Web Analytics Made Easy - Statcounter

با آغاز سومین هفته بحران کمبود سوخت در انگلیس، نتایج تحقیقات دفتر آمار ملی این کشور نشان می‌دهد که طی دو هفته گذشته میلیون‌ها انگلیسی قادر به تهیه کالاهای اساسی اعم از مواد خوراکی و دارویی نبوده‌اند.

به گزارش برنا طبق تحقیقات به عمل‌آمده حدود ۱۷ درصد انگلیسی‌ها در این مدت قادر به تهیه مواد اولیه غذایی نبوده و ۲۳ درصد هم با مشکل تهیه اقلام غذایی غیر ضروری مواجه بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین از هر شش انگلیسی یک نفر اذعان کرده که در خرید مواد غذایی شرایط متفاوتی را تجربه کرده است؛ ۴۳ درصد گفته‌اند تنوع مواد غذایی کاهش یافته و ۱۴ درصد هم برای تهیه کالای مورد نیاز خود به فروشگاه‌های دیگر مراجعه می‌کردند.

طبق تحقیقات صورت گرفته، اقلام مورد نیاز یک پنجم مردم موجود نبوده اما برای آن جایگزین پیدا کرده‌اند. با این حال یک پنجم دیگر گفته‌اند که جایگزین پیدا نکرده‌اند. ۱۳ درصد مردم انگلیس هم برای تهیه دارو بیش از حد عادی انتظار کشیده و ۴ درصد هم برای تهیه داروی مورد نیاز خود، ناگزیر به داروخانه‌های دیگر مراجعه کرده‌اند.

این تحقیقات در بازه زمانی ۲۲ سپتامبر تا ۳ اکتبر صورت گرفته است که این کشور با بحران کمبود سوخت روبرو بوده و همچنان هست.

امروز (جمعه) درست دو هفته از زمان بروز بحران کمبود سوخت در پمپ‌ بنزین‌های انگلیس می‌گذرد و هنوز تعداد زیادی از جایگاه های سوخت در پایتخت و مناطق جنوب شرق کشور تعطیل است.

دولت برای جبران کمبود راننده کامیون در این کشور از ارتش کمک گرفته و قوانین مهاجرتی را برای ورود رانندگان خارجی تسهیل کرده است. اما گفته می‌شود که این طرح چندان با استقبال مواجه نشده و تا دوشنبه گذشته فقط ۱۲۷ راننده درخواست مجوز کرده‌اند. انگلیس با چالش کمبود ۱۰۰ هزار راننده کامیون روبروست  اما دولت برای عبور از بحران کنونی ۵ هزار مجوز موقت در نظر گرفته است.

امروز انجمن خرده فروشان بنزین انگلیس نسبت به ادامه وضع موجود معترض و خواستار تحقیقات مستقل درباره ریشه و علت تداوم این بحران در کشور شدند. این نهاد انگلیسی اعلام کرد که این وضعیت صرف نظر از حسن نیت دولت، نشان داد که مقامات نه توانایی و نه ظرفیت مهار چنین بحرانی را ندارند.

بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس که تاکنون هرگونه کمبود و بروز بحران در کشور را رد کرده است امروز رئیس پیشین یکی از فروشگاه‌های بزرگ زنجیره‌ای انگلیس (تسکو) را به عنوان مشاور دولت در زمینه توزیع مواد غذایی بر گزید.

طبق اعلام دفتر نخست وزیری انگلیس دیوید لویس که پارسال از ریاست تسکو کنار رفت قرار است در زمینه بهبود فوری اوضاع کنونی و تغییرات دراز مدت در شبکه توزیع مواد غذایی به دولت مشورت دهد. او همچنین ریاست مشترک گروه مشورتی شبکه توزیع مواد غذایی کشور را در هیئت دولت برعهده خواهد گرفت.

این تحولات به تعبیر اسکای نیوز بخش کوچکی از کوه یخی مشکلات ناشی از بحران کمبود سوخت و برگزیت در آستانه شروع فصل زمستان است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مواد غذایی انگلیس دارو پایتخت دولت بنزین هیئت دولت مشکلات زمستان انگلیس دولت کالاهای اساسی مشکلات مواد غذایی بحران کمبود سوخت مواد غذایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۵۶۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی

ایسنا/سمنان مدیرکل دامپزشکی استان سمنان از رتبه نخست این استان در کشور به لحاط تنوع در تولید اقلام دارویی در حوزه دام و طیور در سطح کشور خبر داد.

دکتر حمید حسینی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از نظر تنوع در تولید، کارخانه‌های داروسازی این استان ۸۵ درصد از اقلام دارویی کشور را به لحاظ تنوع ، تولید و عرضه می‌کنند.

وی از تولید ۴۵۹ قلم انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان خبر داد و افزود: پانزده کارخانه فعال تولید داروی دامی در سطح استان سمنان فعالیت دارند که اداره کل دامپزشکی استان بر روند تولید آنها نظارت دارد.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به اینکه این استان از مهمترین قطب‌های تولید داروی دامی در کشور است ادامه داد: استان سمنان نه تنها رتبه اول کشور در تنوع داروی تولیدی در حوزه دامی را دارد بلکه این استان رتبه دوم کشور را نیز به لحاظ حجم تولید داروی دامی نیز دارد.

دکتر حسینی با اذعان به اینکه بخش عمده نیاز کشور به واکسن، مکمل‌های معدنی و انواع داروی دام و طیور در کارخانه‌های این استان تامین می‌شود، اضافه کرد: بخش خصوصی استان در این بخش سرمایه‌گذاری‌های قابل توجهی کرده و این صنعت، اشتغال خوبی در استان ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه دامپزشکی هم بر فرآیند تولید اقلام دارویی نظارت دارد و هم بعد از تولید به بررسی و پایش باقیمانده احتمالی برخی از داروها در گوشت و مواد پروتئینی استحصالی می‌پردازد، گفت: در واقع اداره کل دامپزشکی در کشتارگاه های دام و طیور و دیگر مراکز مرتبط با نمونه‌برداری‌های مستمر و فصلی به رصد و پایش باقیمانده‌های دارویی، آنتی‌بیوتیک، فلزات سنگین، انواع سموم، کپک و مایکوتوکسین  و...در مواد تولیدی از جمله گوشت استحصالی سفید و قرمز، شیر، عسل، تخم‌مرغ و...می‌پردازد.
وی با اشاره به اینکه همه این آزمایشات در آزمایشگاه‌های دامپزشکی انجام می‌شود، افزود: خوشبختانه در بررسی‌ها و آزمایش‌های یک سال گذشته به هیچ مورد جدی از آلودگی مواد پروتئینی تولیدی به این باقیمانده های دارویی نرسیدیم و همه شهروندان می‌توانند با خیال راحت از تولیدات استان استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با اشاره به خطرات ناشی از این باقیمانده های دارویی ادامه داد: برخی بیماری‌ها نظیر ناباروری، مشکلات گوارشی و متابولیکی و...می‌تواند ناشی از همین باقیمانده‌های دارویی باشد، لذا با توجه به اهمیت موضوع سازمان دامپزشکی در این بخش با حساسیت بالا بر روند تولید و عرضه نظارت جدی دارد.
وی از این دستگاه دولتی به عنوان دستگاه پیشرو در برون‌سپاری‌ها نام برد و تصریح کرد: در همین راستا بین ۵۰ تا ۷۰ درصد از عملیات واکسیناسیون دام و طیور در استان به همکاران فعال در بخش خصوصی واگذار شده است.

حسینی با بیان اینکه خدمات واکسیناسیون به صورت کاملا رایگان ارائه می‌شود، اظهار کرد: واکسن توسط اداره کل دامپزشکی استان، تهیه و به صورت رایگان در اختیار فعالان بخش خصوصی حوزه دامپزشکی قرار می‌گیرد و آنها نیز این خدمات را به صورت رایگان در اقصی‌نقاط استان ارائه می‌دهند. البته حق‌الزحمه این همکاران از سوی سازمان دامپزشکی پرداخت می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان سمنان با بیان اینکه تا دهه ۷۰ و حتی اوایل دهه ۸۰ این همه این خدمات از سوی اداره کل دامپزشکی و مجموعه دولتی انجام می‌شد، افزود: در واقع با برون‌سپاری بخش زیادی از خدمات، به شکل‌گیری بخش خصوصی در این بخش کمک شد و امروزه تنها در این بخش بیش از ۲۷۰ اشتغال مستقیم در استان ایجاد شده است که این همکاران در قالب نظام دامپزشکی به هم‌استانی‌ها از نردین، کالپوش و فرومد در دورترین نقطه شرقی تا ایوانکی در غربی‌ترین نقطه استان به ارائه خدمت می‌پردازند. خوشبختانه امروزه همکاران ما در همه شهرها، روستاها و دهستان‌ها حضور یافته و به ارائه خدمت در این بخش مهم و استراتژیک می‌پردازند.

وی از دامپزشکی به عنوان یک دستگاه حاکمیتی مهم نام برد و گفت: دامپزشکی یک دستگاه سلامت‌محور است که هم به صیانت از تولید در بخش جهادکشاورزی می‌پردازد و هم در حوزه وزارت بهداشت به صیانت از سلامت در بحث بیماری‌های مشترک بین انسان و دام که تضمین‌کننده زنجیره امنیت غذایی و اشتغال پایه در صنعت دامپروری‌ست، می‌پردازد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «نمک دریا» ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی دارد/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • «نمک دریا» حاوی ناخالصی‌های فلزی و غیرفلزی است/ نمک‌های صنعتی و سنگ نمک فاقد ید هستند
  • راه‌اندازی سامانه برخط رصد کمبودهای دارویی در کشور
  • با این مواد غذایی درد را فراموش کنید
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • سمنان در صدر لیست تنوع داروی دامی
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • علیرضابیگی: دولت مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرد
  • علیرضابیگی: دولت رئیسی ناکارآمدی و مشکلاتش را به سفره مردم منتقل کرده
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران