Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جمعه شب ایرنا به نقل از رسانه‌های عربی از جمله پایگاه خبری « عربی ۲۱ »، مردم بحرین امروز ( جمعه ) برای دومین هفته پیاپی در اعتراض به عادی سازی روابط رژیم آل خلیفه با رژیم صهیونیستی و مخالت با افتتاح سفارت رژیم اسرائیل در منامه و محکوم کردن زیارت یک هیات بحرینی‌ از دیوار ندبه در سرزمین‌های اشغالی که با حمایت رژیم اشغالگر قدس انجام شد، راهپیمایی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش این رسانه‌ها، پلیس بحرین برای سرکوب برخی از این اعتراض ها که در منامه و شهرهایی از جمله « السانابس » و « بوری » برگزار شد از گاز اشک آور استفاده کرد. 

تاکنون گزارشی از دستگیری معترضان و آمار بازداشت شدگان منتشر نشده است.

تظاهرکنندگان با در دست داشتن پرچم فلسطین و بحرین و با سر دادن شعارهای « مرگ بر اسرائیل » و « نه به سفارت اسرائیل در بحرین اسلامی » اعتراض خود را اعلام کردند.

کاربران بحرینی همچنین با راه اندازی هشتگ « #بحرنیون_ضد_التطبیع » ( # بحرین _ علیه _ عادی سازی روابط) در شبکه‌های اجتماعی مخالفت کامل خود را با عادی سازی روابط کشورشان با رژیم اسرائیل را اعلام کردند.

سفارت رژیم صهیونیستی روز پنجشنبه گذشته با حضور «یائیر لاپید» وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در منامه گشایش یافت.

جمعه هفته گذشته نیز به دنبال سفر لاپید به بحرین، مردم این کشور با برگزاری تظاهرات مخالفت خود را با سازش و سفر این مقام صهیونیستی ابراز داشتند.

 شیخ عیسی قاسم رهبر معنوی شیعیان بحرین در واکنش به افتتاح سفارت رژیم اشغالگر در منامه در توئیتی نوشت: آنچه که با افتتاح سفارت رژیم اشغالگر قدس در منامه و سفر لاپید به بحرین در تاریخ به ثبت خواهد رسید، ننگ و جنایت آل‌خلیفه در حق اسلام، امت و ملت است.

آیت الله شیخ عیسی قاسم درباره مقدار شکاف ایجاد شده بین مردم بحرین و آل خلیفه گفت: عادی سازی روابط باعث شد تا فاصله بین دولت و مردم خیلی زیاد شود.

قرارداد سازش میان امارات متحده عربی و بحرین با رژیم صهیونیستی شامگاه سه شنبه (۲۵ شهریور ۱۳۹۹) به صورت رسمی در حضور دونالد ترامپ رییس جمهوری پیشین آمریکا امضا شد و این دو کشور کوچک عرب حاشیه خلیج فارس رابطه چندین ساله غیرعلنی خود را با صهیونیست‌ها آشکار و رسمی کردند.

برچسب‌ها بحرین اسرائیل آسیای غربی رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین اسرائیل آسیای غربی بحرین اسرائیل آسیای غربی رژیم صهیونیستی عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی سفارت رژیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۸۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد

دولت آمریکا در حالی که پیش از این تصمیم گرفته بود یگان «نتسح یهودا» را به دلیل جنایاتش در کرانه باختری تحریم کند، اعلام کرد که قصد اعمال تحریم‌هایی بر سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را ندارد.

به گزارش ایسنا، رسانه‌های آمریکایی اعلام کردند که دولت جو بایدن تصمیم گرفته سه یگان ارتش رژیم صهیونیستی را که مظنون به ارتکاب جنایاتی در نقض حقوق بشر در کرانه باختری هستند، تحریم نکند.

در نامه‌ای که «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا خطاب به «مایک جانسون» رئیس مجلس نمایندگان این کشور ارسال کرد و شبکه خبری«ABC» از آن مطلع شد، آمده است: دولت آمریکا تصمیم گرفت در هیچ یک از کمک‌های خود تاخیری نداشته باشد و به این ترتیب اسرائیل خواهد توانست تمام کمک‌هایی را که کنگره به آن اختصاص می‌دهد، دریافت کند.

در این نامه از نقض‌های احتمالی رخ داده در کرانه باختری پیش از حمله حماس به اراضی اشغالی در هفتم اکتبر صحبت می‌شود که هیچ یک از آنها به عملیات‌های رژیم صهیونیستی علیه حماس یا ایران و هم‌پیمانان آن مرتبط نیست.

همچنین در این پیام آمده است: احتمال دارد در ارزیابی دولت آمریکا که هنوز منتشر نشده، در صورتی که اسرائیل هیچ‌گونه اقدامی برای رسیدگی به این مساله در پیش نگیرد، بازنگری شود.

در کل تحقیقات آمریکا شامل حال ۳ گردان ارتش رژیم صهیونیستی و ۲ نهاد غیرنظامی است که مظنون به ارتکاب موارد فاحش نقض حقوق بشر هستند.

طبق نامه بلینکن، رژیم صهیونیستی اقداماتی را در خصوص چهار نهاد از پنج نهاد یاد شده پس از اعترافشان به اینکه اقداماتشان در تضاد با «اصول» اسرائیل بوده، در پیش گرفته است.

بلینکن گفت: «دولت اسرائیل اطلاعات جدیدی درباره وضعیت یگان نظامی ارائه کرد و برای تعیین راه‌هایی جهت رسیدگی موثر در مورد این موضوع تلاش خواهد کرد اما این امر هرگز بر حمایت ما از توان اسرائیل برای دفاع از خود در برابر حماس، ایران، حزب‌الله و دیگر تهدیدها تاثیری نخواهد داشت.»

پیش از این در رسانه‌های آمریکایی از احتمال اعمال تحریم‌هایی از سوی دولت آمریکا بر یکی از یگان‌های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی موسوم به یگان « Netzah Yehuda» به دلیل اقداماتش در نقض حقوق بشر در کرانه باختری سخن به میان آمده بود و «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی در واکنش به این خبرها اعلام کرد که قصد دارد از ارتش خود با تمام امکاناتی که دارد در برابر تحریم‌ها حمایت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برکناری نتانیاهو تنها راه نجات است/ تاکید بر برگزاری انتخابات زودهنگام
  • هشدار اسرائیل به نمایندگان دیپلماتیک خود در سراسر جهان/ آغاز سفر منطقه‌ای وزیر خارجه آمریکا از عربستان/ دیدار وزیر امور خارجه بحرین با بشار اسد
  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه «نتانیاهو»
  • اسد خطاب به وزیر بحرینی: همبستگی کشورهای عربی به ثبات در منطقه می‌انجامد
  • دیدار وزیر خارجه بحرین با بشار اسد پس از ۱۳ سال
  • وزیر خارجه بحرین با بشار اسد دیدار کرد
  • اعتراضات دانشجویی در آمریکا می‌تواند به «مردم عادی» هم منتقل شود
  • تداوم تظاهرات صهیونیست‌ها علیه نتانیاهو
  • اندونزی: هیچ عادی سازی روابطی با اسرائیل وجود ندارد
  • دولت آمریکا قصد اعمال تحریم‌هایی علیه یگان‌های نظامی اشغالگران را ندارد