Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - وزیر نفت در ششمین برنامه کاری خود از اختصاص اعتبار 700 میلیارد تومانی برای پروژه‌های مسئولیت اجتماعی استان بوشهر و نیاز 22 میلیارد دلاری میدان‌های گازی به سرمایه‌گذاری برای حفظ و نگهداشت تولید گفت و تأکید کرد: هرجا فعالیت‌هایی در صنعت نفت داریم، مردم هم باید از قِبَل آن بهره‌مند شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار شانا، جواد اوجی با توجه به برنامه سفر یک روزه سیدابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری و جمعی از اعضای هیئت دولت برای دیدارهای مردمی و بررسی وضع پروژه‌های عمرانی، اقتصادی و زیرساختی استان بوشهر، شب گذشته (پنجشنبه، 15 مهرماه) با هدف بررسی پروژه‌های نیمه کاره صنعت نفت و حل مشکلات و دغدغه‌های مردم منطقه وارد استان بوشهر شد؛ این ششمین مقصد وزیر نفت پس از کسب رأی اعتماد از مجلس شورای اسلامی به عنوان وزیر نفت بوده است.
ادای احترام به شهدای گمنام: اوجی صبح امروز (جمعه، 16 مهرماه) در بدو ورود به شهرستان جم و در نخستین برنامه خود با حضور بر مزار دو تن از شهدای گمنام هشت سال دفاع مقدس به آنها ادای احترام کرد.

وزیر نفت پس از ادای احترام به شهدای گمنام، دغدغه چند تن از پیمانکاران پالایشگاه گاز فجر جم را شنید و با توضیحات مدیرعامل این پالایشگاه، برای از سرگیری فعالیت نیروهای پیمانکار در این پالایشگاه قول مساعد داد.

بازدید از جزیره صنعتی صدرا: اوجی همچنین در حاشیه سفر به استان بوشهر سیدابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهوری را در بازدید هوایی از جزیره صنعتی صدرا و سکوهای درحال ساخت میدان رشادت همراهی کرد.

آب شیرین کن سیراف-جم: بازدید از روند طرح احداث تأسیسات آب شیرین‌کن سیراف - جم مقصد بعدی وزیر نفت بود. اوجی پس از بازدید از این طرح در جمع خبرنگاران با تأکید بر اینکه شعار وزارت نفت دولت سیزدهم این است که هرجا فعالیت‌هایی در حوزه صنعت نفت، گاز و پتروشیمی داریم، مردم هم از قِبَل آن باید بهره‌مند شوند، گفت: بیش از 360 پروژه مسئولیت اجتماعی در این سفر استانی با ارزشی بالغ بر 700 میلیارد تومان تعریف شده است که بیشتر آنها در شهرستان جم و عسلویه خواهد بود.

وی همچنین به پروژه تأمین آب از مرکز سیراف به شهرک‌های توحید و تندگویان که با مشارکت وزارت نیرو بوده، اشاره کرد و ادامه داد: امروز به فرماندار و آقای احمدی، نماینده دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی قول دادیم که وزارت نفت 70 میلیارد تومان تا پایان امسال به این پروژه تخصیص می‌دهد، ان‌شاء‌الله تکمیل شود و فاز نخست آن به بهره‌برداری برسد.

وزیر نفت همچنین در این سفر از بهره‌برداری بخشی از پالایشگاه فاز 14 پارس‌جنوبی تا پایان امسال و آغاز برنامه‌ریزی و مطالعات فشارافزایی روی فازهای پارس جنوبی خبر داد و عنوان کرد: برآورد ما این است با توجه به افت فشار میدان‌های گازی به حدود 22 میلیارد دلار سرمایه‌گذاری طی 6 تا 8 سال آینده برای حفظ و نگهداشت تولید گاز نیاز است.
نشست مردمی: برگزاری نشست اوجی با اقشار مختلف مردم شهرستان جم و پاسخ به دغدغه‌های آنها از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه به استان بوشهر بود. وزیر نفت در این نشست برنامه‌های وزارت نفت برای نیروی انسانی را تبیین کرد و گفت: صنعت نفت هم‌اکنون دارای 61 هزار نیروی رسمی، 4 هزار نیروی مدت‌معین، 34 تا 35 هزار نفر نیروی مدت‌موقت و 105 هزار نفر نیروی ارکان ثالث است. سیاست همه دولت‌ها بر این بوده که دولت باید چابک باشد و با توجه به ظرفیت، سمت‌ها و ساختار که در هر سازمان یا وزارتخانه‌ای دیده شده در مقابل آن نفر جذب شده است.

وی به موضوع تبعیض در مقدار پرداختی‌ها اشاره و با تأکید بر اینکه به هیچ‌عنوان آن را نمی‌پذیرد، تصریج کرد: شرح کار مدیران در قراردادی که با پیمانکاران برای نیروهای قراردادی و ارکان ثالث امضا می‌شود بسیار مهم است. پس از بازگشت به تهران یک تیم کارشناسی به عسلویه و جم می‌فرستم تا افزون بر بررسی قراردادها، بحث معیشت نیروها و طبقه‌بندی مشاغل کارکنان این مناطق را پیگیری کنند. اوجی همچنین به احیای 10 هزار سمت سازمانی حذف شده اشاره کرد و افزود: بخش زیادی از کارکنان قرارداد مدت موقت که در صف انتظار بودند، برحسب صلاحدید و تحت بررسی کمیته‌ای که همه به عدالت عمل خواهند کرد، جذب خواهند شد.
وزیر نفت در واکنش به موضوع بی‌عدالتی و تبعیض‌ها نیز گفت: این موضوع به‌طور قطع بررسی و مرور خواهد شد و از همین جا اعلام می‌کنم که جناب آقای سخاوت اسدی، مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس هم به اطلاع همه مدیران در حوزه بالادست و پایین‌دست برسانند که از امروز به بعد حتما در قراردادها بحث معشیت کارکنان و خوابگاه‌های تیم‌های کارگری، بازنگری شود و در شرح کار قراردادها این موضوع نیز دیده شود.

وی درباره بحث‌های مختلفی که در این نشست در موضوعات مختلف انجام شد، گفت: بخش‌هایی از این مباحث جزو حوزه وزارت نفت نیست و ما اینها را جزو کمک و مشارکت عام‌المنفعه می‌دانیم ولی پروژه‌های کلانی که اشاره کردید را بنده به عنوان وزیر معین در این شهرستان در دولت مطرح خواهم کرد و دولت حتما تصمیم خواهد گرفت. ولی آن مواردی که جزو تعهدات وزارت نفت و مسئولیت اجتماعی تقبل کردیم مطمئن باشید انجام خواهد شد. اوجی اطمینان خاطر داد که موضوعاتی که در حوزه وزارت نفت نیست قطعا به نمایندگی شما در جلسه شورای اداری استان و در دولت مطرح خواهم کرد و تمام تلاش دولت با تدابیری که پیش گرفته و صبری که شما مردم خواهید داشت حل و فصل مشکلات است.

حضور در نشست شورای اداری استان بوشهر با حضور رئیس‌جمهوری و دیگر اعضای هیئت دولت در بوشهر پایان‌بخش برنامه‌های وزیر نفت بود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مسئولیت اجتماعی استان بوشهر وزارت نفت صنعت نفت وزیر نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۵۲۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!

معاون علمی رئیس جمهور گفت: در یک کارگروه تخصصی با دستور رئیس جمهور و بعد از ۸ جلسه تخصصی درباره هواپیمای جت ۷۲ نفره به این نتیجه رسیدیم که این پروژه به دلایل متعدد پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، نشست خبری سالیانه دکتر روح‌الله دهقانی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهوری در محل معاونت علمی برگزار شد.

دهقانی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم در این نشست درباره آخرین وضعیت پروژه ساخت هواپیمای جت 72 نفره ایران گفت: در رابطه با پروژه هواپیمای 72 نفره باید بگویم که ایران یکسری هواپیماهای آی آر 140 یا همان ایران آنتونوف 140 در یک دوره‌ای با اکراین تعریف کرد و این هواپیماها بعضاً در کشور ساخته شدند و 5 فروند نیز وجود داشت و روابط با اکراین و  سوانحی که هواپیما داشت باعث توقف پروژه شد.

دهقانی گفت: یک بحثی مطرح شد که برپایه همان هواپیما یک ارتقایی در بال، بدنه و موتور انجام شود و یک بازطراحی انجام شود باتوجه به اینکه اجزای هواپیما را داریم یعنی 8 تا هواپیمای 140 را داریم یک هواپیمای جت 72 نفره طراحی و ساخته شود.

معاون علمی رئیس ‌جمهور گفت: این پروژه تعریف شد و در دوره قبلی معاونت علمی به عنوان یک پروژه دانشگاهی که 5 تا شرکت دانش‌بنیان نوپا نیز به این پروژه کمک می‌کردند تعریف شد.

وی گفت: رشته بنده و تخصص بنده هوا و فضا است و ما از این پروژه بازدید کردیم که پروژه بسیار خوبی بوده و از نظر تحقیقاتی تیم بسیار خوبی دارد و کمک کرده است تا تعدادی از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کنار یکدیگر جمع شوند و کارهایی انجام دهند.

دهقانی تأکید کرد: پروژه از لحاظ حجم فنی و حجم کارهای انجام شده و از نظر زیرساخت‌های موجود در کشور اصلاً زیرساخت نداریم. فرض کنید که زیرساخت داشته باشد اگر یک هواپیمای ارتقایافته را به میدان بیاوریم آیا کسی سوار آن خواهد شد؟

پرداخت 3 همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها

معاون علمی رئیس ‌جمهور خاطرنشان کرد: بررسی‌های ما نشان می‌دهد که مجموعه وزارت دفاع یک برنامه بسیار خوبی دارد تا این هواپیماها را با یک تغییر طراحی تحت هواپیمای ترابری سیمرغ استفاده کند و یک فروند از آن نیز پرواز کرد.

وی ادامه داد: امروز خود سیمرغ نیز برای تأمین قطعات اولیه و بدنه‌ةای اولیه مشکل دارد چه برسد که بدنه آن تأمین شده و به سراغ هواپیمای 72 نفره برود. 

وی تأکید کرد: لذا مطلقاً در یک کارگروه تخصصی که با دستور رئیس جمهور شکل گرفت و بعد از 8 جلسه تخصصی درباره بحث هواپیما به این نتیجه رسیدیم که پروژه هواپیمای 72 نفره به دلایل متعدد از جمله نبود هواپیماهای پایه که می‌خواهد ارتقا پیدا کند و دلایل دیگر، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی کشور باشد.

دهقانی گفت: تصمیم کارگروه این بود که ما در هواپیماسازی شرکت‌های دانش‌بنیان ویژه ای داریم که این شرکت‌ها توانمندی‌های زیادی دارند. به جای اینکه مثل خودروسازی از قسمت‌های آسان‌تر مثل بال و بدنه شروع کنیم به سراغ قسمت‌های کم‌حجم‌تر و ارزشمندتر برویم که اصطلاحاً به آن LVHV می‌گویند. مثل‌های سیستم‌های ناوبری، سیستم‌های هدایت، ابزارهای موتور، تجهیزات موتور،‌ ارابه فرود و ... از جمله این قسمت‌ها است.

معاون علمی رئیس‌جمهور گفت: ساخت هواپیماسازی کار ساختی نیست بحث گرفتن استانداردهای جهانی نیز بسیار مهم است و بایستی با کشورهایی که روابط خوب داریم کنسرسیوم تشکیل بدهیم و در دنیا نیز همه هواپیماسازهای اصلی کنسرسیوم تشکیل می‌دهند.

وی گفت:‌ جمع‌بندی کارگروه این است که به عنوان عضوی از کنسرسیومی بزرگ که بخش بسیار خوبی از آن هواپیماسازی روسیه است بتوانیم در یک هواپیمای جدید روسیه و مشغول کار است در یک بخشی از آن مشارکت کنیم.

دهقانی تأکید کرد: هر زمانی توانستیم در زمینه‌های مختلف فنی، تهیه تجهیزات و زیرساخت‌ها به یک ایده‌ال مناسب برسیم یک کنسرسیوم تشکیل خواهیم داد.

معاون علمی رئیس جمهور گفت: تیم ساخت هواپیمای 72 نفره بسیار تیم خوب و ارزشمند بود و کارهای خوبی کرده بود. مجموعه صنایع هوایی پذیرفت که از این تیم در پروژه‌های هواپیمایی حمایت کند و مجموعه معاونت علمی نیز تاکنون کمک‌های بسیار زیادی را به این مجموعه کرده است.

وی تأکید کرد: از نظر ارزش دلاری به پول امروز نزدیک به 500 تا 1 میلیون دلار هزینه‌ای بوده که برای پروژه‌ در سال‌های اخیر شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تمدید طرح یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ؟!
  • بررسی یارانه تشویقی ۲۲۰ هزار تومانی کالابرگ
  • دولت بسترساز جهش تولید است
  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • جت ۷۲ نفره پاسخگوی نیاز صنعت هوایی ایران نیست!
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • برنامه امسال وزارت صمت برای جهش بزرگ تولید خودرو/ تیراژ تولید روزانه ۵۰۰۰ دستگاه خودرو رسید
  • سابقه چندساله رشد تولید با مشارکت مردم در صنعت نفت
  • صنایع نفت و گازوپتروشیمی به مسئولیت اجتماعی خود عمل کنند