Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد آنلاین – مهسا نجاتی؛ به گزارش رویترز، از آنجا که برخی صنایع به دلیل گران بودن گاز، مصرف سوخت خود را از این فرآورده به نفت تغییر می‌دهند، و از طرفی در خصوص برداشت دولت آمریکا از ذخایر استراتژیک خود شک و تردید وجود دارد، قیمت نفت روز پنجشنبه افزایش یافت و در مسیر ثبت رشد 5درصدی هفتگی قرار گرفت.

ادوارد مویا، تحلیلگر ارشد بازار در OANDA اذعان داشت: "کاتالیزورهای بسیاری برای نگه داشتن محدودیت بازار وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

" مویا به بازگشت فعالیت‌های اقتصادی و کاهش محدودیت‌های ویروس کرونا به عنوان نشانه‌ای برای افزایش تقاضای سوخت اشاره کرد و از طرفی ابراز نگرانی کرد که در صورت پیش رو بودن زمستانی سرد، منابع گاز بیشتر تحت فشار خواهد بود.

مویا اظهار کرد:"انتظار می‌رود که هیچ موردی در آینده نزدیک، کسری قابل توجه تقاضا/ عرضه را تغییر نخواهد داد."

معاملات آتی نفت خام برنت 1.07دلار معادل 1.3درصد افزایش یافت و به 83.02دلار در هر بشکه رسید. همچنین معاملات آتی نفت خام وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با 1.11دلار معادل 1.4درصد رشد، به قیمت 79دلار و 41سنت در هر بشکه مورد معامله قرار گرفت.

در اوایل هفته جاری، وست تگزاس اینترمیدیت آمریکا با صعود به قیمت 79دلار و 78سنت در هر بشکه، به بالاترین سطح خود در هفت سال اخیر رسید. در همین حال، برنت نیز بالاترین قیمت خود در سه سال اخیر یعنی 83دلار و 47سنت در هر بشکه را تجربه کرد.

پس از اینکه خبرنگار بلومبرگ در یک پست توییتری نوشت که وزارت انرژی ایالات متحده به دنبال برداشت از ذخایر استراتژیک خود نیست و همچنین قصد ممنوعیت صادرات را ندارد، قیمت نفت افزایش یافت.

اما یک منبع وزارت انرژی ایالات متحده به رویترز گفت که این موضوع صحت ندارد و افزود، در شرایط محدودیت عرضه انرژی، همیشه همه گزینه‌ها روی میز است.

تحلیلگران RBC در یادداشتی اظهار کردند: "یک جهش قیمتی دیگر می‌تواند بحث در خصوص چنین اقدامی را به منظور جلوگیری از رشد بیشتر قیمت انرژی مجددا احیا کند."

به طور کلی، گران شدن قیمت گاز که باعث شد برای تولید برق از نفت استفاده شود، و از طرفی تصمیم سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدان آن برای اضافه کردن 400هزار بشکه در روز به بازار، باعث رشد قیمت‌ها در هفته جاری شده است.

تحلیلگران بر این باورند که افزایش قیمت گاز و تغییر سوخت مصرفی از گاز به نفت، در حال حاضر اصلی‌ترین عامل جهش قیمت‌ها است.

یکی از تحلیلگران ای‌ان‌زد در یادداشتی خاطرنشان کرد: "تسریع در تغییر سوخت از گاز به نفت، می‌تواند تقاضای نفت خام مورد استفاده برای تولید برق در فصل زمستان در نیمکره شمالی را افزایش دهد." وی همچنین افزود که ذخایر میعانات ایالات متحده، شامل گازوییل و نفت گرمایشی در آستانه زمستان، در پایین‌ترین سطح خود از سال 2000 قرار دارد.

ای‌ان‌زد، چشم‌انداز خود برای تقاضای نفت خام در سه ماهه چهارم سال 2021 را به میزان 450هزار بشکه در روز افزایش داد.

پربیننده ترین با ۸۶میلیون، ۲۰۷ سقف شیشه ای بخرید +لینک ثبت نام ایران خودرو ( تحویل حداکثر یک‌ساله ) ظریف: اشتباه از من بود اما این دلیل بر آن نیست که برجام را نخوانده باشم مراقب این عبارت در قراردادها باشید ثبت نام ایران خودرو (دنا پلاس توربوشارژ اتوماتیک)

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: نفت نفت خام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۲۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد

قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش به ۸۹ دلار و ۵۰ سنت رسید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، تنش‌های خاورمیانه قیمت نفت را افزایش داده، اما بالا رفتن ارزش دلار و نرخ تورم در آمریکا احتمال کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین آورده و مانع بالا رفتن بیش از حد قیمت نفت شده است.
قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 49 سنت معادل 0.55 درصد افزایش به 89 دلار و 50 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 28 سنت معادل 0.34 درصد افزایش، 83 دلار و 85 سنت معامله می‌شود.
نگرانی در مورد عرضه نفت در ادامه تنش‌های خاورمیانه از قیمت آن حمایت می‌کند.
بنجامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی گفت هرگونه حکمی از سوی دیوان کیفری بین المللی که در حال تحقیق در مورد حمله هفتم اکتبر حماس به رژیم صهیونیستی و حمله این رژیم به غزه است، هیچ تاثیری بر اقدامات این رژیم ندارد اما می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

ابراز امیدواری وزیر نفت برای آغاز صادرات گاز به پاکستانجهش واردات نفت چین از روسیه

رژیم صهیونیستی حمله به رفح را در روز پنج شنبه و علی رغم هشدار متحدانش در مورد تلفات بالا در این منطقه آغاز کرد.
تحلیلگران عقیده دارند این عوامل ژئوپلیتیکی تاثیر تورم بالا را خنثی کرده و از قیمت نفت حمایت می‌کند.
اطلاعات اقتصادی آمریکا که در روز گذشته منتشر شد نشان داد تورم در این کشور در 12 ماه منتهی به ماه مارس، 2.7 درصد افزایش داشته که بالاتر از هدف بانک مرکزی این کشور است.
انتظار می‌رود  فدرال رزرو آمریکا نرخ بهره را در اجلاس خود در هفته آینده ثابت نگه دارد.
این اطلاعات اقتصادی نشان می‌دهد نباید به این زودی‌ها منتظر پایین آمدن نرخ بهره بود.
در این بین، ارزش دلار به بالاترین رقم در برابر ین طی 34 سال گذشته رسیده که یکی از دلایل آن بالا رفتن نرخ تورم بوده است.
از طرف دیگر، هیثم القیس، دبیرکل اوپک گفت پایان نفت به این زودی‌ها فرا نمی‌رسد. سرعت تقاضا برای انرژی تا حدی است که انرژی‌های جایگزین نمی‌توانند جای نفت را بگیرند. بنابراین تمرکز باید بر کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای باشد نه استفاده از نفت.
انتهای پیام/51

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • بسیاری از مدیران صنعت پتروپالایشگاهی به دنبال سرمایه گذاری «دولتی» هستند تا «مردمی»
  • چین در «ایندو-پاسفیک» راهبرد «قورباغه آب‌پز» را دنبال می‌کند
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۸ |برنت ۸۹ دلار و ۵۰ سنت شد
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی لیتیوم در همدان می‌مانیم