Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

حجت‌الاسلام مشکور کابلی فعال رسانه‌ای افغانستانی در لایو اینستاگرامی محمدحسین جعفریان شرکت کرد و درباره وضعیت کنونی کشورش تحت اشغال تروریست‌های طالبان سخن گفت که چکیده اظهاراتش را در زیر می‌خوانید:در ایام شهادت پیامبر هستیم و برنامه آقای جعفریان فرصتی برای اتمام حجت با جهان اسلام شده است. با توجه به حدیث نقل شده از پیامبر اکرم که فرمودند"من لم یهتم بأمر المسلمین فلیس منهم، وتمامه: ومن لم یمس ویصبح ناصحًا لله ولرسوله ولکتابه ولإمامه ولعامة المسلمین فلیس منهم" باید بگویم‌ای مسلمانان و آزادگان عالم دفاتر مراجع تقلید، آیات عظام خامنه‌ای، سیستانی، جوادی آملی، فیاضی،‌ای نواب عامه امام زمان در عصر غیبت به عنوان یک شهروند افغانستانی از شما می‌خواهم که صدای رنج دایکندی را بشنوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دایکندی ۱۴۰۰ شما را فریاد می‌زند!

به گزارش شهر خبر، در ادامه آمده است: نمی‌دانم این سکوت مراجع برای چیست؟ آیت‌الله صافی گلپایگانی در ابتدای کار مقاومت با شجاعت، حکمت و شرافت اعلامیه صادر کرد، ولی نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد که سکوت حیرت‌آمیزی نسبت به وقایع افغانستان در دفاتر مراجع و نهاد‌های اسلامی رخ داد.

بازار‌های برده فروشی در شهر‌های غزنی و ننگرهارتوسط طالبان

از موسسات حقوق بشری که به تبع شیطان بزرگ سکوت کرده‌اند گله‌ای نداریم، ولی چرا مراجع تقلید در باب جنایات افغانستان سکوت کرده است. تمام قریه‌ها و روستا‌های دایکندی شما را صدا می‌زنند.

من به حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، آیت‌الله سیستانی گزارش می‌دهم. اگر این اخبار نرسیده است و رسانه‌ها تحریم کردند، صاحبان این خانه‌ها اکنون در میان دشت‌ها و کوه‌ها در سرمای زمستان هزارجات می‌لرزند.

آن‌ها بدون آب و غذا از مراجع خود به نیابت امام زمان کمک می‌خواهند این‌ها انسان‌هایی هستند که تا هفته پیش خانه و زندگی داشتند، ولی اکنون با فریب قلم فروش‌ها در سکوت رسانه‌ای خفقان‌آور و در برابر دیدگان ما از خانه خود آواره شدند. حتی به آن‌ها اجازه دادند که اموال خود را بردارند.

اگر سنی‌های پنجشیر مثل سنی‌های شامات و فلسطین خوشایند شما نیستند و در مقابل آن سکوت کرده‌اید چرا در مقابل جنایات و مقاومت در دایکندی سکوت کرده‌اید؟ این‌ها که شیعه و مسلمان هستند!

چه فرقی بین خانه فلسطینی با خانه دایکندی است؟ اگر یک خانه در فلسطین خراب شود تمام رسانه‌ها و دفاتر مراجع به صورت زنجیره‌ای توسط نهاد‌های امنیتی بسیج می‌شوند و اطلاعیه می‌دهند.

سه‌هزار خانوار را به اجبار کوچاندن و خانه‌هایشان را خراب کرده‌اند که غیرت سیاستمداران و مراجع را تست کنند.

آیا بین فلسطین و دایکندی فرق است؟ این یک بام و دو هوا بودن برای چیست؟ فضای رعب و وحشت ایجاد کردند که موسسات دینی در این باره راحت صحبت نکنند.

بنیاد خانه انقلاب خراب می‌شود اگر که به فریاد همسایه خود نرسید. ملت ایران و آزادی‌خواه جهان چگونه باور کنند که شما اجازه اشغال همسایه‌ات را دادی، ولی از فلسطین حمایت می‌کنید؟

در طول تاریخ فلسطین هیچ زمان یکجا سه هزار خانوار آواره نشده.

می‌گویند؛ این زمین‌ها غیرقانونی بوده است بدانید که طالبان حق خود می‌داند آنچه که در دوره غنی و کرزی به شما داده شده را هم پس بگیرد.

در مرز میلک خانواده‌هایی از دایکندی آمدند، دخترانشان را طالبان بردند. چرا نمی‌خواهید بشنوید؟ چرا گوش‌هایتان را گرفته‌اید؟ چرا رسانه‌ها ساکتند؟

قلم فروش‌ها کلیپی در فضای مجازی منتشر کردند که می‌گوید این یک دعوای درون قومی است. به فرض اگر این حرف درست باشد، چرا اجازه طی مراحل و سیر دادگاهی و حقوقی آن را ندادند؟ زیرا دعوا در دادگاه غیراسلامی طالبان یک‌طرفه است. کسی از این متهمین نخواست که از خودشان دفاع کنند.

این اراضی در ۵۰ سال قبل از زمان داوودخان توسط صاحبان آن‌ها احیا شده است. طبق فقه اسلامی از زمان پیامبر، اگر کسی زمین بایر و موات را احیا کند، همین سند مالکیت او می‌شود.

چرا در فاز اول حکومت طالبان کسی شکایت نکرد؟ حکومت‌های زیادی تا کنون سرکار آمدن، چرا طالبان تا کنون شکایت نکردند؟ از زمان داودخان تا حکومت کمونیست‌ها و دولت مجاهدین و دوره پنج ساله اول طالبان و کرزی و غنی، چرا کسی شکایت نکرد؟

دعوای فلسطین سر چه چیزی است؟ اگر یک اسرائیلی سند بیاورد و بگوید که این زمین‌ها را از اعراب خریده‌ایم، چرا ایران از ارض فلسطین دفاع می‌کند؟ چه جوابی دارید؟ از این مقاومت حمایت می‌کنید و سنگ را به موشک تبدیل می‌کنید، ولی ازکوچ اجباری و مقاومت افغانستان حرفی نمی‌زنید.

اگر در مقابل این جنایت سکوت کنید، این بلایی که سر دایکندی آمده سر کل افغانستان خواهد آمد. این یک اتفاق شخصی نیست، یک تست است.

سند یک اسرائیلی را قبول ندارید و به فلسطینی موشک می‌دهید، ولی سند طالب را قبول دارید؟ از هزاره‌ها و تاجیک‌ها افغانستان حمایت نمی‌کنید؟

به توجیه‌گران داخلی باید اخطار بدهیم و بگوییم که نوبت شما هم می‌رسد. آسیاب به نوبت! اگر امروز در کنار هم نباشیم و در برابر پروژه اشغال افغانستان زیر لوای پاکستان مقاومت نکنیم، آن‌ها به هیچ‌کس رحم نخواهند کرد.

اگر در مقابل این اشغال ایستادگی نکنیم، آن‌ها دست به مشهد و سبزوار هم دراز خواهند کرد.

سوال مهم این است که چرا نسبت به حوادث سوریه یمن یا حتی آمریکا واکنش نشان داده و اطلاعیه می‌دهید، حمایت می‌کنید، ولی در این دو ماه جز آیت‌الله صافی گلپایگانی بقیه علما سکوت کردند؟ دلایلی سکوت چیست؟

طالبان جنگ روانی به راه انداختند و برای تطهیر خود داعش‌سازی می‌کند. می‌خواهد مقاومت‌های مردمی را به داعش ارتباط دهند که راحت‌تر سرکوب کنند. آن‌ها را از میان بردارند. همچنین برای خودشان مشروعیت درست می‌کند.

من معتقدم علی‌رغم اینکه طالبان گفته بود داعش در افغانستان نیست، در افغانستان داعش است و این برنامه جزو فاز دوم طالبان است.

این‌ها مکمل هم هستند، ولی از طرفی با هم مشکل و درگیری هم دارند.

جریان مقاومت از لحاظ تفکر و بافت شامل شیعیان هم هست، آیا ما داعشی هستیم؟ جریان مقاومت در شمال که فرزندان ابن سینا، مولانا و ابو نصر فارابی هستند، داعش هستند؟

این خاستگاه تمدنی داعش تولید نمی‌کند. داعش از بیرون آمده. آیت‌الله خامنه‌ای در سخنرانی درباره آذربایجان گفت: آمریکا جنایت کرد و دولت را به طالبان داد. ایشان طالبانِ فاز یک و دو را آمریکایی می‌داند.

در مشهد و اسلام‌آباد اتفاقات عجیبی در حال رخ دادن است که باید شفاف شود و برخی می‌خواهند آن را مخفی کنند.

می‌خواهند مقاومت را تضعیف کنند و بگویند مقاومت وجود ندارد. عملیات‌هایی در کنر‌ها توسط قوماندان "حضرت‌علی" علیه طالبان صورت گرفته است.

مقاومت در کاریزمیر توسط برادر ملا تاج محمد مجاهد و مقاومت‌ها در چاریکار با فرماندهی خواجه نبی، همچنین مقاومت در اندراب زیر نظر فرماندهان آقای غدیر، خیرمحمد و غفور اتفاق افتاده که می‌خواهند این مقاومت‌ها را به داعش ربط بدهند.

امروز تماسی با استاد سیاف در دهلی داشتم. وی فردی باسواد و سنی است. او با طالبان بیعت نکرده، در طول این یک ماه سازماندهی خوبی کرده، نماینده‌اش به من گفت: به زودی سنگر‌های مقاومت زیر نظر استاد سیاف همسو با جبهه مقاومت ملی آغاز به کار می‌کند.

این پیام روشنی است که مقاومت اسلامی_ملی بیدار شده و اختلافات را کنار گذاشته است.

تفکر مقاومت مبتنی بر فرهنگ و تمدن، ده‌ها سال ممکن است طول بکشد. ولی سرانجام منتج به آزادی خواهد شد. انسان‌های با فرهنگ، حاکمیت اشغال را پذیرفتنی نمی‌دانند.

اسلام سخیف طالبانی در قرن ۲۱ در زادگاه فلسفه و خاک ابوعلی سینا قابل قبول نیست.

مقاومت ملی_اسلامی منحصر به پنجشیر نیست بلکه مقاومت همه ملت است.

امروز با فرمانده علیپور گفتگو کردم. علی‌رغم تمام فتنه انگیزی‌ها او با انرژی و سالم در خط مقاومت است.

در هزاره‌جات هر تصمیمی گرفته شود، مربوط به خودشان است، اما باید بپذیرند که علیپور واقعیت جامعه است. انسان آزاده‌ای که کاری را شروع کرده و بقیه پشت سرش به راه افتادند.

او از دل مردم است. قبل از مقاومت پنجشیر مقاومت بهسود شکل گرفت. فرمانده علیپور هم با طالبان می‌جنگید، هم با دولت غنی. او از فرصت‌ها و استوانه‌های مقاومت بوده است و خواهد بود.

به توطئه‌گران اخطار می‌دهیم که مزاحم فرمانده علیپور نشوید وگرنه غیرت و غرور هزاره‌ها و شیعیان برانگیخته خواهد شد. اگر یک علیپور را از سر راه بردارند هزاران علیپور دیگر به پا می‌خیزد.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: برده فروشی طالبان افغانستان حقوق زنان مقاومت پنجشیر صراط سکوت کرده آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۴۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟

منابع محلی، بیانیه‌ها، بررسی اخبار و ویدئوهای منتشر شده در سایت‌ها و شبکه‌های اجتماعی این روایت را تقویت می‌کند که نیروهای طالبان در روستای «قرلق» شهرستان درایم ولایت بدخشان بر سر تخریب مزارع با تعدادی از مردم محلی درگیر شده‌اند و در نتیجه یک کشاورز نیز کشته می‌شود.

به گزارش تسنیم، ماجرای مبارزه حکومت طالبان با کشت و تولید مواد مخدر در ولایت‌های افغانستان درحالی ادامه دارد که مقاومت کشاورزان نیز با گذشت زمان و نبود کشت جایگزین افزایش یافته است اما در ماههای اخیر برخی رسانه‌های غربی نیز به دنبال گرفتن ماهی از آب گل آلود هستند تا نقش سیاه‌نمایی را بیش از گذشته برجسته کنند.

از سوی دیگر برخی رسانه‌ها با انتشار اخباری اعلام کرده‌اند تظاهرات مردمی در بدخشان به دلیل ورود نیروهای طالبان به حریم شخصی بوده و حریم خانواده‌ها نیز رعایت نشده است.

بر اساس بیانیه فرماندهی پلیس بدخشان به نظر می‌رسد که وضعیت به حالت عادی بازگشته است.

خاطرنشان می شود که سال گذشته نیز در بدخشان بر سر تخریب مزارع خشخاش درگیری صورت گرفت و گفته شد چهار نفر کشته و یا زخمی شدند اما گزارشی از تعرض به حریم شخصی و خانوادگی منتشر نشد.

به نظر می‌رسد حساسیت کشاورزان مزارع خشخاش به این دلیل افزایش یافته است که برای کشت جایگزین کاری انجام نشده و با توجه به مشکلات اقتصادی افغانستان، آنها به نوعی مجبور به ادامه این روند هستند.

«پینو آلارچی» رئیس اجرایی پیشین دفتر مبارزه با مواد مخدر و جرایم سازمان ملل اسفندماه گذشته با اشاره به عدم کمک‌های لازم در زمینه کشت جایگزین، اعتراف کرد؛ وظیفه جامعه جهانی است که برای کشت جایگزین مواد مخدر با افغانستان همکاری کند.

با نگاهی به این قبیل اظهارات مقامات مختلف غربی و نهادهای بین‌المللی، به‌خوبی می‌توان دریافت که جامعه جهانی با وجود قول‌های مکرر، کمکی به کشت جایگزین خشخاش در افغانستان نکرده‌اند. این در حالی است که اقتصاد مبتنی بر کشاورزی افغانستان به دلایل مختلف از جمله تحریم‌های آمریکا با مشکل مواجه است و این نارضایتی عمومی در مناطقی که ناچار از کشت هستند را افزایش می‌دهد.

با این حال، در ادامه چند نکته قابل ذکر است؛ نخست این که کشتن مردم عادی قابل توجیه نیست و حکومت طالبان باید نظارت بیشتری بر نیروهای خود داشته باشد.

البته پیش از این بارها مقامات ارشد کابل از جمله در این اواخر «سراج الدین حقانی» وزیر کشور حکومت طالبان نیز تاکید کردند که نیروهای حکومتی نباید با مردم بدرفتاری کنند و موجب رنج مردم شوند.

پاشنه آشیل حکومت‌های کابل در جامعه سنتی و مذهبی افغانستان بیشتر مسائل مربوط به قومیت، زبان، زنان و خانواده بوده است و هیچگاه مردم این کشور، توهین به چنین مسائلی را برنتابیده‌اند و همواره برای این حکومت‌ها در طی زمان فرجام نامبارکی را رقم زده‌اند.

به هر حال، موضوع اعتراض به تخریب مزارع خشخاش از سوی کشاورزان، موضوع جدیدی نیست اما برخی به نظر می‌رسد به دنبال فتنه هستند تا ماهی مقصود خود را صید کنند و باید در شرایط کنونی هم حاکمیت افغانستان و هم مردم بیش از گذشته هشیار باشند تا این کشور در بحران عمیق‌تر از گذشته فرو نرود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • دیپلمات‌های طالبان در تهران میزبان تیم ملی فوتسال افغانستان
  • روزنامه جمهوری اسلامی: طالبان مشغول پاکسازی قومی و شیعه‌کشی است؛ ایران هم سکوت می‌کند
  • تعامل سازمان همکاری اسلامی با طالبان
  • وقوع انفجار در کابل
  • شرکت هیئت طالبان در اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • رایزنی طالبان با ترکیه در کابل
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان افغانستان چه خبر است؟
  • توزیع ۲۱ هزار پاسپورت در بغلان
  • شرکت هیات افغانستان در نشست‌های بین‌المللی
  • یک ماجرا و هزار داستان؛ در بدخشان چه خبر است؟