Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس رئیس جهاددانشگاهی استان فارس و نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، طی دیداری، پیرامون اقدامات علمی، تحقیقاتی، فرهنگی و ... جهاددانشگاهی و اهمیت این فعالیت‌ها و لزوم و چگونگی حمایت از آنها گفت و گو کردند.

رئیس جهاددانشگاهی استان فارس در دیدار با ابراهیم عزیزی، نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به برخی اقدامات اجرایی شده در زمینه ارتقاء ظرفیت‌های فرآوری محصولات کشاورزی، توان علمی حوزه کشاورزی و دامپروری و همچنین پزشکی توسط این نهاد طی سه سال اخیر، خواستار معطوف شدن حمایت‌ها برای نهایی شدن این فعالیت‌ها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مظاهر بابایی گفت: جهاددانشگاهی در فارس، با حمایت دفتر مرکزی این نهاد، اقداماتی در زمینه فرآوری گل محمدی، ایجاد مرکز تحقیقات گیاهان دارویی، راه اندازی مراکز درمان ناباروری و سرطان و ... را اجرایی کرده است.

بابایی با یادآوری اینکه نهایی شدن این اقدامات که بسترساز، تحقق شعار سال در زمینه رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار خواهد بود، گفت: اقدامات برنامه ریزی شده توسط جهاددانشگاهی با نگاهی دقیق و علمی و متناسب با ظرفیت‌های استان بوده و منجر به افزایش ارزش افزوده و بسترسازی توسعه فارس در ابعاد مختلف به‌ویژه علمی و اقتصادی خواهد بود.

رئیس جهاددانشگاهی فارس تاکید کرد که این نهاد برای اجرایی کردن اقدامات تحقیقاتی، پژوهشی و برنامه‌های علم محور خود نیازمند حمایت‌های مستمر از سوی مسئولان و همه دستگاه‌های اجرایی در سراسر استان است و نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، نقشی محوری و اثرگذار در این ارتباط داشته و دارند.

بابایی با بیان اینکه جهاددانشگاهی در سطح ملی دارای توانمندی‌های گسترده‌ای در حوزه‌های مختلف است، گفت: این نهاد بدون اتکاء به اعتبارات دولتی و بی آنکه سربار باشد، اقدامات شاخصی را اجرایی کرده و دست‌آوردهای متعددی را داشته است.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با اشاره به ظرفیت‌های این استان در زمینه کشاورزی و دامپروری، تاکید کرد: راه‌اندازی طرح عصاره‌گیری گل محمدی، می‌تواند بسترساز ارتقاء تولید و افزایش ارزش افزوده و جلوگیری از خام فروشی باشد.

بابایی تلاش جهاددانشگاهی فارس برای احداث مرکز تحقیقات گیاهان دارویی را از دیگر اقدامات زیرساختی این نهاد برای کمک به توسعه ظرفیت‌های بخش کشاورزی این استان دانست.

این مقام مسئول همچنین راه‌اندازی مراکز درمان ناباروری و سرطان را هم با توجه به توانمندی‌های جهاددانشگاهی در کشور و جایگاه استان فارس در حوزه سلامت، گامی موثر در ارتقاء موقعیت فارس و شیراز به عنوان یکی از قطب‌های پزشکی برشمرد.

رئیس جهاددانشگاهی فارس با قدردانی از حمایت‌های نماینده مردم شیراز و زرقان در پیشبرد اقدامات این نهاد، خواستار تداوم و توسعه این حمایت‌ها برای تحقق برنامه‌های مختلف در ابعاد فرهنگی، علمی، آموزشی و صنعتی، شد.

تقویت نگاه علمی و مردمی در جهاد دانشگاهی

نماینده شیراز و زرقان و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی نیز در این دیدار بر تقویت نگاه علمی و مردمی در جهاد دانشگاهی تاکید کرد.

ابراهیم عزیزی با اشاره به مأموریت ذاتی جهاد دانشگاهی گفت: شأن جهاد دانشگاهی حرکت جهادی و علمی برای حل مشکلات کشور است چراکه جامعه همین انتظار را از این مجموعه دارد.

نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تبیین نگاه جهادی و انقلابی افزود: برخی این طور تصور می کنند که کار جهادی یعنی کار شتاب زده و بدون نظم و تفکر، در حالی که بر عکس کار جهادی مبتنی بر یک ساختار علمی است و بسیاری از مشکلات کشور با این نگاه قابل حل و فصل است.

او در تعریف کار جهادی بیان کرد: کار جهادی یعنی کار مطمئن، مبتنی بر مبانی انقلاب، با کم ترین زمان و هزینه و حداکثر دستاورد که بی گمان بر یک ساختار علمی و منطقی استوار است.

عزیزی بر ورود جهاد دانشگاهی در حوزه های مختلف جهاد علمی در عرصه های گوناگون تاکید کرد و گفت: کشور ما با ایده ها رشد می کند و جهاد دانشگاهی در این راستا باید موانع رشد فناوری و تولید را شناسایی کرده و زمینه را برای پیشرفت کشور آماده کند.

نماینده شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی خواستار بسط نگاه علمی و مردمی در جهاد دانشگاهی شد و افزود: هر چقدر جهاد دانشگاهی از نگاه اداری فاصله گرفته و نگاه مردمی را بر مجموعه خود حاکم کند، موفقیت آن نیز بیشتر خواهد بود.

عزیزی خاطرنشان کرد: جهاد طوری کار کند که دستاوردهایش رنگ و بوی مردمی به خود بگیرد و این موضوع زمانی تحقق پیدا می کند که کارها از ساختار اداری و دولتی به مردمی تغییر یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاددانشگاهی استان فارس ابراهیم عزیزی مرکز تحقیقات گیاهان دارویی مرکز درمان ناباروری مجلس شورای اسلامی جهاددانشگاهی فارس رئیس جهاددانشگاهی جهاد دانشگاهی شیراز و زرقان مردمی در جهاد کار جهادی حمایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۲۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از  مرکز ارتباطات و اطلاع‌رسانی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری محوری‌ترین موضوع این همکاری، حمایت از ایفای نقش مؤثر دانشگاه در دستیابی به مرجعیت علمی، توسعه علم و دستاوردهای علمی فاخر توسعه فناوری و تجاری‌سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه، جذب نخبگان و توسعه زیرساختهای آزمایشگاهی و پارک علم و فناوری است.

 حمایت از تحقق مرجعیت علمی-پژوهشی مسئله محور و تحول آفرین و انتشار دستاوردهای پژوهشی برتر در دانشگاه در سطح بین المللی و توسعه همکاری‌های دانشگاه با بخش‌های اقتصادی و شرکت‌های بزرگ با استفاده از ظرفیت اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه و سرمایه گذاری ازدیگر بخش های این توافق نامه است .

حمایت از توانمندسازی تخصصی و اشتغال‌پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه، کمک به بلوغ و توسعه زیرساخت‌های فناوری و آزمایشگاهی در دانشگاه از دیگر محورهای این توافق‌نامه همکاری مشترک است.

در قالب این همکاری مشترک، حداقل پنج طرح دانشگاهی در قالب طرح‌های تجاری محصولات فناورانه و دانش و حداقل پنج طرح توسعه فناوری و خدمت بار اول مورد حمایت قرار می‌گیرد. همچنین زمینه برای اشتغال حداقل ۲۵ نفر در زیست بوم نوآوری و کارآفرینی دانشگاه در شرکت‌های زایشی فراهم خواهد شد و از همکاری‌های تحقیق و توسعه و پژوهشی (تا سقف ۷۰ میلیارد ریال)، جذب حدأقل سه عضو هیئت علمی مورد تأیید بنیاد نخبگان و سه محقق پسادکتری مورد تایید بنیاد علم یا بنیاد ملی نخبگان حمایت می‌شود.

معاونت علمی، ضمن حمایت از فعالیت‌ها و برنامه های تحول آفرین در دانشگاه در چهار محور «مرجعیت علمی»، از زیست بوم فناوری، زیست‌بوم کارآفرینی و اقتصاد دانش‌بنیان و اشتغال ‌پذیری دانشجویان حمایت می‌کند. علاوه بر این، حمایت از پژوهشگران پسادکتری برای انجام پژوهش‌های مسئله محور و تحول آفرین توسط بنیاد ملی علم در قالب برنامه مشترک دانشگاه با بنیاد علم و بنیاد نخبگان تا سقف ۲۰ میلیارد ریال در سال، حمایت از طرح های فناورانه و زیرساخت‌های آزمایشگاهی در دانشگاه در قالب حمایت از طرح‌های توسعه فناوری محصول خدمت بار اول هر طرح تا سقف ۱۰ میلیارد ریال و در مجموع سالانه تا سقف ۱۰۰ میلیارد ریال، حمایت از طرحهای پژوهشی دانشگاه با صنایع و شرکتهای بزرگ از محل اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه این شرکتها موضوع ماده ۱۱ قانون جهش تولید تا سقف ۲۰۰۰ میلیارد ریال، حمایت از راه اندازی و تجهیز آزمایشگاههای عضو شبکه آزمایشگاهی تا سقف ۵۰ میلیارد ریال در چارچوب مورد تائید شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و حمایت از تدوین برنامه و پیاده سازی ماده ۵ قانون جهش تولید دانش بنیان و مدیریت مالکیت فکری دارایی های پژوهش و فناوری دانشگاه ذیل این محورها به دست معاونت علمی صورت می‌گیرد.

همچنین حمایت از طرح های تجاری سازی محصولات دانش بنیان و فناورانه دانشگاه، هر طرح تا سقف ۲۰۰ میلیارد ریال در مجموع تا سقف دو هزار میلیارد ریال، حمایت از برگزاری «بوت کمپ‌»های تخصصی و تولید محتوای مرتبط با اشتغال پذیری دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه تا سقف ۱۰ میلیارد ریال، تسهیل و حمایت از برخورداری دانشجویان پژوهشگران و اعضاء هیئت علمی دانشگاه از برنامه های حمایتی بنیاد ملی نخبگان در قالب این همکاری محقق خواهد شد.

این همکاری با هدف پیشبرد برنامه‌های توسعه دانش‌بنیان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به امضای جواد مشایخ، معاون توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور و علیرضا رهایی، رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر رسید.

دیگر خبرها

  • خدمتگزاری به مردم سرلوحه اقدامات بانک توسعه تعاون است
  • دست‌یابی به مرجعیت علمی و توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در فضای دانشگاهی کشور
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • مسابقات ملی «سدید»‌ بستری برای رشد و تقویت مهارت‌های ارتباطی در دانشجویان است
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • ضرورت توسعه تعاملات علمی دانشگاهی در راستای منافع دو کشور در عرصه بین‌المللی
  • گامِ مهم «جهاددانشگاهی» برای رشد اقتصادی کرمانشاه
  • جنبش دانشگاهی آمریکا خواب را ازچشم قاتلان کودکان غزه ربوده است