Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، رییس جمهوری در سفر خود به سیستان و بلوچستان از بازگشایی مرزهای سیستان خبر داده بود تا روزنه‌ای باشد برای افزایش مبادلات تجاری و اتفاقاتی که آینده‌ی متفاوت برای این منطقه و مردمانش ایجاد خواهد کرد.

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان با اشاره به بازگشایی مرزهای سیستان پس از ۱۶ سال در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: خوشبختانه در روزهای گذشته  هفته‌ها تلاش مسوولان منطقه ای و محلی با تاکید ویژه دکتر مدرس خیابانی استاندار و اختیاراتی که به گروه دادند نتیجه گرفت و بالاخره توانستیم با مقامات محلی کشور افغانستان توافق دوجانبه‌ای داشته باشیم که باعث  بازگشایی و شروع دادوستد در دوطرف مرز به نفع مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مبین‌علی میر افزود: در نتیجه این توافق درب مستقل بازارچه مرزی میلک بازگشایی شد و مردم ما پس از ۱۶سال می‌توانند به مانند سایرنقاط کشور از عواید مرز تا شعاع ۵۰کیلومتری بهره‌مند شوند.

وی درخصوص وضعیت بازارچه مرزی گمشاد و بش دلبر نیز گفت: خوشبختانه روز گذشته گفت‌وگوها درخصوص بازگشایی بازارچه مرزی گمشاد هم مثبت بود و این بازارچه نیز از روز شنبه فعالیتش را آغاز خواهد کرد اما در خصوص مرز بش دلبر برخی ملاحظات محیط زیستی وجود دارد که بازگشایی را هم‌اینک غیرممکن کرده که در صورت حل و موافقت سازمان محیط زیست این مرز هم امکان بازگشاییش فراهم است.

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه بازگشایی مرز سیستان به روش کوله‌بری فرصت اشتغال بیش از ۲هزار سیستانی را بصورت مستقیم فراهم می‌کند افزود: در طرح کوله‌بری ساکنان مرز سیستان تا شعاع ۵۰ کیلومتری می‌توانند به مانند غرب کشور از امتیازات دیده شده در قانون استفاده کنند به این صورت که ابتدا یک نفر بصورت تجمیعی کالاهای خاصی را که تنها با رویه کوله‌بری اجازه ورود دارند از مرز سیستان بدون اخذ عوارض وارد می‌کند.

وی ادامه داد: سپس علاوه بر اینکه در مرز این کالاها از طریق کارت‌های مرزنشینی بصورت جزیی وارد کشور می‌شود و هر خانواده چهار نفره مرزنشین روستایی می‌تواند در ماه ۲ونیم میلیون تومان با کارت خود از این راه کسب درآمد کند. 
میر با اشاره به اینکه می‌توانیم امیدوار باشیم که به مانند مرزهای غربی کشور مجددا رونق کسب و کار و مهاجرت معکوس مردم در این منطقه انجام پذیرد تصریح کرد: پس از ساخت جاده از بازارچه تا بندرک کشور افغانستان شروع رسمی فعالیت‌ها را خواهیم داشت.

وی خاطرنشان کرد: کشور افغانستان پای کار آمده است و دیگر هیچ مشکلی در میان راه نیست و طی روزهای آینده پس از تکمیل جاده، مردم سیستان می‌توانند پس از سال‌ها مجددا از مرز سود ببرند.

میر ضمن تاکید بر اینکه مرز سیستان پس از ۱۶ سال مجددا با همت و وحدتی کم‌نظیر بین سازمان‌ها و ادارات و گروه‌های مختلف در حال بازگشایی به نفع مردم و دست یکسری افراد خاص از آن کوتاه شده است بیان کرد: سال‌ها بود که مردم ما از مرز هیچ بهره‌ای‌ نبرده بودند اما تلاش‌ها و دیپلماسی چند ماه اخیر بالاخره با حضور و حمایت ویژه رییس جمهوری  و استاندار، سیستم های امنیتی از جمله وزارت اطلاعات و قرارگاه قدس جنوب شرق کشور، مرزبانی، سازمان صمت و گمرک درحال نتیجه‌گیری به نفع مردم است و بزودی نتیجه اقدامات در مرز را مردم منطقه احساس خواهند کرد.

وی در مورد وضعیت بازارچه‌های جنوب سیستان و بلوچستان نیز گفت: بازارچه کوله‌بری میرجاوه بصورت محدود فعالیتش را شروع کرده که با تکمیل زیرساخت‌ها شاهد رونق و شکوفایی این مرز خواهیم بود.

مدیر بازارچه‌های مرزی سیستان و بلوچستان افزود: بزودی علاوه بر حوزه سیستان و میرجاوه در حوزه شهرستان گلشن و جالق در حوزه شهرستان سراوان رویه کوله‌بری، بازارچه مرزی کوهک روش کوله بری و خرده‌فروشی، همچنین در حوزه شهرستان راسک بازارچه مرزی پیشین رویه خرده فروشی، بازارچه مرزی ریمدان در حوزه شهرستان دشتیاری رویه خرده فروشی و با تکمیل زیر ساخت‌ها دربازارچه مرزی پسابندر ورود کالا با روش ملوانی انجام خواهد شد. 

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان مرز میرجاوه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان سیستان و بلوچستان توسعه اقتصادی زاهدان مرز میرجاوه سیستان و بلوچستان حوزه شهرستان بازارچه مرزی مرز سیستان کوله بری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۶۴۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی گفت: فعالیت‌های اقتصادی ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران زمینه اشتغال مستقیم افزون بر ۷۰۰ نفر را فراهم کرده‌اند.
هادی حقیقی افزود: اشتغال غیر مستقیم در این ۲ کانون اقتصادی (دوغارون و باجگیران) همجوار با افغانستان و ترکمنستان به بیش از ۲ هزار نفر می‌رسد.

او با اشاره به برنامه‌های عمرانی در بازارچه‌های مرزی استان خراسان رضوی گفت: با هدف ارایه خدمات بهتر به فعالان اقتصادی در بازارچه‌های مرزی استان و افزایش سطح تعاملات در این بخش با کشور‌های همجوار، هم اکنون محوطه سازی، ایجاد فضا‌های رفاهی برای تجار در بازارچه مرزی دوغارون و توسعه فضای بارانداز در بازارچه مرزی باجگیران در حال انجام است.

مسئول هماهنگی بازارچه‌های مرزی و روابط خارجی استانداری خراسان رضوی افزود: طرح ساماندهی بازارچه مرزی دوغارون بهمن ماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد که تاکنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است و امید می‌رود که بخشی از این طرح در سال جاری مورد بهره برداری قرار گیرد.

حقیقی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۲ بازارچه مرزی دوغارون و باجگیران در خراسان رضوی فعال است، گفت: بازارچه مرزی دوغارون مهمترین کانون اقتصادی ایران با افغانستان است، برای افزایش صادرات از این منطقه به بازار‌های هدف این کشور همسایه، احداث ۱۵۴ غرفه تجاری در ۱۳ ماه گذشته در دوغارون آغاز شده است.

او افزود: فعالیت صاحبان کالا‌های ایرانی و افغانستانی در بازارچه مرزی دوغارون مورد بررسی مقامات ۲ کشور قرار گرفته است که محقق شدن آن نقش زیادی در اشتغال پایدار جوانان جویای کار دارد.

 

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای از پایانه مرزی آذربایجان شرقی
  • وعده صادق اقتدار ایران را به منصه ظهور گذاشت
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • اشتغال ۷۰۰ نفر دربازارچه‌های مرزی خراسان رضوی
  • بازارچه‌های مرزی خراسان رضوی اشتغال ۷۰۰ نفر را فراهم کردند
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی از سیستان و بلوچستان
  • هشدار کنکوری مخبر به ۳ وزارتخانه
  • سفر خارجی رئیسی بعد از «وعده صادق» نشان از اقتدار کشور است
  • رشد ۱۰ درصدی مبادلات مرزی محصولات کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • مخبر: اقتدار کشور ناشی از اعتماد و اتکاء نظام به مردم است