Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه توجه به عدالت آموزشی بسیار مهم و مورد تاکید دولت است گفت: مشارکت و همدلی مردم سیستان و بلوچستان در این زمینه بی‌نظیر است.

علیرضا کاظمی روز جمعه در آیین تجلیل از برگزیدگان کنکور سراسری ۱۴۰۰ بخش پیرسهراب شهرستان دشتیاری ضمن ادای احترام به شخصیت فرهیخته، تاثیرگذار، عاشق و دوستدار مردم و دانش آموزان «حسین علیمرادی» و خانواده جهادگر وی، اظهار داشت: خروجی و برون داد فعالیت‌های موسسه دست یاری به دشتیاری، به عنوان یک اقدام شایسته، انسان هایی شایسته هستند که آینده ایران اسلامی را رقم خواهند زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حسین علیمرادی فردی انسان‌ساز و فرهنگ‌ساز بود که همراه کردن مردم مهمان نواز، میهن‌دوست و مرزداران غیور این منطقه با توسعه آموزش و فرهنگ کاری، مهمترین دستاورد ماندگار او در سیستان و بلوچستان است.
کاظمی تصریح کرد: حسین علیمرادی آغازگر یک فرهنگ در این منطقه بود که آیندگان ثمره آن را خواهند دید. او فرهنگ این منطقه را تحت تاثیر قرار داد.

کاظمی خاطر نشان کرد: همراه کردن مردم مهمان نواز، میهن‌دوست و مرزداران غیور این منطقه با توسعه آموزش و فرهنگ کاری بود که علیمرادی آن را به خوبی انجام داد.

وی اظهار کرد: توجه به عدالت و توسعه عدالت و در راس آن عدالت آموزشی بسیار مهم و مشارکت و همدلی مردم منطقه در این زمینه بی‌نظیر است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: مردم این استان وفادار به انقلاب و مستحق خدمت هستند و حسین علیمرادی نماد خدمت خالصانه و ماندگار است که در حقیقت مسیر تعلیم و تربیت فرزندان این منطقه را تسهیل کرد.

وی گفت: آینده خوبی در انتظار در این منطقه است چرا که نگاه‌ها تغییر کرده و تحولات بنیادین در حال رخ دادن است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش افزود: اگرچه سیستان و بلوچستان با شاخص‌های کشوری فاصله دارد اما تلاش های مسوولان و مردم و همراهی و هم افزایی آنان باعث شده بالاترین نرخ رشد در شاخص‌ها در این استان اتفاق افتد و این تلاش‌ها ارزنده و ستودنی است و اطمینان می‌دهیم تا تحقق کامل عدالت آموزش تلاش خواهیم کرد.

کاظمی تصریح کرد: کارگروه توسعه عدالت در سیستان و بلوچستان در وزارت آموزش و پرورش به صورت ویژه طراحی و برنامه‌ریزی شده و پیگیری امور و شاخص ها در دستور کار این کارگروه قرار دارد.

وی ادامه داد: کاهش فاصله های درون استانی و برون استانی در سیستان و بلوچستان یک ضرورت است.

کاظمی بیان داشت: تخصیص هزار نفر ردیف استخدامی ویژه این استان در کنکور سراسری و دانشگاه فرهنگیان نشان از توجه ویژه دولت به سیستان و بلوچستان است.

سرپرست وزارت آموزش و پرورش خطاب به مسوولان استانی، گفت:  ساخت اردوگاه ملی در استان خود را آغاز کنید و از ظرفیت‌های استانی و کشوری در این اقدام بهره‌گیری کنید، ما هم پشتیبانی خواهیم کرد.

کاظمی با بیان اینکه توسعه کانون‌های فرهنگی، تربیتی و دارالقرآن‌ها نیز در دستور کار قرار دارد، ادامه داد: آموزش و توانمندسازی معلمان، شرط تحقق عدالت آموزشی است.

وی افزود: اولویت های آموزشی مناطق مختلف و مدارس استان را اعلام کنید تا برنامه ریزی و طراحی لازم انجام شود.

کاظمی بر افزایش سرانه مدارس در بخش‌های مختلف، تامین نیازهای تجهیزات و فناوری، تهیه تبلت برای دانش آموزان در قالب طرح هدایت (هر دانش‌آموز یک تبلت، هر تبلت یک کلاس درس) تاکید کرد.

در پایان این مراسم از برگزیدگان کنکور سراسری ۱۴۰۰  بخش پیرسهراب شهرستان دشتیاری تجلیل شد.

علیرضا کاظمی صبح امروز با استقبال معاون سیاسی و اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان، حمید الدین یوسفی فرماندار کنارک، سعیدی نماینده مردم در مجلس، رخشانی مدیرکل آموزش و پرورش، عبدالرحیم کُردی مدیر عامل منطقه آزاد چابهار و جمعی از مسوولان وارد فرودگاه بندر کنارک شد./ ایرنا



 

 

 

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سرپرست وزارت آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان حسین علیمرادی عدالت آموزشی عدالت آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۲۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان

سرهنگ علی رحیمی با حضور در همایش گرامیداشت روز روانشناس به ارائه گزارشی از اقدامات حوزه مشاوره، مددکاری و خدماتی که توسط مشاوران روانشناس در طول یک سال گذشته توسط آنان ارائه شده پرداخت.

معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس استان با اشاره به نقش پر رنگ مراکز مشاوره و مددکاری در حوزه پیشگیری از آسیب ها، بیان کرد: آمار کل مراجعین به مرکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها در سال۱۴۰۲ بالغ بر ۳۰ هزار و ۵۲۲ پرونده بوده است.

رحیمی گفت: از این تعداد ۲ هزار و ۵۴۷ پرونده به مرکز مشاوره و ۲۷ هزار و ۹۷۵ پرونده به دوایر مددکاری اجتماعی کلانتری‌ها ارجاع شده است که از پرونده های ارجاعی به کلانتری‌ها تعداد ۶۷ درصد منجر به مصالحه شده است.

معاون سیاسی  اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان نیز گفت: نیاز به نشاط اجتماعی در جامعه با توجه به جغرافیای خاص اجتماعی استان باید یکی از اولویت‌های روانشناسان و مشاوران در سطح استان قرار گیرد.

شریفی افزود: جغرافیای اجتماعی استان دارای گستردگی و تنوع های خاصی است که نیازمند نشاط اجتماعی و حال خوب در جامعه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: تمامی دستگاههای اجرایی وظیفه مشارکت و گره گشایی در این زمینه را دارند تا انسجام اجتماعی در جامعه تحقق یابد. این امر با همت و کمک روانشناسان و مشاوران تحقق می‌یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برای تحقق هرچه بیشتر عدالت اجتماعی در کشور چه باید کرد؟
  • سازش ۶۷ درصد پرونده‌های ارجاعی به مشاوران کلانتری‎های سیستان و بلوچستان
  • رشد بیش از ۴ برابری آمار جذب و پذیرش نیروی انسانی در آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۵۰ درصدی مراکز آموزشی جوار کارگاهی در کشور
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • آموزش و پرورش احیا کننده نسل جدید ما است
  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد