Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، صفرعلی ماکنعلی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: کشورهای جنوب خلیج فارس سالانه حدود ۸ میلیون راس دام زنده سبک نیاز دارند و، چون اختلاف قیمت بسیار سنگین بود عده‌ای دام زنده ایرانی را به روش‌های مختلف به این کشورها قاچاق می‌کردند. با هماهنگی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز این موضوع پیگیری شد و، چون کشورهای قطر، کویت، عراق و امارات تمایل به واردات دام زنده داشتند و از سوی دیگر کشورهای ترکیه، ارمنستان و گرجستان تمایل به صادرات داشتند بین ایران و این کشورها شیوه نامه چند جانبه‌ای مبادله شد تا ایران ترانزیت دام از کشورهای مبداء به مقصد را انجام دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماکنعلی تصریح کرد: هم اکنون در قالب آن شیوه نامه ها، دام زنده از ترکیه، ارمنستان و گرجستان به ایران می‌آید و از طریق ایران به همه بازارهای هدف می‌رود و همین موضوع باعث شده همه نیاز دام زنده کشورهای عربی از ایران تامین شود و هیچ ترجیح و تمایلی برای خرید دام زنده قاچاق در کشورهای عربی وجود نداشته باشد چرا که قاچاق دام زنده هزینه و ریسک بالایی دارد. در حال حاضر به صورت روزانه بیش از هزار راس گوسفند و ۲۰۰ راس گوساله از مسیر ایران ترانزیت می‌شود.

خبر تلفات دام به دلیل واردات سبوس اکراینی بی اساس است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: هیچ گزارشی در سیستم رصد و پایش سازمان دامپزشکی کشور مبنی تلفات دام به دلیل مصرف سبوس کپک زده اکراینی ثبت نشده و اخبار منتشر شده درباره این موضوع بی اساس است.

وی افزود: به همه نهاده‌های وارداتی سازمان دامپزشکی، سازمان ملی استاندارد و سازمان حفظ نباتات نظارت دارند و بررسی‌های لازم برای ورودشان را انجام می‌دهند و کل محموله‌هایی که وارد کشور می‌شوند دارای شرایط انطباق هستند. اگر محموله‌ای شرایط انطباق نداشته باشد به هیچ عنوان وارد کشور نمی‌شود و بحث مطرح شده درباره واردات خوراک دام اکراینی بی اساس است.

هیچ محموله‌ای به دلیل عدم رسیدگی دامپزشکی دپو نشده است

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اینکه حداکثر زمان نمونه برداری، انجام آزمایش و اعلام نتیجه توسط سازمان دامپزشکی یک هفته است افزود: هیچ محموله‌ای به دلیل رسیدگی نکردن سازمان دامپزشکی کشوری در گمرکات دپو نشده و هیچ گزارشی در این خصوص به سازمان دامپزشکی نرسیده است. محموله‌هایی که وارد گمرک می‌شوند ابتدا باید براساس مقررات به گمرک اظهار شوند و ممکن است عده‌ای بیاورند، اما به دلیل ناقص بودن اسناد مرحله اظهار انجام نشود.

وی در پایان گفت: پس از اظهار بلافاصله گمرک به سازمان دامپزشکی برای انجام مراحل دیگر گزارش می‌دهد و این سازمان نیز ظرف یک هفته فرایند محموله را به انجام می‌رساند و هیچ مشکلی در رابطه با ترخیص محصولات مختلف از جمله نهاده دامی از طرف سازمان دامپزشکی کشور وجود ندارد.

کد خبر 5322466

منبع: مهر

کلیدواژه: دام و طیور سازمان دامپزشکی کشور قاچاق دام قیمت دلار قیمت جهانی نفت بانک مرکزی ایران نفت خام مرکز مدیریت راه های کشور قیمت جهانی طلا اوپک پلاس وزارت راه و شهرسازی قیمت نفت قیمت گاز وزارت جهاد کشاورزی لوازم خانگی گمرک ایران رمز ارز سازمان دامپزشکی کشور بی اساس دام زنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، سید سعید راد، مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار کرد: بر اساس گزارش سازمان هواشناسی، در استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، کردستان، زنجان، کرمانشاه، همدان، لرستان، ایلام، مرکزی، گیلان، مازندران و گلستان و نیز نقاطی از استان‌های خراسان شمالی و خراسان رضوی در روزهای پایانی هفته بارش باران شدت خواهد گرفت.

وی گفت: با توجه به پیش‌بینی وقوع سیلاب، طغیان رودخانه‌ها، آب‌گرفتگی معابر، ریزش تگرگ و وقوع صاعقه و تندباد در این استان‌ها، لازم است تدابیر و تمهیدات لازم برای انجام اقدامات پیشگیرانه به منظور مراقبت از گندم‌های خریداری شده، اتخاذ و اجرا شود.

گفتنی است؛ بر اساس هشدار سطح نارنجی سازمان هواشناسی، امروز و فردا شاهد تشدید فعالیت سامانه بارشی به همراه ناپایداری‌های محلی در سطح وسیعی از کشور خواهیم بود.

کد خبر 6098130

دیگر خبرها

  • آمادگی حداکثری برای محافظت از گندم‌های خریداری شده در کشور
  • معافیت سازمان بیمه سلامت بر اساس قانون از اتصال به حساب خزانه
  • صادرات ۲۷۰ هزار تن محصولات کشاورزی از کردستان
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی وارد کشور شد
  • نخستین محموله خودروهای هیبریدی واردات قطعی به قشم رسید
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • قیمت جدید دام زنده؛ گوشت قرمز چند است؟
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • توزیع داروی افسردگی ترازدون پس از تایید سلامت محموله‌های وارداتی جهت رفع کمبود
  • آغاز واردات میوه های گرمسیری از مرز باشماق مریوان