Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-01@03:23:03 GMT

در تراکتور افراد غیرمسئول قراردادها را می‌نوشتند

تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۳۲۶۴۳۸

در تراکتور افراد غیرمسئول قراردادها را می‌نوشتند

وکیل سابق باشگاه تراکتور گفت، در باشگاه تراکتور برخی قراردادها توسط کسانی نوشته می‌شد که سمتی در باشگاه نداشتند.

به گزارش مشرق، رضا شاه‌منصوری وکیل سابق باشگاه تراکتور تبریز درباره بحث عجیب قراردادها در این باشگاه و شکست سنگین در پرونده‌های خارجی اظهار داشت: زمانی که من در باشگاه بودم، طبق هماهنگی که با زنوزی انجام دادیم قرار شد زیر تمام قراردادهای جدید امضای بخش حقوقی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 موضوع قراردادها چیزی است که در سایر باشگاه‌ها هم وجود دارد. مشکل این است که ما به قراردادها عمل نمی‌کنیم.

وی همچنین خاطر نشان کرد: یک نکته را در مورد تراکتور باید بگویم. تمام یا تعداد زیادی از قراردادها در باشگاه تراکتور توسط اشخاصی نوشته می‌شد که سمت نداشتند. ما به‌عنوان تیم حقوقی یک تیپ قراردادی مشخص می‌کنیم تا کمیته نقل‌وانتقالات از آن استفاده کند، اما شیوه درست این است که یک کمیته جداگانه با حضور وکیل باشگاه و یک مدیر مطلع به این حوزه ایجاد شود. به طور مثال وقتی یک بازیکن از بورکینافاسو می‌آورید، مدیرعامل باید از کجا بداند ارزش این بازیکن چقدر است؟

بیشتر بخوانید:

تسویه حساب تراکتور با ۴ طلبکار خارجی/ یک گام تا باز شدن پنجره نقل و انتقالات تیم تبریزی

معاون حقوقی سابق باشگاه تراکتور در ادامه تصریح کرد: باید این را بگویم زنوزی بیش از پنج شش سال است که در فوتبال ایران در بخش خصوصی هزینه  می‌کند. هیچکس در فوتبال ایران از یک ریالش هم نمی‌گذرد، اما زنوزی پول خرج کرده است. در چرخه فوتبال ایران آدم‌هایی که کار می‌کنند محدود و مشخص هستند. به نظرم آنها اطلاعات درستی به زنوزی نمی‌دهند. زنوزی در این مدت فقط پول پرداخت کرده است. اینکه می‌گویند تراکتور مالک‌محور است، اصلاً درست نیست. واقعاً در تراکتور کاری انجام نمی‌شود. کسانی هستند که با شعار زیاد می‌آیند، اما با بدهی و هزینه‌های زیاد می‌روند.

شاه‌منصوری در واکنش به این پرسش که «آیا بخش حقوقی در جریان این موضوع بوده است که شخصی به نام آرش شکری قرارداد کنستانت را بسته است؟»، گفت: بله، من می‌دانستم برخی از قراردادهای خارجی را این شخص می‌بست. بحث این است که کارهای تراکتور در یک مکان تمرکز نداشت و ممکن بود قرارداد یک بازیکن در تبریز یا دیگری در ترکیه بسته شود. شکری هم در دفتر آقای زنوزی در ترکیه کار می‌کرد. شما فکر کنید اگر قرارداد کنستانت در باشگاهی مانند پرسپولیس یا استقلال بسته می‌شد به همین راحتی بحثش تمام می‌شد؟ افرادی که داخل باشگاه مسئولیت دارند باید ببینند آیا این بازیکن یک میلیون یورو ارزش دارد یا خیر. یک مشکل این است که آقایان از جیب‌شان پرداخت نمی‌کنند و پیش خودشان می‌گفتند شاید اصلاً فصل بعد هم نباشیم. بعد هم الزامی به پاسخگویی نداشتند.

منبع: تسنیم

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان محمدرضا زنوزی فوتبال رضا شاه منصوری تراکتور باشگاه تراکتور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۴۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی

شهردار منطقه ۸ تهران از جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری در پرونده‌‌ حقوقی منطقه به ارزش ۷۷ میلیارد تومان خبر داد. - اخبار اجتماعی -

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم،‌  فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 با بیان اینکه با پیگیری اداره حقوقی منطقه در پرونده ملکی که در مرحله بدوی با حکم دادگاه در سال 1398 محکوم به پرداخت بهای تصرف گذر به متراژ 516/79 مترمربع در خیابان شهید حسن‌تکه در ناحیه 3 منطقه شده بود، اظهار کرد: دادنامه صادره در مرحله تجدیدنظر نقض ‌و از تضییع حقوق بیت‌المال و هدررفت بیش از 77 میلیاردتومان از بودجه شهرداری پیشگیری شد.

وی افزود: مالک ملک مذکور  با این ادعا که مساحت باقیمانده به میزان 516/79 مترمربع به صورت گذر در تصرف شهرداری بوده و باید مابه‌‌عوض آن توسط شهرداری به وی پرداخت شود، اقدام به اقامه دعوی کرده بود.

شهردار منطقه 8 تصریح کرد: در این راستا اداره حقوقی منطقه با همکاری حوزه‌های تخصصی دیگر همچون املاک و شهرسازی، اقدام به اثبات این مطلب کرد که گذر مذکور حاصل تقسیم خودسرانه و بی‌ضابطه ملک توسط مالک اولیه در دهه 50 و برای سهولت فروش بوده و مطابق ماده 101 قانون شهرداری‌ها، گذر ناشی از آن به رایگان متعلق به شهرداری است.

همراهی دولت و شهرداری باعث شکستن قفل واردات واگن‌های مترو

به گفته تنهایی شهردار منطقه 8 شهر تهران، مدیریت شهری منطقه موفق به نقض رأی محکومیت در مرحله تجدیدنظر شده و دادگاه تجدیدنظر استان تهران حکم به بی‌حقی خواهان صادر و شهرداری در این دادگاه از تضییع حقوق خود جلوگیری کرد.

این اقدام مدیریت شهری منطقه، تلاش برای احقاق حقوق بیت‌المال و بازگشت 77 میلیارد تومان سرمایه به شهرداری را به دنبال داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • بیشترین حضور شرکت‌های خصوصی در شرکت ملی نفت در دولت سیزدهم رقم خورد
  • فعالان حقوقی آمریکا خواستار قطع کمک‌های نظامی به اسرائیل شدند
  • پنج بازیکن مشترک بین استقلال و تراکتور؛ انگیزه مطهری برای درخشش
  • پنج بازیکن مشترک بین استقلال و تراکتور/ انگیزه مطهری برای درخشش
  • بمب پرسپولیس در تبریز منفجر می شود؛ مهدی ترابی پایان فصل در تراکتور؟
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • حقوقی‌ها از بازار سرمایه دست کشیدند/ بورس سرخ‌پوش شد!
  • کگهر سهامدار حقوقی جدید کگل!