ۹۰ هزار تن سردخانه در استان مواجه هستیم و در بحث صنایع تبدیلی بازدیدی از کارخانه ای که موجود بود انجام دادیم با توجه به اینکه این کارخانه به تسهیلات نیاز دارد طبق صحبتی که انجام شد بانک کشاورزی این تسهیلات را در اختیار آن ها قرار می‌دهد که دو خطی که نیاز دارند در فرآوری ایجاد کنیم که در کنار حوزه تولید حوزه صنایع تبدیلی در بحث خرما در استان توسعه پیدا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: خسارت نخیلات نوسازی نخیلات استان بوشهر نخلستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۱۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه استان به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، گفت: اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی باید در اولویت قرار گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهمن میری در اجلاس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری، با اشاره به عمده مطالبات جهت جذب اعتبار، اظهار داشت: تکمیل پروژه‌های نیمه تمام شهرها و روستاهای شهرستان کیار مورد تقاضاست.

وی با اشاره به مشکلات ناشی از دفن زباله و مدیریت پسماند در شهرها و روستاهای تابعه استان، تصریح کرد: استقرار کارخانه پسماند زباله جهت شهرستان‌های کیار،کوهرنگ، اردل و فارسان نیازمند برنامه‌ریزی و اختصاص اعتبار ویژه است تا بخشی از مشکلات زیست‌ محیطی و آسیب‌های ناشی از دفن غیربهداشتی زباله‌ها بر سلامتی مردم مدیریت شود.

میری با اشاره به اینکه استان چهارمحال و بختیاری به‌ علت عدم توسعه در حوزه راه‌‌ها در بن‌بست قرار گرفته، افزود: برای خروج این استان از بن‌بست، توسعه محورهای مواصلاتی و ایجاد کریدورهای ارتباطی از ضروریات است.

رئیس شورای اسلامی استان چهارمحال و بختیاری ادامه داد: برای همین اختصاص اعتبار جهت تکمیل خط ریلی، جاده‌ها و تونل‌ها  و همچنین افزایش تعداد پرواز‌های فرودگاه به استان‌ها و کشورهای دیگر باید در اولویت قرار گیرد.

وی با اشاره به اینکه توجه به مناطق محروم  استان چهارمحال و بختیاری و پیشرفت همه جانبه شهرها و روستاها از اهمیت بالایی برخوردار است، تأکید کرد: اهم مطالبات شهرها و روستاهای شهرستان کیار، اجرای روکش آسفالت مسیرهای روستایی، احداث سالن‌های ورزشی چندمنظوره در برخی روستاهای واجدالشرایط، اجرای فیبر نوری درمناطق کم‌برخوردار، تکمیل پروژه‌های گردشگری و تکمیل خطوط گازرسانی به روستاها، بهره‌برداری از گلخانه‌ها، شیلات و کلیه طرح‌های اشتغال‌زایی است.

انتهای پیام/7540/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات اجرایی هشت مدرسه و بهره‌برداری از یک هنرستان در بوشهر
  • جدول هزینه‌های متفرقه بودجه ۱۴۰۳ تصویب شد
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۰۱ مدرسه در استان بوشهر
  • ۱۸۸ طرح هادی روستایی در استان بوشهر در حال اجرا است
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای ساخت خوابگاه‌ دانشجویی
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان استان آذربایجان شرقی به اهر
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • اختصاص بیشترین سهم قیر رایگان آذربایجان شرقی به اهر