Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در گفت‌وگوی تلفنی با «امامعلی رحمان» رئیس جمهور تاجیکستان ضمن تبریک سالگرد تولدش، سلامتی، رفاه و موفقیت برای مردم تاجیکستان آرزو کرد.

رئیس جمهور ازبکستان در این گفت و گوی تلفنی بر دستاوردهای تاجیکستان در زمینه‌های سازندگی دولتی و توسعه اجتماعی – اقتصادی، اعتبار روز افزون کشور در عرصه بین المللی تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میرضیایف همچنین برای نتایج پرثمر ریاست طرف تاجیکی در سازمان همکاری شانگهای در سال جاری میلادی و برگزاری موفقیت آمیز نشست این ساختار چندجانبه در شهر «دوشنبه» در ماه گذشته ارزش بسیاری قائل شد.  

روسای جمهور با رضایتمندی بر روابط در حال تحکیم دوستی، حسن همجواری و شراکت راهبردی تاکید کردند.

تاکید شد که در نتیجه اراده سیاسی و همکاری‌های همه جانبه، روابط دو کشور به یک مرحله جدید کیفی وارد شده است.

در همین راستا اذعان شد که روابط و تبادل تجربه میان دو کشور تقویت شده و مبادلات بازرگانی افزایش یافته است.

همچنین تاکید شد طرح‌های مهم تعاونی در زمینه‌های ماشین سازی، انرژی، الکتروتکنیکی، معادن، کشاورزی اجرا می‌شود و علاوه بر این، تنظیم طرح‌های همکاری در زمینه‌های بهداشتی و آموزشی نیز ادامه دارد.

روسای جمهور همچنین بر اهمیت اجرای کامل قراردادها و توافقات به دست آمده تاکید کردند و دستور تداوم همکاری‌های نزدیک و هماهنگی در چارچوب فعالیت کمیسیون مشترک بین دولتی را دادند.  

روسای جمهور در این گفت و گوی تلفنی در مورد مسایل روز بین المللی و منطقه ای از جمله اوضاع افغانستان نیز تبادل نظر کردند.

همچنین برنامه دیدار و مراسم‌‌ها در سطح عالی مورد بررسی قرار گرفت.

مبادلات بازرگانی دو کشور در سال 2020 میلادی در سطح 500 میلیون دلار قرار گرفته است.

هم اکنون در ازبکستان 24 واحد شرکت با سرمایه گذاری تاجیکان و در تاجیکستان نیز 9  شرکت با سرمایه گذاری ازبکان فعالیت می‌کنند.

تاجیکستان استقلال ازبکستان‌ را در تاریخ 6 ژانویه سال 1992 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 20 اکتبر سال 1992 میلادی روابط دیپلماتیک برقرار کرده است.

انتهای پیام/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: شوکت میرضیایف امامعلی رحمان گفتوگوی تلفنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۳۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است

به نقل از خبرگزاری سما فلسطین، عزت الرشق افزود: رئیس‌جمهور کلمبیا می‌گوید دوران نسل‌کشی و نابودی یک ملت در برابر چشمان ما تکرار نمی‌شود و ما روابط خود را با (رژیم) اسرائیل قطع خواهیم کرد و همزمان هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه نیز اعلام کرد که کشورش تصمیم گرفته است به شکایت نسل کشی آفریقای جنوبی علیه اسرائیل در دیوان بین المللی دادگستری بپیوندد.

وی گفت: همه اینها مصادف است با تشدید انقلاب آگاهی جهانی که غزه در وجدان همه جهان شعله ور کرد و نقاب از استاندارد‌های دوگانه برخی از ابرقدرت‌ها و کشور‌هایی که در پشت شعار‌های حقوق بشری و آزادی‌های عمومی پنهان شده بودند، برداشت.

این عضو ارشد حماس در ادامه با بیان اینکه برخی از کشور‌ها از شعار‌های حقوق بشری برای تداوم هژمونی خود استفاده می‌کنند، افزود که این کشور‌ها حتی با مردم خود که خواستار آزادی ملت فلسطین هستند، برخورد می‌کنند.

الرشق در پایان گفت: اینها متغیر‌های اساسی هستند که نشان دهنده اجتناب‌ناپذیر بودن پایان رژیم اشغالگر است.

گوستاوو پترو رئیس جمهور کلمبیا روز چهارشنبه اعلام کرد که از فردا (پنجشنبه) روابط دیپلماتیک این کشور با رژیم صهیونیستی به طور کامل قطع خواهد شد.

رئیس جمهور کلمبیا پیشتر نیز رژیم صهیونیستی را به قطع روابط تهدید کرده و اظهار کرده بود: اگر مجبور شویم که روابط با (رژیم) اسرائیل را قطع کنیم، این کار را خواهیم کرد.

گروه‌های مقاومت فلسطین ۱۵ مهرماه برابر با هفتم اکتبر ۲۰۲۳، عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل آغاز کردند که سرانجام پس از ۴۵ روز نبرد و درگیری، سوم آذرماه ۱۴۰۲ (۲۴ نوامبر ۲۰۲۳) آتش بس موقت چهار روزه یا همان وقفه برای تبادل اسرا میان حماس و اسرائیل برقرار شد.

این وقفه در جنگ، هفت روز ادامه یافت و سرانجام صبح جمعه ۱۰ آذر (اول دسامبر ۲۰۲۳) آتش‌بس موقت به پایان رسید و رژیم اسرائیل حملات علیه غزه را از سرگرفت.

این رژیم برای جبران شکست خود و توقف عملیات مقاومت، گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • نشان خورشید تابان از سوی امپراطور ژاپن به معصومه ابتکار اعطا شد + عکس ها
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • پایان رژیم صهیونیستی اجتناب‌ناپذیر است
  • قطع روابط کلمبیا و رژیم صهیونیستی به دلیل جنگ غزه
  • دیپلماسی انرژی دولت سیزدهم، راهبردی برای توسعه روابط ایران با همسایگان
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت