Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، ماموستا مامد کلشی‌نژاد در آیین عبادی سیاسی نماز جمعه اهل سنت ارومیه، با تسلیت ایام رحلت پیامبر(ص) و شهادت امام حسن(ع) و امام رضا(ع) اظهار داشت: سعی و تلاش پیامبر(ص) و سلاله ایشان بر این بود که در سایه آیات خدا، جامعه‌ای را به وجود آورده و تربیت کنند که به غیر از صفا، صمیمیت، صلح، معنویت و دیانت چیزی معنا پیدا نکند و همه جامعه با هر قشر و قوم و قبیله و همچنین از هر نژاد و تباری که باشند، در کنار هم زندگی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی با اشاره به اینکه ماه ربیع‌الاول، ماه میلاد حضرت محمد(ص) است تصریح کرد: یکی از دو روز 12 و 17 ربیع‌الاول که به اعتقاد اهل سنت و شیعه روز میلاد نبی‌مکرم اسلام است به عنوان هفته وحدت نامگذاری شده و بی‌تردید میلاد پیامبر(ص) نمادی از وحدت مسلمانان است و باید آن را الگو قرار داده و وسیله‌ای برای تقرب به نبی مکرم اسلام(ص) از آن استفاده کرد.
 
امام جمعه اهل سنت ارومیه گفت: زمانی که وحدت توسط مسلمانان حفظ می‌شود، گویی قوانین پیامبر(ص) را حفظ کرده و بنابراین مسلمانان به یکدیگر ظلم و تعدی و توهین نمی‌کنند بلکه سعی می‌کنند تا قوانین را در جامعه حفظ کرده و مقدسات یکدیگر را رعایت کنند.
 
وی در ادامه با تبریک روز عشایر و روستا اظهار داشت: امید است که توفیق خدمت در مناطق محروم و به ویژه در روستاها و عشایر را داشته باشیم و همانگونه که به فرموده امام خمینی(ره)، عشایر ذخایر انقلاب هستند و خدمات فراوان و ارزنده‌ای برای کشور انجام داده و در مرزها زحمات فراوانی را متقبل شده‌اند.
 
ماموستا کلشی‌نژاد با اشاره به اینکه عشایر بیشتر مورد هجمه دشمنان قرار گرفته‌اند گفت: بی‌تردید این هجمه، آنها را بیشتر مورد ضرر و زیان واقع کرده است و بنابراین در راستای خدمت به آنها باید تلاش کرده و امکانات بیشتری برای پیشرفت فرهنگی، اقتصادی و معنوی آنها فراهم کرد تا این مناطق روستایی و عشایری از محرومیت نجات یابند.
 
وی افزود: در حال حاضر در آذربایجان‌غربی و روستاهای همجوار ارومیه فاقد راه سالم ارتباطی و آب شرب سالم هستیم و همچنین مدارس و فضای آموزشی کاملی وجود ندارد و بنابراین دولت سیزدهم باید با محوریت عدالت، به همه مناطق محروم و عشایری و روستایی توجه کرده و آنها را مورد توجه قرار دهند.
 
امام جمعه اهل سنت ارومیه در ادامه با تبریک هفته ناجا بیان کرد: بی‌تردید خدمات ارزنده‌ای که مرزبانان 42 سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی برای آرامش و آسایش در سراسر کشور کشیده‌اند قابل تحسین بوده و جامعه، امنیت خود را مدیون این سبزپوشان خستگی‌ناپذیر جامعه است که به صورت شبانه‌روزی از جان و مال و ناموس مردم حفاظت کرده و امنیت و آرامش را به جامعه به ارمغان آورده است.
 
وی در ادامه نیز با تبریک هفته وقف اظهار داشت: وقف در اسلام جایگاه خاصی دارد چون افرادی در راه خدا قسمتی از اموال خود را وقف می‌کنند و موقوفات نیز در جامعه جایگاه رفیعی داشته و به عنوان باقی الصالحات مطرح است.
 
 ماموستا کلشی‌نژاد با تاکید بر اینکه باید فرهنگ وقف در جامعه نهادینه شود بیان کرد: باید قضیه وقف و موقوفات مورد توجه قرار گیرد چون مساجد، مدارس، بیمارستان و تکایا نیازمند افراد خیر و نیکوکاری هستند و از سوی دیگر افراد نیکوکار باید به این موضوع توجه داشته و توجه خاصی به فضای آموزشی و مناطق محروم داشته باشند.
 
انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: پیامبر ص اهل سنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۳۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است

مجید ناصحی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به مناسبت روز شوراها اظهار کرد: قانون شوراها با ۲۰ سال تأخیر اجرا شده و به همین دلیل جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است.

وی با بیان اینکه شوراها سهل‌الوصول‌ترین راه ارتباطی با لایه‌های مختلف مردم است، ابراز کرد: شورا زبان گفت‌وگو و انتقال پیام‌های مردم در گروه‌های مختلف اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، اقشار و صنوف مختلف است.

رئیس شورای اسلامی شهر زنجان تصریح کرد: اگر بخواهیم اتصال مردم با حاکمیت را داشته باشیم باید جایگاه شورا را جدی بگیریم و ارتباط سازمانی با اجزای مختلف جامعه و حاکمیت برقرار شود.

وی با اشاره به اینکه شورا جزو هیچیک از قوای مجریه، مقننه یا قضائیه نیست، عنوان کرد: مردم امور مختلفی را در حوزه قضائی، ضعف‌های قوه مجریه یا مسائل حقوقی را مطرح می‌کنند که این ارتباط و جایگاه را باید به شورا بدهیم که پیام مردم را به قوای مختلف برساند و پیگیری کند.

ناصحی‌مقدم در مورد شورای شهر ششم یادآور شد: یک وجه قالب تفاوت این شورا با دوره‌های قبلی این است که اعضا به شکل تیمی وارد شورا شدند و تاکنون هماهنگ و منسجم عمل کردند و در سه سال گذشته تعامل در شورا به حداکثر رسید تا به مشکلات غلبه کنند.

وی ادامه داد: یکی از مشکلات دوره‌های قبل که دستیابی به برنامه عملی منسجم را دشوار می‌کرد، اختلافات داخلی بود اما اکنون سعی بر این است تا با پیش‌بینی اهداف کارشناسی شده و تعامل باشهرداری، مسائل شهری تبدیل به گفتمان پایدار شود.

رئیس شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه شورای ششم توانسته در این مسیر موفق عمل کند، خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت ساختارها به نحوه بهینه استفاده کنیم و با توجه به اینکه ۹ فکر مختلف در شورا هست، ابتدا باید به نحوه تصمیم‌سازی با تعامل و همفکری توجه کرد و اگر هر فرد بخواهد حرف خود را به کرسی بنشاند موفقیت حاصل نمی‌شود.

وی افزود: شورا دارای کمیسیون‌های تخصصی است و موضوعات در این کمسیون‌ها بررسی می‌شود تا در صحن شورا طرح و یا شهرداری مورد تبادل نظر قرار گیرد.

کد خبر 6090994

دیگر خبرها

  • تقدیر از معلمان به عنوان یک فرهنگ در جامعه نهادینه شود
  • خسروپناه: با مکتب حاج قاسم درگیر دعواهای حزبی نمی‌شویم
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • کارگر باید لذت آسایش و رفاه را در کنار اعضای خانواده تجربه کند/ ضرورت نهادینه شدن «فرهنگ کار» در جامعه
  • پیامبر منطقه محروم بشاگرد کیست؟! + فیلم
  • جایگاه شورا به درستی در جامعه نهادینه نشده است
  • لزوم بازشناسی بقیع به جهان اسلام
  • موسیقی لرستان در تالار وحدت طنین انداز می‌شود
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است